Colruyt - Folder van 27.01.2021 tot 09.02.2021 - Pagina 2




Hier is pagina 2 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 27.01.2021 tot 09.02.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Op het menu

duldde

=

Ingrediënten

uit weekmenu 1

Rode Prijzen geldig van

a

RR

.

x

e

er

Fer

es

ve,

iks

a1

Pr u

u

=

he

bne

dan

a!

>

if

E

Boni Selection

polderaardappelen

25

A

ne

pp.

110 €f8

Herkomst: België.

15 min

30 min

3,

40e)

2,15€

urger

ompoenb

ade kerriesaus

enhomem

KT FLN

RECU

Ingrediënten (4 personen)

4 pompoenburgers met kerrie (versmarkt)

227 g ananasstukjes op sap (blik)

1 bloemkool

1 eetl. bloem

1 jonagoldappel

400 ml kokosmelk (bit)

1 rode ui

Boni Selection

om =

Lui

3 eetl. olijfolie

Veggie pompoenburgers met kerrie

2 eetl. kerriepoeder

Ta e/kg

1 teentje knoflook

zwarte peper (molen)

2stuks 190g

250 g rijstmengeling

zout

150 g kikkererwten (tik)

2,49:

'

voorbereiding (omi)

Snipper de ui en het knoflook fijn.

2

Snij de rode ui in dunne ringen.

'

Schilde appel en snij in blokjes van + 2 cm.

Snij de bloemkool in roosjes

Wijntip

'

Spoel de kikkerwerwten onder koud water en laat uitlekken.

Laat de ananas uitlekken.

2

Verwarm de oven voor op 180 °C

8,50:

Bereiding G5 min)

Primitivo di Manduria D.O.C.

1 Schik de bloemkoolroosjes en de kikkererwten op een bakplaat met bakpapier. Besprenkel met

Palemarino 2019

2 eetl. ollie, kruid met peper en zout en zet 25 à 30 min. in de voorverwarmde oven. Voeg de

laatste 5 à 8 min. de rode ui toe.

Puglia - Italië

2 Schik intussen de pompoenburgers op een bakplaat met bakpapier en zet 24 à 26 min. mee in

de oven. Draai in de helft van de baktijd eens om.

primitivo

kersenlikeur, goed rijpe pruim,

> Kook de rijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

4 Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een kookpot. Stoof de ui, het knoflook en de appel samen met

gekonfijt fruit, zoete kruiden

1 à 2 eetl. water 4 à 5 min.

© krachtig en rond, heel wat finesse

5 Bestrooi met de bloem en laat even meebakken. Overgiet met de kokosmelk en breng op smaak

stoofpotjes, kruidige

met het kerriepoeder, peper en zout. Dek af en laat nog 15 min. sudderen op een matig vuur. Mix

wereldkeuken

fijn. Meng er de ananas onder en laat inkoken tot de gewenste dikte.

Snog 2 à 5 jaar

one

6 Meng de gegrilde groenten onder de rijst en kruid met peper en zout.

inbegrepen

Voedingswaarde per persoon (opbass var de ingredintenlist)

-20 %*

6,80:

9 Casa Mayor Chardonnay Old Vines

D.O. Colchagua Valley - Chili

Energie HSka Vezels 149g

vanaf 6 flessen

Vetten

396g Ewillen 24,28

per les

Super 8 IPA

Conde 1858 Zu

148

Amberbier

9038

Gan): “as

1648

Omdat we atd rea

zijn dan in deze ol

Ta En

en promoties in de andere |

vertoon van uw Xa

groe vant in a

Steck kunnen depri in Cary

ze prijzen in uw vl

on

nkebemek raadplegen via de RC

he

deren 345 2 and

El gen losen

MZ laagste prijzen