Colruyt - Folder van 27.01.2021 tot 09.02.2021 - Pagina 5




Hier is pagina 5 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 27.01.2021 tot 09.02.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

AAN TAFEL …

Lekker

U krijgt niet 1, maar wel 2 weekmenu's van

sel CL

ons kookteam. Lekkere en evenwichtige maaltijden

waarmee u tijd bespaart.

MTS Le

colruyt.be/weekmenu

hens 2: 3/2 - 9/2

=

ù

‘4

y



4

L:

>

Sr

|:

|



za

À

KIN

FAVORIET

EN

€ pp.

>

40 min

40e)

3

À

A

SL CN

Panga

sius met tu

en

ree en preisaus

bloemkoolpU

2

=

Ingrediänten (4personen)

4 pangasiusfilets in

7 dl melk

As

tuinkruidenmarinade (versmarkt)

3 eetl. boter

500 g gesneden preiwit (diepvries)

2 eetl. bloem

1 bloemkool

2 snuifjes nootmuskaat

1 citroen

zout

zwarte peper (mdr)

600 g aardappelen

Tui

Voorbereiding (omi)

- Snij de bloemkool in kleine roosjes en snij de steel in stukjes

van + 1 cm.

- Schil de aardappelen en snij in stukken van + 2 cm.

- Snipper de ui fijn.

- Pers 1/2 van de citroen. Snij de andere helft in 4 kwartjes.

À,

Bereiding 60 min)

1 Kook de bloemkool en de aardappelen 20 min. gaar in lichtgezouten

water. Giet af. Voeg 2 dl melken 1 eetl boter toe en prak tot puree. Kruid

ik

met een snuifje nootmuskaat, peper en zout.

2 Smelt intussen 1 eetl. boter in een kookpot en bak de ui 1 à 2 min.

Voeg het diepgevroren preiwit toe en roerbak nog 4 à 5 min.

Be

5 Bestrooi met de bloem en Iaat even opdrogen. Roer regelmatig. Voeg

3%

as

beetje bij beetje en al roerend de rest van de koude melk toe, tot u de

gewenste dikte bereikt. Breng op smaak met het citroensap, 1 snuifje

FE,

nootmuskaat, peper en zout.

AN

«Smelt intussen 1 eetl. boter in een pan met antiaanbaklaag en bak de

visfilets 8 à 10 min. aan beide kanten goudbruin. Draai regelmatig om.

%

Afwerking

Verdeel de puree en de preisaus over de borden. Schik er de vis op en

werk af met een kwartje citroen.

1

Maremma D.O.C. Vermentino

Campo al Moro

Ei

Toscana — Italië

Voedingsvaarde per persoon (op basis van deingredërtenlj)

Achel Blond

Energie 728kal Verek Sag

Verken

342g Ewitten 3158

Blond trappistenbier

(waarvan) verzadigde vetzuren 11,58 Zout

Ur

ES

Koolhydraten

@og

(waarvan) suikers

meg

Î

=

ha

sk Met DZ XTRA .

emerson ran