Colruyt - Folder van 27.01.2021 tot 09.02.2021 - Pagina 3
Hier is pagina 3 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 27.01.2021 tot 09.02.2021.

Hier is pagina 3 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 27.01.2021 tot 09.02.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 27.01.2021 tot 09.02.2021 - Pagina 3
pepersteak sen slaatie DAT PATTES Ep. 9 4,25 Ingrediänten (4personen) 4 pepersteaks 1 eetl. boter (beenhouwer) 4 eetl paneermeel 1/4 knolselder 4 eetl ketchup ne 1 wortel 1 pastinaak 5 eetl. olijfolie 1 snuifje marjolein LS à 140 g slamix Trio (gedroogd) (rucola, velds, rode biet) zwarte peper (molen) 1 zoete aardappel zout AR voorbereiding Qs min) ie -_ Schil de knolselder, de wortel, de pastinaak en "6 de zoete aardappel. Snij in frietjes. - Verwarm de oven voor op 200 °C. 7. Bereiding (0 min +25 min.in de over) 1 Schik de groentefrietjes op een bakplaat met Pe De bakpapier en besprenkel met 2 eetl. olijfolie. Kruid met peper, zout en de marjolein. Bestrooi met het paneermeel en meng goed. Zet 20 à 25 min. in de voorverwarmde oven. Draai in de helft van de baktijd eens om. dr 2 Verhit intussen 1 eetl. olijfolie met de boter in dj N een pan en bak de pepersteaks 2 min. aan elke kant op een hoog vuur. Kruid met peper en zouten 'E bak op een matig vuur verder naar smaak. Afwerking NC Server met de slamix en de ketchup. Primitivo di Manduria D.O.C. Palemarino „ I Puglia - italië PN Delirium Tremens Sterk blond bier Voedingswaarde per persoon (op bass van de ingrediënten) Es Energie A1Bkal Veæls 138 Veten 170g Einen 3868 — (waanan) vezadigdevetzuren 54g Zout 098 Koolhydraten 2378 (waanan) sukers, 938 7° Tip van Laura van het kookteam veelzijdi gkoken metkn olselder “Knolselder kan op veel manieren gebruikt worden : in 2 _ (4 puree, als soep, in een slaatje (rauw of gegrild), als chips =, of zelfs ín een pesto. Als u hem rauw klaarmaakt, sprenkel er dan wat citroensap over. De groente verkleurt namelijk heel snel. 5 Es Een van mijn lievelingstoepassingen is geroosterde | es knolselder. Snij in blokjes, besprenkel met olijfolie, kruid met peper en zout en zet + 15 min. in een voorverwarmde x Le d BR oven op 200 °C. Verwerk de blokjes in een maaltijdsalde of 24 Br a mix met wat kikkererwten tot hummus. Pr ES Creatieve tip: Gebruik de buitenkant van knolselder als 9 2 decoratie, bv. om soep in te presenteren.” 2 N Met deze tip kan u restjes opgebruiken. Zo gaan we voedselverspilling tegen en dragen we voer samen bij aan een beter u, stap voor stap. X stap ok Met AJ xTRA . en
Colruyt - Folder van 27.01.2021 tot 09.02.2021 - Pagina 3