Colruyt - Folder van 26.08.2020 tot 08.09.2020 - Pagina 3
Hier is pagina 3 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 26.08.2020 tot 08.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
(EN
Zj
30 min.
3,05€
JJ
er
À
u
#7
%
À
De +
=
Ne
v
À
=.
”
++
[ae
LE
5
Tl
Ti
de
ip van Sophie
van het kookteam
eN
r
:
Nog walnootpitten over?
ii
E
Maak er een
En
3
det;
B
M
EF ontbijt
en
hurt vanal
MU LU
3
=
Snij 2 bananen in schijfjes van 1 cm en
besprenkel met 2 eetl. citroensap. Meng
de bananenschijfies met 120 g geweekte
rbeen
gedroogde abrikozen, 2 eetl. rozijnen,
Kotel
et zonde
alade À
en witloofs
20 grofgehakte walnootpitten en 1 eetl.
VTE
pelblokjes
vloeibare honing. Verdeel de fruit- en
notenmengeling over 4 kommetjes. Roer er
Ingrediënten ( personen)
375 g yoghurt natuur onder.
4 koteletten zonder been (beenhouwerij)
1/4 plantje bieslook
600 g aardappelblokjes diepvries)
3 eetl. verse kaas (plattekaas)
700 g witloof
2 eetl. boter
1 bosje radijzen
2 eetl. mayonaise (bokaal)
1 appel (type jonagold)
peper en zout
1/2 citroen
Voorbereiding (15 min)
Pers de citroen uit.
u
Snij de harde kern uit het witloof en snij in fijne reepjes.
Snij
le ongeschilde appel in plakjes en daarna in staafjes.
-
Snij de radijsjes in plakjes.
a
Snipper het bieslook fijn.
Bereiding Qs min)
1_Doe het witloof en de appelstaafjes in een mengkom en besprenkel met het
citroensap. Verdeel er de plakjes radijs over.
|
2 Smelt 1 eetl. boter in een braadpan en bak de koteletten 4 à 5 min. aan elke
kant. Kruid met peper en zout.
k
5 Smelt 1 eetl. boter in een pan met antiaanbaklaag en bak de aardappelblokjes
5
8 à 10 min. Roer regelmatig om en kruid met wat zout.
« Meng de mayonaise met de plattekaas, het bieslook en kruid met peper en zout.
Meng onder de groenten.
u
5 Haal het vlees uit de pan en voeg 2 dl water toe aan de pan. Laat inkoken tot de
helft.
a
>
Afwerking
Snij het vlees in sneetjes en schik op de borden. Lepel er wat saus over en
serveer met de aardappelblokjes en de witloofsalade.
Les Vignes d'Adam Rosé
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingredi£ntenlis)
AO.P. Languedoc
Energie mok Vezeis sig
Veten
3898 Elwiten 3868
Floreffe Blond
(waarvan) verzadigdevetzuren 125g Zout
068
Blond abdijbier
Kooydrten
Big
(waarvan) suikers
1328
sk Met uw 28 XTRA -app of-kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.
FETT aussen z01em voran