Colruyt - Folder van 26.08.2020 tot 08.09.2020 - Pagina 3




Hier is pagina 3 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 26.08.2020 tot 08.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

(EN

Zj

30 min.

3,05€

JJ

er

À

u

#7

%

À

De +

=

Ne

v

À

=.



++

[ae

LE

5

Tl

Ti

de

ip van Sophie

van het kookteam

eN

r

:

Nog walnootpitten over?

ii

E

Maak er een

En

3

det;

B

M

EF ontbijt

en

hurt vanal

MU LU

3

=

Snij 2 bananen in schijfjes van 1 cm en

besprenkel met 2 eetl. citroensap. Meng

de bananenschijfies met 120 g geweekte

rbeen

gedroogde abrikozen, 2 eetl. rozijnen,

Kotel

et zonde

alade À

en witloofs

20 grofgehakte walnootpitten en 1 eetl.

VTE

pelblokjes

vloeibare honing. Verdeel de fruit- en

notenmengeling over 4 kommetjes. Roer er

Ingrediënten ( personen)

375 g yoghurt natuur onder.

4 koteletten zonder been (beenhouwerij)

1/4 plantje bieslook

600 g aardappelblokjes diepvries)

3 eetl. verse kaas (plattekaas)

700 g witloof

2 eetl. boter

1 bosje radijzen

2 eetl. mayonaise (bokaal)

1 appel (type jonagold)

peper en zout

1/2 citroen

Voorbereiding (15 min)

Pers de citroen uit.

u

Snij de harde kern uit het witloof en snij in fijne reepjes.

Snij

le ongeschilde appel in plakjes en daarna in staafjes.

-

Snij de radijsjes in plakjes.

a

Snipper het bieslook fijn.

Bereiding Qs min)

1_Doe het witloof en de appelstaafjes in een mengkom en besprenkel met het

citroensap. Verdeel er de plakjes radijs over.

|

2 Smelt 1 eetl. boter in een braadpan en bak de koteletten 4 à 5 min. aan elke

kant. Kruid met peper en zout.

k

5 Smelt 1 eetl. boter in een pan met antiaanbaklaag en bak de aardappelblokjes

5

8 à 10 min. Roer regelmatig om en kruid met wat zout.

« Meng de mayonaise met de plattekaas, het bieslook en kruid met peper en zout.

Meng onder de groenten.

u

5 Haal het vlees uit de pan en voeg 2 dl water toe aan de pan. Laat inkoken tot de

helft.

a

>

Afwerking

Snij het vlees in sneetjes en schik op de borden. Lepel er wat saus over en

serveer met de aardappelblokjes en de witloofsalade.

Les Vignes d'Adam Rosé

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingredi£ntenlis)

AO.P. Languedoc

Energie mok Vezeis sig

Veten

3898 Elwiten 3868

Floreffe Blond

(waarvan) verzadigdevetzuren 125g Zout

068

Blond abdijbier

Kooydrten

Big

(waarvan) suikers

1328

sk Met uw 28 XTRA -app of-kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.

FETT aussen z01em voran