Colruyt - Folder van 26.08.2020 tot 08.09.2020 - Pagina 7
Hier is pagina 7 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 26.08.2020 tot 08.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ÿ
€ pp.
bo
55 min
05e)
Ee
oom
A
preiin kerrier
A
Y
metaar
KT OR
7
Ingrediänten ( personen)
600 g
2 eetl. boter
(versma
abelpunfiet
6 eetl. bloem
1 kg preiwit
1 eetl. kerriepoeder
ke
800 g aardappelen
BE
2,5 dl extra lichte room
zwarte peper (molen)
on
Ge vo)
zout
eZ
À
3
Voorbereiding (5 min)
=
- Snij het preiwit in de lengte in 2. Snij vervolgens in fijne
Xe
a
*
halvemaantjes.
X
ar
À
- Schil de aardappelen en snij in de lengte in stukken.
:
je
w“
EA
ct
+
ha
Bereiding 0 min)
(4
tel
1 _Kookde aardappelen 20 min. gaar in lichtgezouten water.
Hr
4%,
Giet af.
cn
2 Smelt intussen 1 eetl. boter in een kookpot en stoof de
prei 2 min. Kruid met het kerriepoeder, peper en zout. Laat
re
3
nog 6 min. verder stoven.
Sf AE
5 Smek 1 eetl. boter in een pan met antiaanbaklaag. Kruid
a
de vis met peper en zout en haal door de bloem. Schud er
Ee
a
de overtollige bloem af en bak 3 à 4 min. aan elke kant.
Ju
5 Gietde room overde prei en laat nog2 min. doorwarmen.
=
x
.
A
à
8 Pinot Blanc "Tradition!
&
— AO.P. Alsace
Cave de Bennwihr
Hopus
| Ster
fe blond bier
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingredientenlis)
Energie Sokal Verds 1018
Veten
98e Eten 3498
(waanan) verzadigdevetzuren 5,1 g Zout
048
Koolhydraten
558
(waanan) sues
188
A
Tip van Sophie
van het kookteam
u
Nog gegrilde paprika's over?
zenslaatje
NET LIL
gritde paprikas
met m
akreel en ge
Breng een kookpot met 6 dl water aan de kook en voeg
1/2 blokje groentebouillon, 300 g droge groene linzen en
5)
1 blaadje laurier toe. Dek af en laat 20 min. sudderen op een
p
zacht vuur tot alle bouillon is opgenomen en de linzen gaar
Me
>
7
zijn. Verwijder het blaadje laurier en laat licht afkoelen. Snij
ef
æ*
de.
nt
intussen 180 g makreelfilets in grove stukken. Hak 150 g
WP
groene olijven grof. Meng de uitgelekte reepjes gegrilde
Ÿ
je
paprika en de grofgehakte olijven onder de lauwe linzen. Voeg
2 eetl. olijfolie toe en kruid met peper, zout en een snuifje
cayennepeper. Werk het slaatje af met 2 eetl. geroosterde
hazelnoten en de stukjes makreel.
sk Met uw 28 XTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.
ogenen oren