Colruyt - Folder van 25.08.2021 tot 07.09.2021 - Pagina 6
Hier is pagina 6 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 25.08.2021 tot 07.09.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Op het menu
lau
Ingrediënten
uit weekmenu 2
rl
Rode Prijzen geldig van
f
Hd
à
en
=
nr
“4
I
Ai
ie
PL
y
=
-
F2
Far 7
Boomstammetje varken
Ee
Ze
4x+1408
ND,
N
Es
7. ]
Mn
5 95 €/kg
à
Bi
ER
CES
RN
N
KA
D
El
(Eon
|
|
35 min
31€
KT pangasius
S
Gemarineer
aantjes
1
e van tarweg!
Boni Selection
met fris slaatj
pangasiusfilet in tuinkruidenmarinade
Ingrediönten (personen)
2stuks + 280g
Gekweekte vis. Graatloos.
4 pangasiusfilets in tuinkruidenmarinade
(versmar
1 rode ui
On Vietnam.
250 g voorgekookte tarwegraantjes
1 courgette
2 eetl. geroosterde pijnboompitten
13, 99 €/kg
1 venkel
6 eetl. olijfolie
1 wortel
1 citroen
peper en zout
Voorbereiding (10 min)
:
Snij de courgette in de lengte in 4 en dan in fijne stukjes
Hoe komen we aan
-
Schil de wortel en rasp met een grove rasp.
ö
Snij de venkel in de lengte in 4 en verwijder de harde kern. Bewaar het venkelgroen en snij de
onze prijzen?
-
rest in heel fijne reepjes.
De recepten in ons weekmenu
Snij de rode ui in heel fijne ringen.
=
Pers de citroen.
(Er
krijgen een prijs per persoon
mee. Dit zijn uiteraard richtprijzen,
Bereiding 25m)
3,70€
maar zo krijgt u alvast een idee.
1_Kook de tarwegraantjes in lichtgezouten water (kookti)
ie verpakking). Giet af.
Waar houden we rekening mee bij
> Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de courgette + 5 min. Kruid met peper en zout
en haal uit de pan.
de berekening?
3 Verhit opnieuw 2 eetl. olijfolie in dezelfde pan en bak de pangasiusfilets 2 à 5 min. aan elke
kant.
» Ingrediënten die u maar voor een deel
4 Mengintussende courgette, de rode ul, de geraspte wortelen de venkel onder detarwegraantjes.
nodig hebt en die u niet langer kan
bewaren, zitten volledig in de
ijs.
Breng op smaak met 2 eetl. olijfolie, het citroensap, peper en zout.
» Voor ingrediënten die u kan bewaren, bv.
Afwerking
diepvriesproducten, rekenen we alleen de
Werk af met het venkelgroen en de pijnboompitten.
gebruikte hoeveelheid mee.
Haut-Poitou A.O.P. 'Koda'
Voedingswaarde per persoon (op bass van de ingrediënten)
» Basisingrediënten zoals boter, peper, zout,
Energie 612kcal Vezeis 508
die rekenen we niet mee.
?
Sauvignon Blanc
Vetten
055 Ewillen 2468
Achel Blond
mn ende vetzuren 56g Zout
158
BBE
Blond trappistenbier
var) es
898
{7
zindan in ee 1.
‘Omdat we atijd
mend
op de prijzen en promoties in de andere |
vertoon van uw Xa
groe vant in a
Steck kunnen depri in Catrin
ge prijzen in uw wankel kan u
run
zoek raadplegen via de
ae He
we
uy
ae ke re
dts Tome
ugeen kansen.
MZ laagste prijzen