Colruyt - Folder van 26.08.2020 tot 08.09.2020 - Pagina 1


Hier is pagina 1 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 26.08.2020 tot 08.09.2020.



Colruyt Folder 26.08.2020

Hier is pagina 1 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 26.08.2020 tot 08.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 26.08.2020 tot 08.09.2020 - Pagina 1

Lekker Een vooraf voor u samengesteld weekmenu, dat LS heeft heel wat voordelen: u eet evenwichtig en Koken / NS % 1 bespaart tegelijk heel wat tijd. week Cl Hier vindt u alvast suggesties van ons kookteam voor de komende 2 weken. à É # . = Epp 25 min 20 min 25€ 3, > ‚ CA D + u TI NELE hs N 15 ik GE Add 7 si ge if EENES ET OL FT CL met salade V (& personen) GO min + + 20 min in de over) Haal de pompoen uit de oven, laat lichtjes 4 groenteburgers met 1 voorgebakken Meng de piment d'Espelette met 2 eetl. afkoelen en meng onder de salade. zeewier versmark) ciabatta olijfolie en zout. Meng onder de pompoen 800 flespompoen 1 eetl. citroensap (fles) en verdeel alles over een met bakplaat met 100 g rucola 6 eetl. olifolie bakpapier. Zet 10 min. in de voorverwarmde Snij de burgers in 2 en serveer met de 2 stronken witloof 1 koffiel. piment oven. pompoensalade. Werk af met de rode ui en het 1/3 plantje bieslook d'Espelette Meng ondertussen voor de vinaigrette 2 eetl. brood. 1 rode ui peper en zout olijfolie met het citroensap en het bieslook. Casa Mayor Chardonnay Old Vines Kruid met peper en zout. ‘ (15 min) Voeg het brood toe aan de pompoen, D.O. Colchagua Valley Verwarm de oven voor op 200 °C. besprenkel met 1 eetl. olijfolie en zet opnieuw Chili Snij de ongeschilde pompoen in de lengte in 10 min. in de oven. Draai de stukken pompoen Floreffe Tripel 2, verwijder de pitten en de draden. Snij in intussen eens om. Blond abdijbier halvernaantjes van + 1 cm dik. Snij de harde kern uit het witloof en snipper : Snipper het bieslook fijn. fijn. Doe in een slakom en meng onder de Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten) Snij de rode ui in 2 en dan in halve ringen. rucola samen met de dressing. Energie 557 kal Vezels. 118 Snij het brood in blokjes van + 2 cm. Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan Veten 3068 Ewiten 178 (waarvan) verzadigde vetzuren 42.8 Zout 188 met antisanbaklaag en bak de burgers Koolhydraten +908 + 2 min. aan elke kant. (waarvan) sukers 868 Geldig van 26/8 te.m. 1/9/2020. sk Met uw 22 XTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.

Colruyt - Folder van 26.08.2020 tot 08.09.2020 - Pagina 1