Colruyt - Folder van 27.01.2021 tot 09.02.2021 - Pagina 2
Hier is pagina 2 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 27.01.2021 tot 09.02.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Op het menu
duldde
=
Ingrediënten
uit weekmenu 1
Rode Prijzen geldig van
a
RR
.
x
e
er
Fer
es
ve,
iks
a1
Pr u
u
=
he
bne
dan
a!
>
if
E
Boni Selection
polderaardappelen
25
A
ne
pp.
110 €f8
Herkomst: België.
15 min
30 min
3,
40e)
2,15€
urger
ompoenb
ade kerriesaus
enhomem
KT FLN
RECU
Ingrediënten (4 personen)
4 pompoenburgers met kerrie (versmarkt)
227 g ananasstukjes op sap (blik)
1 bloemkool
1 eetl. bloem
1 jonagoldappel
400 ml kokosmelk (bit)
1 rode ui
Boni Selection
om =
Lui
3 eetl. olijfolie
Veggie pompoenburgers met kerrie
2 eetl. kerriepoeder
Ta e/kg
1 teentje knoflook
zwarte peper (molen)
2stuks 190g
250 g rijstmengeling
zout
150 g kikkererwten (tik)
2,49:
'
voorbereiding (omi)
Snipper de ui en het knoflook fijn.
2
Snij de rode ui in dunne ringen.
'
Schilde appel en snij in blokjes van + 2 cm.
Snij de bloemkool in roosjes
Wijntip
'
Spoel de kikkerwerwten onder koud water en laat uitlekken.
Laat de ananas uitlekken.
2
Verwarm de oven voor op 180 °C
8,50:
Bereiding G5 min)
Primitivo di Manduria D.O.C.
1 Schik de bloemkoolroosjes en de kikkererwten op een bakplaat met bakpapier. Besprenkel met
Palemarino 2019
2 eetl. ollie, kruid met peper en zout en zet 25 à 30 min. in de voorverwarmde oven. Voeg de
laatste 5 à 8 min. de rode ui toe.
Puglia - Italië
2 Schik intussen de pompoenburgers op een bakplaat met bakpapier en zet 24 à 26 min. mee in
de oven. Draai in de helft van de baktijd eens om.
primitivo
kersenlikeur, goed rijpe pruim,
> Kook de rijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
4 Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een kookpot. Stoof de ui, het knoflook en de appel samen met
gekonfijt fruit, zoete kruiden
1 à 2 eetl. water 4 à 5 min.
© krachtig en rond, heel wat finesse
5 Bestrooi met de bloem en laat even meebakken. Overgiet met de kokosmelk en breng op smaak
stoofpotjes, kruidige
met het kerriepoeder, peper en zout. Dek af en laat nog 15 min. sudderen op een matig vuur. Mix
wereldkeuken
fijn. Meng er de ananas onder en laat inkoken tot de gewenste dikte.
Snog 2 à 5 jaar
one
6 Meng de gegrilde groenten onder de rijst en kruid met peper en zout.
inbegrepen
Voedingswaarde per persoon (opbass var de ingredintenlist)
-20 %*
6,80:
9 Casa Mayor Chardonnay Old Vines
D.O. Colchagua Valley - Chili
Energie HSka Vezels 149g
vanaf 6 flessen
Vetten
396g Ewillen 24,28
per les
Super 8 IPA
Conde 1858 Zu
148
Amberbier
9038
Gan): “as
1648
Omdat we atd rea
zijn dan in deze ol
Ta En
en promoties in de andere |
vertoon van uw Xa
groe vant in a
Steck kunnen depri in Cary
ze prijzen in uw vl
on
nkebemek raadplegen via de RC
he
deren 345 2 and
El gen losen
MZ laagste prijzen