Colruyt - Folder van 26.08.2020 tot 08.09.2020 - Pagina 7




Hier is pagina 7 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 26.08.2020 tot 08.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ÿ

€ pp.

bo

55 min

05e)

Ee

oom

A

preiin kerrier

A

Y

metaar

KT OR

7

Ingrediänten ( personen)

600 g

2 eetl. boter

(versma

abelpunfiet

6 eetl. bloem

1 kg preiwit

1 eetl. kerriepoeder

ke

800 g aardappelen

BE

2,5 dl extra lichte room

zwarte peper (molen)

on

Ge vo)

zout

eZ

À

3

Voorbereiding (5 min)

=

- Snij het preiwit in de lengte in 2. Snij vervolgens in fijne

Xe

a

*

halvemaantjes.

X

ar

À

- Schil de aardappelen en snij in de lengte in stukken.

:

je

w“

EA

ct

+

ha

Bereiding 0 min)

(4

tel

1 _Kookde aardappelen 20 min. gaar in lichtgezouten water.

Hr

4%,

Giet af.

cn

2 Smelt intussen 1 eetl. boter in een kookpot en stoof de

prei 2 min. Kruid met het kerriepoeder, peper en zout. Laat

re

3

nog 6 min. verder stoven.

Sf AE

5 Smek 1 eetl. boter in een pan met antiaanbaklaag. Kruid

a

de vis met peper en zout en haal door de bloem. Schud er

Ee

a

de overtollige bloem af en bak 3 à 4 min. aan elke kant.

Ju

5 Gietde room overde prei en laat nog2 min. doorwarmen.

=

x

.

A

à

8 Pinot Blanc "Tradition!

&

— AO.P. Alsace

Cave de Bennwihr

Hopus

| Ster

fe blond bier

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingredientenlis)

Energie Sokal Verds 1018

Veten

98e Eten 3498

(waanan) verzadigdevetzuren 5,1 g Zout

048

Koolhydraten

558

(waanan) sues

188

A

Tip van Sophie

van het kookteam

u

Nog gegrilde paprika's over?

zenslaatje

NET LIL

gritde paprikas

met m

akreel en ge

Breng een kookpot met 6 dl water aan de kook en voeg

1/2 blokje groentebouillon, 300 g droge groene linzen en

5)

1 blaadje laurier toe. Dek af en laat 20 min. sudderen op een

p

zacht vuur tot alle bouillon is opgenomen en de linzen gaar

Me

>

7

zijn. Verwijder het blaadje laurier en laat licht afkoelen. Snij

ef

æ*

de.

nt

intussen 180 g makreelfilets in grove stukken. Hak 150 g

WP

groene olijven grof. Meng de uitgelekte reepjes gegrilde

Ÿ

je

paprika en de grofgehakte olijven onder de lauwe linzen. Voeg

2 eetl. olijfolie toe en kruid met peper, zout en een snuifje

cayennepeper. Werk het slaatje af met 2 eetl. geroosterde

hazelnoten en de stukjes makreel.

sk Met uw 28 XTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.

ogenen oren