Colruyt - Folder van 25.08.2021 tot 07.09.2021 - Pagina 7
Hier is pagina 7 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 25.08.2021 tot 07.09.2021.

Hier is pagina 7 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 25.08.2021 tot 07.09.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 25.08.2021 tot 07.09.2021 - Pagina 7
La met > rs bon N Basmatirijst a LU LE S BUDGET- Ingrediänten (4personen) MAANDEN 40 min 1, En 2 tomaten 360 g witte reuzenbonen (bokaal) A, € 1 bosje lente-uitjes 4 dl kokosmelk (blik) x RN 11) 1 limoen 4 koffiel. groenecurrypasta À 250 g basmatirist 2 eetl olffolie 310 g linzen (bit) 1 blokje groentebouillon À -# > 200 g zwarte bonen (ik) zout 4 TE 272 4 à voorbereiding (zomin) Snij onderaan in de tomaten een kruisje en dompel ze 30 sec. onder 25 in kokend water. Haal ze eruit met een schuimspaan en koel af onder koud water. Pel de tomaten. Snij ze dan in 4 en verwijder de pitjes. : Snij het vruchtvlees in heel kleine blokjes. En Spoel de bonen en de linzen in een zeef onder koud water. Laat Yu uitlekken. wet ge ‘ Snij de limoen in partjes. Snij de lente-uitjes in ringen (hou een deel van het groen apart voor de afwerking). bids À Bereiding 0 min) 1_Kook de rijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). == & Giet af. 2 Verhit intussen de olifolie in een kookpot en voeg de currypasta toe. ER 4 Lu Laat 1 min. bakken. 0% A > Voeg de kokosmelk, 1 dl water en het bouillonblokje toe en laat x» 2 min. koken. Br À 4 Doe er de uitgelekte bonen en linzen, de tomatenblokjes en de lente- 7 2 5 A > Er F uitjes bij en laat nog 5 min. koken op een zacht vuur. nt. > g "+ 0 Afwerking de Werk af met het groen van de lente-uitjes en de limoenpartjes. y Kr «6 er Domaine Vico rosé ss AOP. Corsica Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten) Rochefort 6 Energie 51 kal Vezels. n5g Donker trappistenbier Vetten 2618 Ewillen 2128 En 1538 Zout 218 F (nar) verdie vanen 7108 (vaanvan) suikers sig Tip van Sophie van het kookteam e IF Maak uw eigen var jant in 2,2,3 “Met dit recept kan u eindeloos variëren. Vervang bv. de bonen of ie. linzen door kikkererwten. Of probeer het eens met rode of gele =, currypasta. Ga voor noedels in plaats van rijst, gebruik gewone eer room ín plaats van kokosmelk. Of werk eens af met koriander. Dit recept kan u helemaal aanpassen naar uw smaak.” Sh 4 = N NL Es m, > Met deze tip kan u restjes opgebruiken. Zo gaan we voedselverspilling tegen en dragen we samen bij aan een beter u, stap voor stap. sk Met A XTRA .
Colruyt - Folder van 25.08.2021 tot 07.09.2021 - Pagina 7