Colruyt - Folder van 26.08.2020 tot 08.09.2020 - Pagina 2


Hier is pagina 2 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 26.08.2020 tot 08.09.2020.



Colruyt Folder 26.08.2020

Hier is pagina 2 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 26.08.2020 tot 08.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 26.08.2020 tot 08.09.2020 - Pagina 2

Op het menu OÙ A A HN 1 vids ven, _ Ingrediënten uit weekmenu 1. Rode Prijzen geldig van wo 26/8 D +. " er à à cf \ a A à de has 2 el Ze Boni Selection 3 a Bio groenteburgers met zeewier 19,27 €/kg Am À 2stuks 150 g U % lt 2,89: mn 7 = RN € pp. 35 min 30€ 2, > [url met gebakken A bloemkool en salie Ingrediënten (@ personen) 1 bloemkool 75 g walnootpitten Bloemkool 1/2 onbehandelde citroen (bio) 5 eetl olijfolie 3 takjes verse salie 1 koffiel. piment d’Espelette per stuk 2 teentjes knoflook zwarte peper molen) Herkomst: België/ Nederland. 100 g pecorino (ok) zout 400 g gnocchi 1,39 Voorbereiding (15 min) ‘ Verdeel de bloemkool in roosjes. Hak fijn met een mes of in de keukenrobot. = Pluk de blaadjes salie, hou 4 blaadjes opzij voor de afwerking en snipper de rest fijn. - Pers het knoflook fijn. : Rasp de schil van de citroen (zonder het witte gedeelte). Vind meteen een recept ‘ Hak de walnootpitten fijn. naar wens! Rasp de pecorino. Bereiding 20 min) 1 Verhit de olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak de bloemkool 2 min. » Met de volgende icoontjes ziet u in één oogopslag over welk soort gerecht het gaat: 2 Voeg het knoflook, de dtroenzeste, de walnootpitten, de fijngesnipperde salie en de piment d'Espelette toe en meng goed door elkaar. Laat 15 min. bakken en roer regelmatig om. Kruid met peper en zout. > Kook intussen de pasta beetgaar (kooktijd: zie verpakking). Giet af. 4 Meng de pasta onder de gebakken bloemkool. O6! @! Afwerking Vlees Vis Gevogelte Vegetarisch Schep de pasta op de borden, bestrooi met de pecorino en werk af met een blaadje salie en een draai van de pepermolen. » De bereidingstijd splitsen we zo op: P Wil je dit gerechtje volledig vegetarisch maken? Werk de pasta dan af met verse vegetarische geitenkaas of feta. Aantal minuten Eventuele Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingredientenlist) El Coto Blanco werk (snijden, oventijd D.O.C. Rioja — Spanje Veten Energie skal vezels 928 bakken, koken ...) (vaanan) verz de vetzuren 303g Eitten 25,08 19; Zout 068 Postel Blond Koolhydraten 748 Blond abdijbier (waarvan) sukers GE ‘Omdat we altij re: de e prijzen en promoties in de andere te winkel in uwstreek, kunnen; jen in uw Cokuyt-winkel nóg: u Mi zijn dan in deze lol ier De hor ing verlo on van uw traapp ok fre aar tkomen daar De Seh ze prijzen in uw wink En wanlelbezoek raadplegen via de. er; app, op colruyt.be of bij onze Klantendienst ( ER 5). 20 mist u geen kanser MZ laagste prijzen Is

Colruyt - Folder van 26.08.2020 tot 08.09.2020 - Pagina 2