Colruyt - Folder van 25.08.2021 tot 07.09.2021 - Pagina 6




Hier is pagina 6 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 25.08.2021 tot 07.09.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Op het menu

lau

Ingrediënten

uit weekmenu 2

rl

Rode Prijzen geldig van

f

Hd

à

en

=

nr

“4

I

Ai

ie

PL

y

=

-

F2

Far 7

Boomstammetje varken

Ee

Ze

4x+1408

ND,

N

Es

7. ]

Mn

5 95 €/kg

à

Bi

ER

CES

RN

N

KA

D

El

(Eon

|

|

35 min

31€

KT pangasius

S

Gemarineer

aantjes

1

e van tarweg!

Boni Selection

met fris slaatj

pangasiusfilet in tuinkruidenmarinade

Ingrediönten (personen)

2stuks + 280g

Gekweekte vis. Graatloos.

4 pangasiusfilets in tuinkruidenmarinade

(versmar

1 rode ui

On Vietnam.

250 g voorgekookte tarwegraantjes

1 courgette

2 eetl. geroosterde pijnboompitten

13, 99 €/kg

1 venkel

6 eetl. olijfolie

1 wortel

1 citroen

peper en zout

Voorbereiding (10 min)

:

Snij de courgette in de lengte in 4 en dan in fijne stukjes

Hoe komen we aan

-

Schil de wortel en rasp met een grove rasp.

ö

Snij de venkel in de lengte in 4 en verwijder de harde kern. Bewaar het venkelgroen en snij de

onze prijzen?

-

rest in heel fijne reepjes.

De recepten in ons weekmenu

Snij de rode ui in heel fijne ringen.

=

Pers de citroen.

(Er

krijgen een prijs per persoon

mee. Dit zijn uiteraard richtprijzen,

Bereiding 25m)

3,70€

maar zo krijgt u alvast een idee.

1_Kook de tarwegraantjes in lichtgezouten water (kookti)

ie verpakking). Giet af.

Waar houden we rekening mee bij

> Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de courgette + 5 min. Kruid met peper en zout

en haal uit de pan.

de berekening?

3 Verhit opnieuw 2 eetl. olijfolie in dezelfde pan en bak de pangasiusfilets 2 à 5 min. aan elke

kant.

» Ingrediënten die u maar voor een deel

4 Mengintussende courgette, de rode ul, de geraspte wortelen de venkel onder detarwegraantjes.

nodig hebt en die u niet langer kan

bewaren, zitten volledig in de

ijs.

Breng op smaak met 2 eetl. olijfolie, het citroensap, peper en zout.

» Voor ingrediënten die u kan bewaren, bv.

Afwerking

diepvriesproducten, rekenen we alleen de

Werk af met het venkelgroen en de pijnboompitten.

gebruikte hoeveelheid mee.

Haut-Poitou A.O.P. 'Koda'

Voedingswaarde per persoon (op bass van de ingrediënten)

» Basisingrediënten zoals boter, peper, zout,

Energie 612kcal Vezeis 508

die rekenen we niet mee.

?

Sauvignon Blanc

Vetten

055 Ewillen 2468

Achel Blond

mn ende vetzuren 56g Zout

158

BBE

Blond trappistenbier

var) es

898

{7

zindan in ee 1.

‘Omdat we atijd

mend

op de prijzen en promoties in de andere |

vertoon van uw Xa

groe vant in a

Steck kunnen depri in Catrin

ge prijzen in uw wankel kan u

run

zoek raadplegen via de

ae He

we

uy

ae ke re

dts Tome

ugeen kansen.

MZ laagste prijzen