Colruyt - Folder van 25.08.2021 tot 07.09.2021 - Pagina 3




Hier is pagina 3 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 25.08.2021 tot 07.09.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

sneden

Gevul

de varkens

getteroom

met

pastaen cour

A

25 min

Ingrediënten (@ personen)

de >

4 varkenssneden (beenhouwer)

300 g verse tagliatelle met

3 courgettes

eieren (ersmark)

2 di lichte room

10 blaadjes basilicum

2 sjalotten

3 eetl. boter

1 teentje knoflook

4 eetl. olijventapenade

bs

peper en zout

(si

Voorbereiding (0 min)

Be.

=

Leg de varkenssneden tussen 2 vellen vershoudfolie en maak ze

2

wat dunner met een deegrol.

pg

pe

Snipper het knoflook en de sjalotten fijn.

=

Snij de ongeschilde courgettes in blokjes van 1 cm.

-

Snipper de blaadjes basilicum fijn.

Bereiding (15 min)

7

cr

1 Kook de pasta in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking).

=

NS

x

Giet af.

&

2 Smelt ondertussen 1 eetl. boter in een kookpot en stoof het

En

knoflook en de sjalotten 1 à 2 min. Voeg de courgetteblokjes toe en

%

Wez

=,

4

bak 2 à 3 min.

en

à

5 Giet er de room bj. Kruid met peper en zout en laat 7 min.

inkoken. Bestrooi met het basilicum.

4

4 Bestrik 1 kant van elke varkenssnede met 1 eetl. tapenade en

vouw dicht als een enveloppe.

ige

5. Smelt 2 eetl. boter in een pan en bak de envelopjes + 4 min. aan

elke kant. Kruid met peper en zout.

IS.

Afwerking

Meng de pasta met de courgetteroom en verdeel over de borden.

F

Schik er een gevulde varkenssnede naast. Werk af met enkele

blaadjes basilicum.

74

dn

La Petite Muraille

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)

->

|

AO.P. Corbières

=

Le Champ des Murailles

Energie nskel Verels 5.58

Vetten

4

(waarvan) verzadig 168 Du

3478 Bwitten 4908

078

a

Chimay Bruin

ve de vetzuren.

B01g

«A

Donker trappistenbier

(waarvan) sukers

858

Tip van Sophie

van het kookteam

ME) dital

ove

r basilicum?

Warm, geurig, fris … in vers basilium herkent u toetsen van

$

kruidnagel, kaneel, anijs en dragon. Gedroogd basilicum is anders

ee

=

van smaak. Het kruid verliest bij het drogen een deel van z'n frisse

geur en krijgt een dropachtige muntsmaak in de plaats.

Vers basilicum is heerlijk in een klassieke tomatensaus en vormt de

basis voor de sauzen in de Italiaanse keuken. De gedroogde variant

doet het uitstekend bij geroosterd vlees en vis. Probeer basilicum

{2

ook eens te combineren met citroen, framboos, geitenkaas, kip,

knoflook, kokos, limoen, munt of walnoot.

En

=

=

=

Met deze tip kan u restjes opgebruiken.

Zo gaan we voedselverspilling tegen en dragen we

samen bij aan een beter

u, stap voor stap.

Kz

en en CED