Colruyt - Folder van 27.01.2021 tot 09.02.2021 - Pagina 6
Hier is pagina 6 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 27.01.2021 tot 09.02.2021.

Hier is pagina 6 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 27.01.2021 tot 09.02.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 27.01.2021 tot 09.02.2021 - Pagina 6
Op het menu T4 ae - x 5 VELE Ad. 3 At Ingrediënten uit weekmenu 2 5 A MG SS GE Rode Prijzen geldig van Ta ß À SZ Hd Ç LE at ns II 2 # / \ IN N \ N \ IN A N L RN er Boni Selection Ei ” UN pangasiusfilet in FA tuinkruidenmarinade B 2stuks + 280 g > Gekweekte vis. Graatloos. Vietnam. 13,99 en; on 1 PAN RN € pp. OP TAFEL = à. je 50min 2, 80€ penpilons Tajine met kip en Couscous » 4 Ingrediënten (@ personen) 800 g kippenpilons (beenhouwerij 340 g kikkererwten (bokaal) ppenpilons 600 g peterseliewortels 70 g tomatenpuree 1 wortel 3 eetl. olijfolie 1 plantje koriander 1 blokje kippenbouillon 2,50 €/kg 1 zoete aardappel 1 à 2 eetl. ras el hanout 2 rode uien zwarte peper (molen) 250 g COUSCOUS (tanvegriesmeel) zout 400 g tomatenstukjes (bik) Voorbereiding (omi) Vind meteen een recept - Snij de rode uien in dikke reepjes. - Schil de wortel, de zoete aardappel en de peterseliewortel. Snij in blokjes van + 2 cm naar wens! - Spoel de kikkererwten onder koud water en laat uitlekken. - Hak de koriander grof. » Met de volgende icoontjes ziet u in één Bereiding (10 min. + 30 min. sudderen) oogopslag over welk soort gerecht het gaat: 1 Verhit 2 eetl olijfolie in een tajine of in een kookpot met dikke bodern. Stoof de rode ui, de wortel, de zoete aardappel en de peterseliewortel 5 à 8 min. 2 Voeg de tomatenpuree en de kikkererwten toe. Stoof nog 2 à 3 min. Overgiet met de tomatenstukjes en 6 dl water. Verbrokkel er het bouillonblokje over. Dek af en laat + 30 min. OG! © sudderen. 5 Verhit intussen 1 eetl olijfolie in een pan en bak de kippenpilons 2 à 3 min. aan alle kanten Vlees Gevogelte Vis Vegetarisch goudbruin. Kruid met peper en zout. Voeg toe aan de tajine en laat nog 20 min. meestoven. Breng op smaak met peper, zout, de ras el hanout en de helft van de koriander. 4 Overgiet de couscous met 5 dl heet water, dek af en laat 10 min. wellen. Maak los met een vork » De bereidingstijd splitsen we zo op: en werk af met de rest van de koriander. Voedingswaarde er persoon (op basi van de ingrediënten) Aantal minuten Eventuele 9 Roodeberg rosé werk (snijden, oventijd Veten Enegie 150 kcal Vezeis 168 bakken, koken …) Western Cape — Zuid-Afrika 258 Ewiten _ 558 Martha Sexy Blond (waarvan) verzadigdevetzuren 488 Zout 358 Sterk blond bier Koolhydeten 7538 (waarvan) sukers 1448 {7 zijn dan in deze ol Omdat we atd rea Mir in de andere vertoon van uw Xa east nk u ste kunnen deren in Conan ze prijzen in uw winkel kan u vr ee ryeapp op kuyt be bi onze Kantendenst Ge 22 ome ugeen kansen. MZ laagste prijzen
Colruyt - Folder van 27.01.2021 tot 09.02.2021 - Pagina 6