Colruyt - Folder van 27.01.2021 tot 09.02.2021 - Pagina 3




Hier is pagina 3 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 27.01.2021 tot 09.02.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

pepersteak

sen slaatie

DAT

PATTES

Ep.

9

4,25

Ingrediänten (4personen)

4 pepersteaks

1 eetl. boter

(beenhouwer)

4 eetl paneermeel

1/4 knolselder

4 eetl ketchup

ne

1 wortel

1 pastinaak

5 eetl. olijfolie

1 snuifje marjolein

LS

à

140 g slamix Trio

(gedroogd)

(rucola, velds, rode biet)

zwarte peper (molen)

1 zoete aardappel

zout

AR

voorbereiding Qs min)

ie

-_ Schil de knolselder, de wortel, de pastinaak en

"6

de zoete aardappel. Snij in frietjes.

- Verwarm de oven voor op 200 °C.

7.

Bereiding (0 min +25 min.in de over)

1 Schik de groentefrietjes op een bakplaat met

Pe

De

bakpapier en besprenkel met 2 eetl. olijfolie. Kruid

met peper, zout en de marjolein. Bestrooi met het

paneermeel en meng goed. Zet 20 à 25 min. in

de voorverwarmde oven. Draai in de helft van de

baktijd eens om.

dr

2 Verhit intussen 1 eetl. olijfolie met de boter in

dj

N

een pan en bak de pepersteaks 2 min. aan elke

kant op een hoog vuur. Kruid met peper en zouten

'E

bak op een matig vuur verder naar smaak.

Afwerking

NC

Server met de slamix en de ketchup.

Primitivo di Manduria D.O.C. Palemarino



I Puglia - italië

PN

Delirium Tremens

Sterk blond bier

Voedingswaarde per persoon (op bass van de ingrediënten)

Es

Energie A1Bkal Veæls 138

Veten

170g Einen 3868



(waanan) vezadigdevetzuren 54g Zout

098

Koolhydraten

2378

(waanan) sukers,

938



Tip van Laura

van het kookteam

veelzijdi

gkoken

metkn

olselder

“Knolselder kan op veel manieren gebruikt worden : in

2

_

(4

puree, als soep, in een slaatje (rauw of gegrild), als chips

=,

of zelfs ín een pesto. Als u hem rauw klaarmaakt, sprenkel

er dan wat citroensap over. De groente verkleurt namelijk

heel snel.

5

Es

Een van mijn lievelingstoepassingen is geroosterde

|

es

knolselder. Snij in blokjes, besprenkel met olijfolie, kruid

met peper en zout en zet + 15 min. in een voorverwarmde

x

Le d

BR

oven op 200 °C. Verwerk de blokjes in een maaltijdsalde of

24

Br

a

mix met wat kikkererwten tot hummus.

Pr

ES

Creatieve tip: Gebruik de buitenkant van knolselder als

9

2

decoratie, bv. om soep in te presenteren.”

2

N

Met deze tip kan u restjes opgebruiken.

Zo gaan we voedselverspilling tegen en dragen we

voer

samen bij aan een beter

u, stap voor stap.

X

stap

ok Met AJ xTRA .

en