Colruyt - Folder van 26.08.2020 tot 08.09.2020 - Pagina 2




Hier is pagina 2 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 26.08.2020 tot 08.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Op het menu

OÙ A A HN 1

vids

ven,

_

Ingrediënten

uit weekmenu 1.

Rode Prijzen geldig van

wo

26/8

D

+.

"

er

à

à

cf

\

a A à

de

has

2

el

Ze

Boni Selection

3

a

Bio groenteburgers met zeewier

19,27 €/kg

Am

À

2stuks 150 g

U

%

lt

2,89:

mn 7

=

RN

€ pp.

35 min

30€

2,

>

[url

met gebakken

A

bloemkool en salie

Ingrediënten (@ personen)

1 bloemkool

75 g walnootpitten

Bloemkool

1/2 onbehandelde citroen (bio)

5 eetl olijfolie

3 takjes verse salie

1 koffiel. piment d’Espelette

per stuk

2 teentjes knoflook

zwarte peper molen)

Herkomst: België/ Nederland.

100 g pecorino (ok)

zout

400 g gnocchi

1,39

Voorbereiding (15 min)



Verdeel de bloemkool in roosjes. Hak fijn met een mes of in de keukenrobot.

=

Pluk de blaadjes salie, hou 4 blaadjes opzij voor de afwerking en snipper de rest fijn.

-

Pers het knoflook fijn.

:

Rasp de schil van de citroen (zonder het witte gedeelte).

Vind meteen een recept



Hak de walnootpitten fijn.

naar wens!

Rasp de pecorino.

Bereiding 20 min)

1 Verhit de olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak de bloemkool 2 min.

» Met de volgende icoontjes ziet u in één

oogopslag over welk soort gerecht het gaat:

2 Voeg het knoflook, de dtroenzeste, de walnootpitten, de fijngesnipperde salie en de piment

d'Espelette toe en meng goed door elkaar. Laat 15 min. bakken en roer regelmatig om. Kruid met

peper en zout.

> Kook intussen de pasta beetgaar (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

4 Meng de pasta onder de gebakken bloemkool.

O6!

@!

Afwerking

Vlees

Vis

Gevogelte

Vegetarisch

Schep de pasta op de borden, bestrooi met de pecorino en werk af met een blaadje salie en

een draai van de pepermolen.

» De bereidingstijd splitsen we zo op:

P Wil je dit gerechtje volledig vegetarisch maken? Werk de pasta dan af met verse vegetarische

geitenkaas of feta.

Aantal minuten

Eventuele

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingredientenlist)

El Coto Blanco

werk (snijden,

oventijd

D.O.C. Rioja — Spanje

Veten

Energie skal vezels 928

bakken, koken ...)

(vaanan) verz

de vetzuren

303g Eitten 25,08

19;

Zout

068

Postel Blond

Koolhydraten

748

Blond abdijbier

(waarvan) sukers

GE

‘Omdat we altij re:

de

e prijzen en promoties in de andere

te winkel in uwstreek, kunnen;

jen in uw Cokuyt-winkel nóg:

u

Mi

zijn dan in deze lol

ier De hor

ing

verlo

on van uw traapp ok

fre

aar

tkomen daar

De

Seh

ze prijzen in uw wink

En

wanlelbezoek raadplegen via de.

er;

app, op colruyt.be of bij onze Klantendienst (

ER

5). 20 mist u geen kanser

MZ laagste prijzen Is