Colruyt - Folder van 25.08.2021 tot 07.09.2021 - Pagina 3
Hier is pagina 3 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 25.08.2021 tot 07.09.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
sneden
Gevul
de varkens
getteroom
met
pastaen cour
A
25 min
Ingrediënten (@ personen)
de >
4 varkenssneden (beenhouwer)
300 g verse tagliatelle met
3 courgettes
eieren (ersmark)
2 di lichte room
10 blaadjes basilicum
2 sjalotten
3 eetl. boter
1 teentje knoflook
4 eetl. olijventapenade
bs
peper en zout
(si
Voorbereiding (0 min)
Be.
=
Leg de varkenssneden tussen 2 vellen vershoudfolie en maak ze
2
wat dunner met een deegrol.
pg
pe
Snipper het knoflook en de sjalotten fijn.
=
Snij de ongeschilde courgettes in blokjes van 1 cm.
-
Snipper de blaadjes basilicum fijn.
Bereiding (15 min)
7
cr
1 Kook de pasta in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking).
=
NS
x
Giet af.
&
2 Smelt ondertussen 1 eetl. boter in een kookpot en stoof het
En
knoflook en de sjalotten 1 à 2 min. Voeg de courgetteblokjes toe en
%
Wez
=,
4
bak 2 à 3 min.
en
à
5 Giet er de room bj. Kruid met peper en zout en laat 7 min.
inkoken. Bestrooi met het basilicum.
4
4 Bestrik 1 kant van elke varkenssnede met 1 eetl. tapenade en
vouw dicht als een enveloppe.
ige
5. Smelt 2 eetl. boter in een pan en bak de envelopjes + 4 min. aan
elke kant. Kruid met peper en zout.
IS.
Afwerking
Meng de pasta met de courgetteroom en verdeel over de borden.
F
Schik er een gevulde varkenssnede naast. Werk af met enkele
blaadjes basilicum.
74
dn
La Petite Muraille
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)
->
|
AO.P. Corbières
=
Le Champ des Murailles
Energie nskel Verels 5.58
Vetten
4
(waarvan) verzadig 168 Du
3478 Bwitten 4908
078
a
Chimay Bruin
ve de vetzuren.
B01g
«A
Donker trappistenbier
(waarvan) sukers
858
Tip van Sophie
van het kookteam
ME) dital
ove
r basilicum?
Warm, geurig, fris … in vers basilium herkent u toetsen van
$
kruidnagel, kaneel, anijs en dragon. Gedroogd basilicum is anders
ee
=
van smaak. Het kruid verliest bij het drogen een deel van z'n frisse
geur en krijgt een dropachtige muntsmaak in de plaats.
Vers basilicum is heerlijk in een klassieke tomatensaus en vormt de
basis voor de sauzen in de Italiaanse keuken. De gedroogde variant
doet het uitstekend bij geroosterd vlees en vis. Probeer basilicum
{2
ook eens te combineren met citroen, framboos, geitenkaas, kip,
knoflook, kokos, limoen, munt of walnoot.
En
=
=
=
Met deze tip kan u restjes opgebruiken.
Zo gaan we voedselverspilling tegen en dragen we
samen bij aan een beter
u, stap voor stap.
Kz
en en CED