Colruyt - Folder van 26.08.2020 tot 08.09.2020 - Pagina 3
Hier is pagina 3 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 26.08.2020 tot 08.09.2020.

Hier is pagina 3 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 26.08.2020 tot 08.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 26.08.2020 tot 08.09.2020 - Pagina 3
(EN Zj 30 min. 3,05€ JJ er À u #7 % À De + = Ne v À =. ” ++ [ae LE 5 Tl Ti de ip van Sophie van het kookteam eN r : Nog walnootpitten over? ii E Maak er een En 3 det; B M EF ontbijt en hurt vanal MU LU 3 = Snij 2 bananen in schijfjes van 1 cm en besprenkel met 2 eetl. citroensap. Meng de bananenschijfies met 120 g geweekte rbeen gedroogde abrikozen, 2 eetl. rozijnen, Kotel et zonde alade À en witloofs 20 grofgehakte walnootpitten en 1 eetl. VTE pelblokjes vloeibare honing. Verdeel de fruit- en notenmengeling over 4 kommetjes. Roer er Ingrediënten ( personen) 375 g yoghurt natuur onder. 4 koteletten zonder been (beenhouwerij) 1/4 plantje bieslook 600 g aardappelblokjes diepvries) 3 eetl. verse kaas (plattekaas) 700 g witloof 2 eetl. boter 1 bosje radijzen 2 eetl. mayonaise (bokaal) 1 appel (type jonagold) peper en zout 1/2 citroen Voorbereiding (15 min) Pers de citroen uit. u Snij de harde kern uit het witloof en snij in fijne reepjes. Snij le ongeschilde appel in plakjes en daarna in staafjes. - Snij de radijsjes in plakjes. a Snipper het bieslook fijn. Bereiding Qs min) 1_Doe het witloof en de appelstaafjes in een mengkom en besprenkel met het citroensap. Verdeel er de plakjes radijs over. | 2 Smelt 1 eetl. boter in een braadpan en bak de koteletten 4 à 5 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout. k 5 Smelt 1 eetl. boter in een pan met antiaanbaklaag en bak de aardappelblokjes 5 8 à 10 min. Roer regelmatig om en kruid met wat zout. « Meng de mayonaise met de plattekaas, het bieslook en kruid met peper en zout. Meng onder de groenten. u 5 Haal het vlees uit de pan en voeg 2 dl water toe aan de pan. Laat inkoken tot de helft. a > Afwerking Snij het vlees in sneetjes en schik op de borden. Lepel er wat saus over en serveer met de aardappelblokjes en de witloofsalade. Les Vignes d'Adam Rosé Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingredi£ntenlis) AO.P. Languedoc Energie mok Vezeis sig Veten 3898 Elwiten 3868 Floreffe Blond (waarvan) verzadigdevetzuren 125g Zout 068 Blond abdijbier Kooydrten Big (waarvan) suikers 1328 sk Met uw 28 XTRA -app of-kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar. FETT aussen z01em voran
Colruyt - Folder van 26.08.2020 tot 08.09.2020 - Pagina 3