Colruyt - Folder van 27.01.2021 tot 09.02.2021 - Pagina 6




Hier is pagina 6 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 27.01.2021 tot 09.02.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Op het menu

T4

ae

-

x

5

VELE Ad.

3

At

Ingrediënten

uit weekmenu 2

5

A

MG

SS

GE

Rode Prijzen geldig van

Ta

ß

À

SZ

Hd

Ç

LE

at

ns

II

2 #

/

\

IN

N

\

N

\

IN

A

N

L

RN

er

Boni Selection

Ei



UN

pangasiusfilet in

FA

tuinkruidenmarinade

B

2stuks + 280 g

>

Gekweekte vis. Graatloos.

Vietnam.

13,99 en;

on

1 PAN

RN

€ pp.

OP TAFEL

= à.

je

50min

2,

80€

penpilons

Tajine met kip

en Couscous

»

4

Ingrediënten (@ personen)

800 g kippenpilons (beenhouwerij

340 g kikkererwten (bokaal)

ppenpilons

600 g peterseliewortels

70 g tomatenpuree

1 wortel

3 eetl. olijfolie

1 plantje koriander

1 blokje kippenbouillon

2,50 €/kg

1 zoete aardappel

1 à 2 eetl. ras el hanout

2 rode uien

zwarte peper (molen)

250 g COUSCOUS (tanvegriesmeel)

zout

400 g tomatenstukjes (bik)

Voorbereiding (omi)

Vind meteen een recept

- Snij de rode uien in dikke reepjes.

- Schil de wortel, de zoete aardappel en de peterseliewortel. Snij in blokjes van + 2 cm

naar wens!

- Spoel de kikkererwten onder koud water en laat uitlekken.

- Hak de koriander grof.

» Met de volgende icoontjes ziet u in één

Bereiding (10 min. + 30 min. sudderen)

oogopslag over welk soort gerecht het gaat:

1 Verhit 2 eetl olijfolie in een tajine of in een kookpot met dikke bodern. Stoof de rode ui, de

wortel, de zoete aardappel en de peterseliewortel 5 à 8 min.

2 Voeg de tomatenpuree en de kikkererwten toe. Stoof nog 2 à 3 min. Overgiet met de

tomatenstukjes en 6 dl water. Verbrokkel er het bouillonblokje over. Dek af en laat + 30 min.

OG!

©

sudderen.

5 Verhit intussen 1 eetl olijfolie in een pan en bak de kippenpilons 2 à 3 min. aan alle kanten

Vlees

Gevogelte

Vis

Vegetarisch

goudbruin. Kruid met peper en zout. Voeg toe aan de tajine en laat nog 20 min. meestoven. Breng

op smaak met peper, zout, de ras el hanout en de helft van de koriander.

4 Overgiet de couscous met 5 dl heet water, dek af en laat 10 min. wellen. Maak los met een vork

» De bereidingstijd splitsen we zo op:

en werk af met de rest van de koriander.

Voedingswaarde er persoon (op basi van de ingrediënten)

Aantal minuten

Eventuele

9 Roodeberg rosé

werk (snijden,

oventijd

Veten

Enegie 150 kcal Vezeis 168

bakken, koken …)

Western Cape — Zuid-Afrika

258 Ewiten _ 558

Martha Sexy Blond

(waarvan) verzadigdevetzuren 488 Zout

358

Sterk blond bier

Koolhydeten

7538

(waarvan) sukers

1448

{7

zijn dan in deze ol

Omdat we atd rea

Mir in de andere

vertoon van uw Xa

east

nk u ste kunnen deren in Conan

ze prijzen in uw winkel kan u

vr

ee

ryeapp op kuyt be bi onze Kantendenst

Ge 22 ome

ugeen kansen.

MZ laagste prijzen