Colruyt - Folder van 26.08.2020 tot 08.09.2020 - Pagina 5




Hier is pagina 5 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 26.08.2020 tot 08.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

AAN TAFEL …

ANT

=

U krijgt niet 1, maar wel 2 weekmenu's van

Koken /

1

ons kookteam. Lekkere en evenwichtige maaltijden

waarmee u tijd bespaart.

EN,

MTS lbs

colruyt.be/weekmenu

WEEK 2: 2/9 - 8/

=,

en

Pe}

a

m)

m

Br



PER

>

+

(Er)

Wr

VO!

30 min.

4,25€

Er

F2

D

f

5,

maat,

PR

Linguine metto

d

y

du

alfssneden

FR ke

paprika en K

gegrilde

Ingrediënten (4 personen)

=

SA

in

500 g kalfssneden (beenhouwerij)

3 gegrilde paprika's volae))

+

>

Ch

g

450 g tapastomaten

330 g kerstomatensalsa (bokaal)

7

1 plantje basilicum

1 eetl. Italiaanse kruiden (moten)

1 teentje knoflook

2 eetl olifolie

De

30 g parmezaan (ol)

peper en zout

400 g linguine

EP

‘y

sh

Voorbereiding (5 min)

Rod

pe

Snij de uitgelekte gegrilde paprika's in reepjes.

|

dr

'

Snij de tapastomaten in de lengte in 2.

ek

Scheur de blaadjes basilicum.

Pers het knoflook.

ma

x

Snij de kalfssneden in hapklare reepjes.

Rasp de parmezaan.

Ex

A

.-

Bereiding (15 min)

L

1 Kook de linguine gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking).

Giet af.

£

2 Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een kookpot en stoof het knoflook

glazig. Voeg de tomaten toe en laat 10 min. stoven. Bestrooi met de

Eu |

es

Italiaanse kruiden en de helft van het basilicum. Kruid met peper.

En

Aj

il

> Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan en bak de kalfsreepjes gedurende

5 min. goudbruin langs alle kanten. Kruid met peper en zout. Voeg de

paprikareepjes toe en overgiet met de kerstomatensalsa. Laat 2 min.

sudderen.

4 Voeg de tomaten toe aan het vlees en meng alles goed door elkaar.

«

Meng er vervolgens de pasta onder en laat nog 1 min. doorwarmen. Meng

er de rest van het basilicum onder.

Pr

Afwerking

Schep de pasta op de borden. Bestrooi met de parmezaan en werk af

met een draai van de pepermolen.

Voedingsraarde pe psoan (op basis va de ingredinten)

Château Fougas

je

oke Vezels

57

A OP. Côtes de Bourg

Vetten

149g Ewitten 451€

f\

LeFort Tripel

‘(waarvan verzadigde vetzuren 3,58 Zout

108

Sterk blond bier

Koolhydraten

ET

(daarvan) suikers

1268

&

war

sk Met uw 28 XTRA -app of «kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.