Colruyt - Folder van 27.01.2021 tot 09.02.2021 - Pagina 5
Hier is pagina 5 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 27.01.2021 tot 09.02.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
AAN TAFEL …
Lekker
U krijgt niet 1, maar wel 2 weekmenu's van
sel CL
ons kookteam. Lekkere en evenwichtige maaltijden
waarmee u tijd bespaart.
MTS Le
colruyt.be/weekmenu
hens 2: 3/2 - 9/2
=
ù
‘4
y
fé
4
L:
>
Sr
|:
|
”
za
À
KIN
FAVORIET
EN
€ pp.
>
40 min
40e)
3
À
A
SL CN
Panga
sius met tu
en
ree en preisaus
bloemkoolpU
2
=
Ingrediänten (4personen)
4 pangasiusfilets in
7 dl melk
As
tuinkruidenmarinade (versmarkt)
3 eetl. boter
500 g gesneden preiwit (diepvries)
2 eetl. bloem
1 bloemkool
2 snuifjes nootmuskaat
1 citroen
zout
zwarte peper (mdr)
600 g aardappelen
Tui
Voorbereiding (omi)
- Snij de bloemkool in kleine roosjes en snij de steel in stukjes
van + 1 cm.
- Schil de aardappelen en snij in stukken van + 2 cm.
- Snipper de ui fijn.
- Pers 1/2 van de citroen. Snij de andere helft in 4 kwartjes.
À,
Bereiding 60 min)
1 Kook de bloemkool en de aardappelen 20 min. gaar in lichtgezouten
water. Giet af. Voeg 2 dl melken 1 eetl boter toe en prak tot puree. Kruid
ik
met een snuifje nootmuskaat, peper en zout.
2 Smelt intussen 1 eetl. boter in een kookpot en bak de ui 1 à 2 min.
Voeg het diepgevroren preiwit toe en roerbak nog 4 à 5 min.
Be
5 Bestrooi met de bloem en Iaat even opdrogen. Roer regelmatig. Voeg
3%
as
beetje bij beetje en al roerend de rest van de koude melk toe, tot u de
gewenste dikte bereikt. Breng op smaak met het citroensap, 1 snuifje
FE,
nootmuskaat, peper en zout.
AN
«Smelt intussen 1 eetl. boter in een pan met antiaanbaklaag en bak de
visfilets 8 à 10 min. aan beide kanten goudbruin. Draai regelmatig om.
%
Afwerking
Verdeel de puree en de preisaus over de borden. Schik er de vis op en
werk af met een kwartje citroen.
1
Maremma D.O.C. Vermentino
Campo al Moro
Ei
Toscana — Italië
Voedingsvaarde per persoon (op basis van deingredërtenlj)
Achel Blond
Energie 728kal Verek Sag
Verken
342g Ewitten 3158
Blond trappistenbier
(waarvan) verzadigde vetzuren 11,58 Zout
Ur
ES
Koolhydraten
@og
(waarvan) suikers
meg
Î
=
ha
sk Met DZ XTRA .
emerson ran