Colruyt - Folder van 26.08.2020 tot 08.09.2020 - Pagina 6
Hier is pagina 6 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 26.08.2020 tot 08.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Op het menu
nA
viubdhe
IP
Ingrediënten
uit weekmenu 2.
Rode Prijzen geldig van
ra
LL
5
15
"EA
Pir
a
E
À
©
Fu
5
ji ES
ST
Kalfssneden
Je
kl
as
+ 160g
14,96 €}kg
€ pp.
So
Zonder
r gluten)
2,
40€
=
d
DE
ete aardap
ovensch
otel met ZO
ne aardappelen
broccoli EU
plaska pollak
Herkomst: Egypte/Verenigde Staten.
Ingrediënten @ personen)
2,69 ens
Tui
4 stukken Alaska pollak (diepvries)
1 broccoli
2,5 dl extra lichte room Gr vG)
2 gele paprika's
2 eetl olijfolie
à
800 g zoete aardappelen
peper en zout
CIE
2 teentjes knoflook
£
Nóg makkelijker
RAY boodschappen voorbereiden
-
Voorbereiding (@ntdeoitjd + 15 min)
Laat de vis oppervlakkig ontdooien en dep droog.
Stel uw boodschappenlijstje in 1 klik samen
'
Schil de zoete aardappelen en snij in blokjes.
Verdeel de broccoli in roosjes. Schil de steel en snij in blokjes.
:
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij in reepjes.
Nieuw op onze website:
\
» hoeveelheden
-
Snipper de ui en het knoflook fijn.
veranderen vanzelf
cen Caem toren
Verwarm de oven voor op 180 °C.
als u het aantal
“>
Bereiding 0 min +20 à 25 min. in de oven)
personen aanpast
=
1 Kook de zoete aardappelen 15 min. gaar in lichtgezouten water. Voeg de laatste 5 min. de
» voeg alle ingrediënten
broccoliblokjes en -roosjes toe. Giet af en laat uitlekken.
van een recept in
2 Wrijf intussen een ovenschotel in met 1 eetl olijfolie en leg er de stukken vis in. Kruid met
peper en zout.
1 klik toe aan uw
oje [m la
5 Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot en stoof de ui, het knoflook en de paprikareepjes 5 min.
boodschappenlijstje
Kruid met peper en zout. Overgiet met de room.
» sorteer uw
4 Voeg de broccoli en de zoete aardappelen toe en meng alles goed door elkaar.
boodschappenlijstje
5 Giet alles over de vis en zet 20 à 25 min. in de voorverwarmde oven.
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingredientenlist)
volgens de indeling
EviDanse Chardonnay
van uw winkel in de
1.G.P. Pays d'Oc
Veten
Energie Skal vezels 858
MyColruyt-app
(vaanan) verz
de vetzuren
1238 Emilen 30,78
Zout
098
Barbär
Koolhydraten
3098
Sterk blond bier
(waarvan) sukers
1268
Ontdek het zelf op colruyt.be/lekkerkoken
‘Omdat we altijd re
geren.
op de prijzen en promoties in de andere
te winkel in uwstreek, kunnen;
jen in uw Cokuyt-winkel nóg:
u
Mi
zijn dan in deze lol
ie
x, De Korn
verlo
on van uw traapp ok
fre
aar
tkomen daar
De
Seh
ze prijzen in uw wink
En
wanlelbezoek raadplegen via de.
er;
app, op colruyt.be of bij onze Klantendienst (
ER
5). 20 mist u geen kanser
MZ laagste prijzen