Colruyt - Folder van 27.01.2021 tot 09.02.2021 - Pagina 1
Hier is pagina 1 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 27.01.2021 tot 09.02.2021.

Hier is pagina 1 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 27.01.2021 tot 09.02.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 27.01.2021 tot 09.02.2021 - Pagina 1
AAN TAFEL. /Lekker Een vooraf voor u samengesteld weekmenu, dat H heeft heel wat voordelen: u eet evenwichtig en sel CL À bespaart tegelijk heel wat tijd. Hier vindt u alvast suggesties van ons kookteam MTS Le à voor de komende 2 weken. colruyt.be/weekmenu WEEK 1: 27/1 - 2/ 1 PAN N OP TAFEL ee 40 min EI nvis met w aterzooi va pelen polderaardap Ingrediënten (A personen) 125 g wilde roze garnalen 2,5 dl extra lichte room (1 vo) 600 g koolvishaasje (diepvries) 2 eetl. boter 2 eetl. bloem 800 g groentereepjes (diepvries) 1 plantje platte peterselie 1 blokje visbouillon S zog g bloemige aardappelen ze peper molen) Tui voorbereiding ontdooitid + 10 min) \ Laat de vis volledig ontdooien en dep droog, Snij in porties van 3à4cm. ' Laat de groentereepjes oppervlakkig ontdooien. ö Snipper de ui fijn. ‘ Schilde aardappelen en snij in de lengte in 4 of in 6. Snipper de peterselie fijn (hou enkele blaadjes apart voor de afwerking). +2 Bereiding 60 min) 3 1 Kook de aardappelen 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af. 2 Smelt intussen de boter in een kookpot met dikke bodem en bak de ui 2 min. glazig. Voeg de groentereepjes toe en roerbak nog 3 min. ‘+ > Bestrooi met de bloem en laat even meebakken. Voeg de room “ en 5 dl water toe. Verkruimel er het bouillonblokje over, kruid met 7 peper en zout en laat 10 min. sudderen op een zacht vuur. Roer regelmatig. A 4° Leg de porties vis op de groenten, dek af en laat nog 5 à 8 min. an garen. 5 Voeg de aardappelen, de garnalen en de peterselie toe. Laat nog ME even doorwarmen en kruid met peper en zout. # LE 7 Afwerking Werk af met de rest van de platte peterselie. € ve D= Voeg een beetje kerrie toe als extra smaakmaker. P Liever een lactosevrije variant? Vervang de room dan door een plantaardig alternatief. #, Domaine de Luzanet 1.G.P. Côtes de Gascogne LS Martha Sexy Blond Sterk blond bier Voedingswaarde per persoon (op bast van de ingrediënten) »f Veten Energie sl6keal Vezels ER Be (waanan) veradigdevetzuren 7,98 Zout 1338 Eiiten 558 268 ed Koolhydraten 4938 Guaanan) suiers ng {5 ef en ad sk Met DZ XTRA . Ons vakmanschap drink je met verstand. eenen
Colruyt - Folder van 27.01.2021 tot 09.02.2021 - Pagina 1