Colruyt - Folder van 26.08.2020 tot 08.09.2020 - Pagina 1
Hier is pagina 1 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 26.08.2020 tot 08.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Lekker
Een vooraf voor u samengesteld weekmenu, dat
LS
heeft heel wat voordelen: u eet evenwichtig en
Koken /
NS
%
1
bespaart tegelijk heel wat tijd.
week
Cl
Hier vindt u alvast suggesties van ons kookteam
voor de komende 2 weken.
à
É
#
.
=
Epp
25 min
20 min
25€
3,
>
‚
CA
D
+
u
TI
NELE
hs
N
15
ik
GE
Add
7
si
ge
if
EENES
ET OL
FT CL
met salade V
(& personen)
GO min + + 20 min in de over)
Haal de pompoen uit de oven, laat lichtjes
4 groenteburgers met
1 voorgebakken
Meng de piment d'Espelette met 2 eetl.
afkoelen en meng onder de salade.
zeewier versmark)
ciabatta
olijfolie en zout. Meng onder de pompoen
800 flespompoen
1 eetl. citroensap (fles)
en verdeel alles over een met bakplaat met
100 g rucola
6 eetl. olifolie
bakpapier. Zet 10 min. in de voorverwarmde
Snij de burgers in 2 en serveer met de
2 stronken witloof
1 koffiel. piment
oven.
pompoensalade. Werk af met de rode ui en het
1/3 plantje bieslook
d'Espelette
Meng ondertussen voor de vinaigrette 2 eetl.
brood.
1 rode ui
peper en zout
olijfolie met het citroensap en het bieslook.
Casa Mayor Chardonnay Old Vines
Kruid met peper en zout.
‘
(15 min)
Voeg het brood toe aan de pompoen,
D.O. Colchagua Valley
Verwarm de oven voor op 200 °C.
besprenkel met 1 eetl. olijfolie en zet opnieuw
Chili
Snij de ongeschilde pompoen in de lengte in
10 min. in de oven. Draai de stukken pompoen
Floreffe Tripel
2, verwijder de pitten en de draden. Snij in
intussen eens om.
Blond abdijbier
halvernaantjes van + 1 cm dik.
Snij de harde kern uit het witloof en snipper
:
Snipper het bieslook fijn.
fijn. Doe in een slakom en meng onder de
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)
Snij de rode ui in 2 en dan in halve ringen.
rucola samen met de dressing.
Energie 557 kal Vezels. 118
Snij het brood in blokjes van + 2 cm.
Verhit
1
eetl.
olijfolie
in
een
pan
Veten
3068 Ewiten 178
(waarvan) verzadigde vetzuren 42.8 Zout
188
met antisanbaklaag en bak de burgers
Koolhydraten
+908
+ 2 min. aan elke kant.
(waarvan) sukers
868
Geldig van 26/8 te.m. 1/9/2020.
sk Met uw 22 XTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.