Colruyt - Folder van 27.01.2021 tot 09.02.2021 - Pagina 2


Hier is pagina 2 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 27.01.2021 tot 09.02.2021.



Colruyt Folder 27.01.2021

Hier is pagina 2 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 27.01.2021 tot 09.02.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 27.01.2021 tot 09.02.2021 - Pagina 2

Op het menu duldde = Ingrediënten uit weekmenu 1 Rode Prijzen geldig van a RR . x e er Fer es ve, iks a1 Pr u u = he bne dan a! > if E Boni Selection polderaardappelen 25 A ne pp. 110 €f8 Herkomst: België. 15 min 30 min 3, 40e) 2,15€ urger ompoenb ade kerriesaus enhomem KT FLN RECU Ingrediënten (4 personen) 4 pompoenburgers met kerrie (versmarkt) 227 g ananasstukjes op sap (blik) 1 bloemkool 1 eetl. bloem 1 jonagoldappel 400 ml kokosmelk (bit) 1 rode ui Boni Selection om = Lui 3 eetl. olijfolie Veggie pompoenburgers met kerrie 2 eetl. kerriepoeder Ta e/kg 1 teentje knoflook zwarte peper (molen) 2stuks 190g 250 g rijstmengeling zout 150 g kikkererwten (tik) 2,49: ' voorbereiding (omi) Snipper de ui en het knoflook fijn. 2 Snij de rode ui in dunne ringen. ' Schilde appel en snij in blokjes van + 2 cm. Snij de bloemkool in roosjes Wijntip ' Spoel de kikkerwerwten onder koud water en laat uitlekken. Laat de ananas uitlekken. 2 Verwarm de oven voor op 180 °C 8,50: Bereiding G5 min) Primitivo di Manduria D.O.C. 1 Schik de bloemkoolroosjes en de kikkererwten op een bakplaat met bakpapier. Besprenkel met Palemarino 2019 2 eetl. ollie, kruid met peper en zout en zet 25 à 30 min. in de voorverwarmde oven. Voeg de laatste 5 à 8 min. de rode ui toe. Puglia - Italië 2 Schik intussen de pompoenburgers op een bakplaat met bakpapier en zet 24 à 26 min. mee in de oven. Draai in de helft van de baktijd eens om. primitivo kersenlikeur, goed rijpe pruim, > Kook de rijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af. 4 Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een kookpot. Stoof de ui, het knoflook en de appel samen met gekonfijt fruit, zoete kruiden 1 à 2 eetl. water 4 à 5 min. © krachtig en rond, heel wat finesse 5 Bestrooi met de bloem en laat even meebakken. Overgiet met de kokosmelk en breng op smaak stoofpotjes, kruidige met het kerriepoeder, peper en zout. Dek af en laat nog 15 min. sudderen op een matig vuur. Mix wereldkeuken fijn. Meng er de ananas onder en laat inkoken tot de gewenste dikte. Snog 2 à 5 jaar one 6 Meng de gegrilde groenten onder de rijst en kruid met peper en zout. inbegrepen Voedingswaarde per persoon (opbass var de ingredintenlist) -20 %* 6,80: 9 Casa Mayor Chardonnay Old Vines D.O. Colchagua Valley - Chili Energie HSka Vezels 149g vanaf 6 flessen Vetten 396g Ewillen 24,28 per les Super 8 IPA Conde 1858 Zu 148 Amberbier 9038 Gan): “as 1648 Omdat we atd rea zijn dan in deze ol Ta En en promoties in de andere | vertoon van uw Xa groe vant in a Steck kunnen depri in Cary ze prijzen in uw vl on nkebemek raadplegen via de RC he deren 345 2 and El gen losen MZ laagste prijzen

Colruyt - Folder van 27.01.2021 tot 09.02.2021 - Pagina 2