Colruyt - Folder van 27.01.2021 tot 09.02.2021 - Pagina 1




Hier is pagina 1 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 27.01.2021 tot 09.02.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

AAN TAFEL.

/Lekker

Een vooraf voor u samengesteld weekmenu, dat

H

heeft heel wat voordelen: u eet evenwichtig en

sel CL

À

bespaart tegelijk heel wat tijd.

Hier vindt u alvast suggesties van ons kookteam

MTS Le à

voor de komende 2 weken.

colruyt.be/weekmenu

WEEK 1: 27/1 - 2/

1 PAN

N

OP TAFEL

ee

40 min

EI

nvis met

w aterzooi va

pelen

polderaardap

Ingrediënten (A personen)

125 g wilde roze garnalen

2,5 dl extra lichte room (1 vo)

600 g koolvishaasje (diepvries)

2 eetl. boter

2 eetl. bloem

800 g groentereepjes (diepvries)

1 plantje platte peterselie

1 blokje visbouillon

S

zog g bloemige aardappelen

ze peper molen)

Tui

voorbereiding ontdooitid + 10 min)

\

Laat de vis volledig ontdooien en dep droog, Snij in porties van

3à4cm.

'

Laat de groentereepjes oppervlakkig ontdooien.

ö

Snipper de ui fijn.



Schilde aardappelen en snij in de lengte in 4 of in 6.

Snipper de peterselie fijn (hou enkele blaadjes apart voor de

afwerking).

+2

Bereiding 60 min)

3

1 Kook de aardappelen 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af.

2 Smelt intussen de boter in een kookpot met dikke bodem en bak

de ui 2 min. glazig. Voeg de groentereepjes toe en roerbak nog 3 min.

‘+

> Bestrooi met de bloem en laat even meebakken. Voeg de room



en 5 dl water toe. Verkruimel er het bouillonblokje over, kruid met

7

peper en zout en laat 10 min. sudderen op een zacht vuur. Roer

regelmatig.

A

4° Leg de porties vis op de groenten, dek af en laat nog 5 à 8 min.

an

garen.

5 Voeg de aardappelen, de garnalen en de peterselie toe. Laat nog

ME

even doorwarmen en kruid met peper en zout.

#

LE 7

Afwerking

Werk af met de rest van de platte peterselie.



ve

D= Voeg een beetje kerrie toe als extra smaakmaker.

P Liever een lactosevrije variant? Vervang de room dan door een

plantaardig alternatief.

#,

Domaine de Luzanet

1.G.P. Côtes de Gascogne

LS

Martha Sexy Blond

Sterk blond bier

Voedingswaarde per persoon (op bast van de ingrediënten)

»f

Veten

Energie sl6keal Vezels ER

Be

(waanan) veradigdevetzuren 7,98 Zout

1338 Eiiten 558

268

ed

Koolhydraten

4938

Guaanan) suiers

ng

{5

ef

en ad

sk Met DZ XTRA .

Ons vakmanschap drink je met verstand.

eenen