Colruyt - Folder van 27.01.2021 tot 09.02.2021 - Pagina 5
Hier is pagina 5 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 27.01.2021 tot 09.02.2021.

Hier is pagina 5 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 27.01.2021 tot 09.02.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 27.01.2021 tot 09.02.2021 - Pagina 5
AAN TAFEL … Lekker U krijgt niet 1, maar wel 2 weekmenu's van sel CL ons kookteam. Lekkere en evenwichtige maaltijden waarmee u tijd bespaart. MTS Le colruyt.be/weekmenu hens 2: 3/2 - 9/2 = ù ‘4 y fé 4 L: > Sr |: | ” za À KIN FAVORIET EN € pp. > 40 min 40e) 3 À A SL CN Panga sius met tu en ree en preisaus bloemkoolpU 2 = Ingrediänten (4personen) 4 pangasiusfilets in 7 dl melk As tuinkruidenmarinade (versmarkt) 3 eetl. boter 500 g gesneden preiwit (diepvries) 2 eetl. bloem 1 bloemkool 2 snuifjes nootmuskaat 1 citroen zout zwarte peper (mdr) 600 g aardappelen Tui Voorbereiding (omi) - Snij de bloemkool in kleine roosjes en snij de steel in stukjes van + 1 cm. - Schil de aardappelen en snij in stukken van + 2 cm. - Snipper de ui fijn. - Pers 1/2 van de citroen. Snij de andere helft in 4 kwartjes. À, Bereiding 60 min) 1 Kook de bloemkool en de aardappelen 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af. Voeg 2 dl melken 1 eetl boter toe en prak tot puree. Kruid ik met een snuifje nootmuskaat, peper en zout. 2 Smelt intussen 1 eetl. boter in een kookpot en bak de ui 1 à 2 min. Voeg het diepgevroren preiwit toe en roerbak nog 4 à 5 min. Be 5 Bestrooi met de bloem en Iaat even opdrogen. Roer regelmatig. Voeg 3% as beetje bij beetje en al roerend de rest van de koude melk toe, tot u de gewenste dikte bereikt. Breng op smaak met het citroensap, 1 snuifje FE, nootmuskaat, peper en zout. AN «Smelt intussen 1 eetl. boter in een pan met antiaanbaklaag en bak de visfilets 8 à 10 min. aan beide kanten goudbruin. Draai regelmatig om. % Afwerking Verdeel de puree en de preisaus over de borden. Schik er de vis op en werk af met een kwartje citroen. 1 Maremma D.O.C. Vermentino Campo al Moro Ei Toscana — Italië Voedingsvaarde per persoon (op basis van deingredërtenlj) Achel Blond Energie 728kal Verek Sag Verken 342g Ewitten 3158 Blond trappistenbier (waarvan) verzadigde vetzuren 11,58 Zout Ur ES Koolhydraten @og (waarvan) suikers meg Î = ha sk Met DZ XTRA . emerson ran
Colruyt - Folder van 27.01.2021 tot 09.02.2021 - Pagina 5