Colruyt - Folder van 26.08.2020 tot 08.09.2020 - Pagina 5
Hier is pagina 5 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 26.08.2020 tot 08.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
AAN TAFEL …
ANT
=
U krijgt niet 1, maar wel 2 weekmenu's van
Koken /
1
ons kookteam. Lekkere en evenwichtige maaltijden
waarmee u tijd bespaart.
EN,
MTS lbs
colruyt.be/weekmenu
WEEK 2: 2/9 - 8/
=,
en
Pe}
a
m)
m
Br
“
PER
>
+
(Er)
Wr
VO!
30 min.
4,25€
Er
F2
D
f
5,
maat,
PR
Linguine metto
d
y
du
alfssneden
FR ke
paprika en K
gegrilde
Ingrediënten (4 personen)
=
SA
in
500 g kalfssneden (beenhouwerij)
3 gegrilde paprika's volae))
+
>
Ch
g
450 g tapastomaten
330 g kerstomatensalsa (bokaal)
7
1 plantje basilicum
1 eetl. Italiaanse kruiden (moten)
1 teentje knoflook
2 eetl olifolie
De
30 g parmezaan (ol)
peper en zout
400 g linguine
EP
‘y
sh
Voorbereiding (5 min)
Rod
pe
Snij de uitgelekte gegrilde paprika's in reepjes.
|
dr
'
Snij de tapastomaten in de lengte in 2.
ek
Scheur de blaadjes basilicum.
Pers het knoflook.
ma
x
Snij de kalfssneden in hapklare reepjes.
Rasp de parmezaan.
Ex
A
.-
Bereiding (15 min)
L
1 Kook de linguine gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking).
Giet af.
£
2 Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een kookpot en stoof het knoflook
glazig. Voeg de tomaten toe en laat 10 min. stoven. Bestrooi met de
Eu |
es
Italiaanse kruiden en de helft van het basilicum. Kruid met peper.
En
Aj
il
> Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan en bak de kalfsreepjes gedurende
5 min. goudbruin langs alle kanten. Kruid met peper en zout. Voeg de
paprikareepjes toe en overgiet met de kerstomatensalsa. Laat 2 min.
sudderen.
4 Voeg de tomaten toe aan het vlees en meng alles goed door elkaar.
«
Meng er vervolgens de pasta onder en laat nog 1 min. doorwarmen. Meng
er de rest van het basilicum onder.
Pr
Afwerking
Schep de pasta op de borden. Bestrooi met de parmezaan en werk af
met een draai van de pepermolen.
Voedingsraarde pe psoan (op basis va de ingredinten)
Château Fougas
je
oke Vezels
57
A OP. Côtes de Bourg
Vetten
149g Ewitten 451€
f\
LeFort Tripel
‘(waarvan verzadigde vetzuren 3,58 Zout
108
Sterk blond bier
Koolhydraten
ET
(daarvan) suikers
1268
&
war
sk Met uw 28 XTRA -app of «kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.