Colruyt - Folder van 26.08.2020 tot 08.09.2020 - Pagina 2
Hier is pagina 2 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 26.08.2020 tot 08.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Op het menu
OÙ A A HN 1
vids
ven,
_
Ingrediënten
uit weekmenu 1.
Rode Prijzen geldig van
wo
26/8
D
+.
"
er
à
à
cf
\
a A à
de
has
2
el
Ze
Boni Selection
3
a
Bio groenteburgers met zeewier
19,27 €/kg
Am
À
2stuks 150 g
U
%
lt
2,89:
mn 7
=
RN
€ pp.
35 min
30€
2,
>
[url
met gebakken
A
bloemkool en salie
Ingrediënten (@ personen)
1 bloemkool
75 g walnootpitten
Bloemkool
1/2 onbehandelde citroen (bio)
5 eetl olijfolie
3 takjes verse salie
1 koffiel. piment d’Espelette
per stuk
2 teentjes knoflook
zwarte peper molen)
Herkomst: België/ Nederland.
100 g pecorino (ok)
zout
400 g gnocchi
1,39
Voorbereiding (15 min)
‘
Verdeel de bloemkool in roosjes. Hak fijn met een mes of in de keukenrobot.
=
Pluk de blaadjes salie, hou 4 blaadjes opzij voor de afwerking en snipper de rest fijn.
-
Pers het knoflook fijn.
:
Rasp de schil van de citroen (zonder het witte gedeelte).
Vind meteen een recept
‘
Hak de walnootpitten fijn.
naar wens!
Rasp de pecorino.
Bereiding 20 min)
1 Verhit de olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak de bloemkool 2 min.
» Met de volgende icoontjes ziet u in één
oogopslag over welk soort gerecht het gaat:
2 Voeg het knoflook, de dtroenzeste, de walnootpitten, de fijngesnipperde salie en de piment
d'Espelette toe en meng goed door elkaar. Laat 15 min. bakken en roer regelmatig om. Kruid met
peper en zout.
> Kook intussen de pasta beetgaar (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
4 Meng de pasta onder de gebakken bloemkool.
O6!
@!
Afwerking
Vlees
Vis
Gevogelte
Vegetarisch
Schep de pasta op de borden, bestrooi met de pecorino en werk af met een blaadje salie en
een draai van de pepermolen.
» De bereidingstijd splitsen we zo op:
P Wil je dit gerechtje volledig vegetarisch maken? Werk de pasta dan af met verse vegetarische
geitenkaas of feta.
Aantal minuten
Eventuele
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingredientenlist)
El Coto Blanco
werk (snijden,
oventijd
D.O.C. Rioja — Spanje
Veten
Energie skal vezels 928
bakken, koken ...)
(vaanan) verz
de vetzuren
303g Eitten 25,08
19;
Zout
068
Postel Blond
Koolhydraten
748
Blond abdijbier
(waarvan) sukers
GE
‘Omdat we altij re:
de
e prijzen en promoties in de andere
te winkel in uwstreek, kunnen;
jen in uw Cokuyt-winkel nóg:
u
Mi
zijn dan in deze lol
ier De hor
ing
verlo
on van uw traapp ok
fre
aar
tkomen daar
De
Seh
ze prijzen in uw wink
En
wanlelbezoek raadplegen via de.
er;
app, op colruyt.be of bij onze Klantendienst (
ER
5). 20 mist u geen kanser
MZ laagste prijzen Is