Colruyt - Folder van 26.08.2020 tot 08.09.2020 - Pagina 5
Hier is pagina 5 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 26.08.2020 tot 08.09.2020.

Hier is pagina 5 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 26.08.2020 tot 08.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 26.08.2020 tot 08.09.2020 - Pagina 5
AAN TAFEL … ANT = U krijgt niet 1, maar wel 2 weekmenu's van Koken / 1 ons kookteam. Lekkere en evenwichtige maaltijden waarmee u tijd bespaart. EN, MTS lbs colruyt.be/weekmenu WEEK 2: 2/9 - 8/ =, en Pe} a m) m Br “ PER > + (Er) Wr VO! 30 min. 4,25€ Er F2 D f 5, maat, PR Linguine metto d y du alfssneden FR ke paprika en K gegrilde Ingrediënten (4 personen) = SA in 500 g kalfssneden (beenhouwerij) 3 gegrilde paprika's volae)) + > Ch g 450 g tapastomaten 330 g kerstomatensalsa (bokaal) 7 1 plantje basilicum 1 eetl. Italiaanse kruiden (moten) 1 teentje knoflook 2 eetl olifolie De 30 g parmezaan (ol) peper en zout 400 g linguine EP ‘y sh Voorbereiding (5 min) Rod pe Snij de uitgelekte gegrilde paprika's in reepjes. | dr ' Snij de tapastomaten in de lengte in 2. ek Scheur de blaadjes basilicum. Pers het knoflook. ma x Snij de kalfssneden in hapklare reepjes. Rasp de parmezaan. Ex A .- Bereiding (15 min) L 1 Kook de linguine gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af. £ 2 Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een kookpot en stoof het knoflook glazig. Voeg de tomaten toe en laat 10 min. stoven. Bestrooi met de Eu | es Italiaanse kruiden en de helft van het basilicum. Kruid met peper. En Aj il > Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan en bak de kalfsreepjes gedurende 5 min. goudbruin langs alle kanten. Kruid met peper en zout. Voeg de paprikareepjes toe en overgiet met de kerstomatensalsa. Laat 2 min. sudderen. 4 Voeg de tomaten toe aan het vlees en meng alles goed door elkaar. « Meng er vervolgens de pasta onder en laat nog 1 min. doorwarmen. Meng er de rest van het basilicum onder. Pr Afwerking Schep de pasta op de borden. Bestrooi met de parmezaan en werk af met een draai van de pepermolen. Voedingsraarde pe psoan (op basis va de ingredinten) Château Fougas je oke Vezels 57 A OP. Côtes de Bourg Vetten 149g Ewitten 451€ f\ LeFort Tripel ‘(waarvan verzadigde vetzuren 3,58 Zout 108 Sterk blond bier Koolhydraten ET (daarvan) suikers 1268 & war sk Met uw 28 XTRA -app of «kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.
Colruyt - Folder van 26.08.2020 tot 08.09.2020 - Pagina 5