Colruyt - Folder van 27.01.2021 tot 09.02.2021 - Pagina 1
Hier is pagina 1 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 27.01.2021 tot 09.02.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
AAN TAFEL.
/Lekker
Een vooraf voor u samengesteld weekmenu, dat
H
heeft heel wat voordelen: u eet evenwichtig en
sel CL
À
bespaart tegelijk heel wat tijd.
Hier vindt u alvast suggesties van ons kookteam
MTS Le à
voor de komende 2 weken.
colruyt.be/weekmenu
WEEK 1: 27/1 - 2/
1 PAN
N
OP TAFEL
ee
40 min
EI
nvis met
w aterzooi va
pelen
polderaardap
Ingrediënten (A personen)
125 g wilde roze garnalen
2,5 dl extra lichte room (1 vo)
600 g koolvishaasje (diepvries)
2 eetl. boter
2 eetl. bloem
800 g groentereepjes (diepvries)
1 plantje platte peterselie
1 blokje visbouillon
S
zog g bloemige aardappelen
ze peper molen)
Tui
voorbereiding ontdooitid + 10 min)
\
Laat de vis volledig ontdooien en dep droog, Snij in porties van
3à4cm.
'
Laat de groentereepjes oppervlakkig ontdooien.
ö
Snipper de ui fijn.
‘
Schilde aardappelen en snij in de lengte in 4 of in 6.
Snipper de peterselie fijn (hou enkele blaadjes apart voor de
afwerking).
+2
Bereiding 60 min)
3
1 Kook de aardappelen 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af.
2 Smelt intussen de boter in een kookpot met dikke bodem en bak
de ui 2 min. glazig. Voeg de groentereepjes toe en roerbak nog 3 min.
‘+
> Bestrooi met de bloem en laat even meebakken. Voeg de room
“
en 5 dl water toe. Verkruimel er het bouillonblokje over, kruid met
7
peper en zout en laat 10 min. sudderen op een zacht vuur. Roer
regelmatig.
A
4° Leg de porties vis op de groenten, dek af en laat nog 5 à 8 min.
an
garen.
5 Voeg de aardappelen, de garnalen en de peterselie toe. Laat nog
ME
even doorwarmen en kruid met peper en zout.
#
LE 7
Afwerking
Werk af met de rest van de platte peterselie.
€
ve
D= Voeg een beetje kerrie toe als extra smaakmaker.
P Liever een lactosevrije variant? Vervang de room dan door een
plantaardig alternatief.
#,
Domaine de Luzanet
1.G.P. Côtes de Gascogne
LS
Martha Sexy Blond
Sterk blond bier
Voedingswaarde per persoon (op bast van de ingrediënten)
»f
Veten
Energie sl6keal Vezels ER
Be
(waanan) veradigdevetzuren 7,98 Zout
1338 Eiiten 558
268
ed
Koolhydraten
4938
Guaanan) suiers
ng
{5
ef
en ad
sk Met DZ XTRA .
Ons vakmanschap drink je met verstand.
eenen