Colruyt - Folder van 26.08.2020 tot 08.09.2020 - Pagina 7


Hier is pagina 7 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 26.08.2020 tot 08.09.2020.



Colruyt Folder 26.08.2020

Hier is pagina 7 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 26.08.2020 tot 08.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 26.08.2020 tot 08.09.2020 - Pagina 7

ÿ € pp. bo 55 min 05e) Ee oom A preiin kerrier A Y metaar KT OR 7 Ingrediänten ( personen) 600 g 2 eetl. boter (versma abelpunfiet 6 eetl. bloem 1 kg preiwit 1 eetl. kerriepoeder ke 800 g aardappelen BE 2,5 dl extra lichte room zwarte peper (molen) on Ge vo) zout eZ À 3 Voorbereiding (5 min) = - Snij het preiwit in de lengte in 2. Snij vervolgens in fijne Xe a * halvemaantjes. X ar À - Schil de aardappelen en snij in de lengte in stukken. : je w“ EA ct + ha Bereiding 0 min) (4 tel 1 _Kookde aardappelen 20 min. gaar in lichtgezouten water. Hr 4%, Giet af. cn 2 Smelt intussen 1 eetl. boter in een kookpot en stoof de prei 2 min. Kruid met het kerriepoeder, peper en zout. Laat re 3 nog 6 min. verder stoven. Sf AE 5 Smek 1 eetl. boter in een pan met antiaanbaklaag. Kruid a de vis met peper en zout en haal door de bloem. Schud er Ee a de overtollige bloem af en bak 3 à 4 min. aan elke kant. Ju 5 Gietde room overde prei en laat nog2 min. doorwarmen. = x . A à 8 Pinot Blanc "Tradition! & — AO.P. Alsace Cave de Bennwihr Hopus | Ster fe blond bier Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingredientenlis) Energie Sokal Verds 1018 Veten 98e Eten 3498 (waanan) verzadigdevetzuren 5,1 g Zout 048 Koolhydraten 558 (waanan) sues 188 A Tip van Sophie van het kookteam u Nog gegrilde paprika's over? zenslaatje NET LIL gritde paprikas met m akreel en ge Breng een kookpot met 6 dl water aan de kook en voeg 1/2 blokje groentebouillon, 300 g droge groene linzen en 5) 1 blaadje laurier toe. Dek af en laat 20 min. sudderen op een p zacht vuur tot alle bouillon is opgenomen en de linzen gaar Me > 7 zijn. Verwijder het blaadje laurier en laat licht afkoelen. Snij ef æ* de. nt intussen 180 g makreelfilets in grove stukken. Hak 150 g WP groene olijven grof. Meng de uitgelekte reepjes gegrilde Ÿ je paprika en de grofgehakte olijven onder de lauwe linzen. Voeg 2 eetl. olijfolie toe en kruid met peper, zout en een snuifje cayennepeper. Werk het slaatje af met 2 eetl. geroosterde hazelnoten en de stukjes makreel. sk Met uw 28 XTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar. ogenen oren

Colruyt - Folder van 26.08.2020 tot 08.09.2020 - Pagina 7