Colruyt - Folder van 26.08.2020 tot 08.09.2020 - Pagina 1




Hier is pagina 1 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 26.08.2020 tot 08.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Lekker

Een vooraf voor u samengesteld weekmenu, dat

LS

heeft heel wat voordelen: u eet evenwichtig en

Koken /

NS

%

1

bespaart tegelijk heel wat tijd.

week

Cl

Hier vindt u alvast suggesties van ons kookteam

voor de komende 2 weken.

à

É

#

.

=

Epp

25 min

20 min

25€

3,

>



CA

D

+

u

TI

NELE

hs

N

15

ik

GE

Add

7

si

ge

if

EENES

ET OL

FT CL

met salade V

(& personen)

GO min + + 20 min in de over)

Haal de pompoen uit de oven, laat lichtjes

4 groenteburgers met

1 voorgebakken

Meng de piment d'Espelette met 2 eetl.

afkoelen en meng onder de salade.

zeewier versmark)

ciabatta

olijfolie en zout. Meng onder de pompoen

800 flespompoen

1 eetl. citroensap (fles)

en verdeel alles over een met bakplaat met

100 g rucola

6 eetl. olifolie

bakpapier. Zet 10 min. in de voorverwarmde

Snij de burgers in 2 en serveer met de

2 stronken witloof

1 koffiel. piment

oven.

pompoensalade. Werk af met de rode ui en het

1/3 plantje bieslook

d'Espelette

Meng ondertussen voor de vinaigrette 2 eetl.

brood.

1 rode ui

peper en zout

olijfolie met het citroensap en het bieslook.

Casa Mayor Chardonnay Old Vines

Kruid met peper en zout.



(15 min)

Voeg het brood toe aan de pompoen,

D.O. Colchagua Valley

Verwarm de oven voor op 200 °C.

besprenkel met 1 eetl. olijfolie en zet opnieuw

Chili

Snij de ongeschilde pompoen in de lengte in

10 min. in de oven. Draai de stukken pompoen

Floreffe Tripel

2, verwijder de pitten en de draden. Snij in

intussen eens om.

Blond abdijbier

halvernaantjes van + 1 cm dik.

Snij de harde kern uit het witloof en snipper

:

Snipper het bieslook fijn.

fijn. Doe in een slakom en meng onder de

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)

Snij de rode ui in 2 en dan in halve ringen.

rucola samen met de dressing.

Energie 557 kal Vezels. 118

Snij het brood in blokjes van + 2 cm.

Verhit

1

eetl.

olijfolie

in

een

pan

Veten

3068 Ewiten 178

(waarvan) verzadigde vetzuren 42.8 Zout

188

met antisanbaklaag en bak de burgers

Koolhydraten

+908

+ 2 min. aan elke kant.

(waarvan) sukers

868

Geldig van 26/8 te.m. 1/9/2020.

sk Met uw 22 XTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.