Colruyt - Folder van 25.08.2021 tot 07.09.2021 - Pagina 2
Hier is pagina 2 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 25.08.2021 tot 07.09.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ee
Op het menu
5
St
Nr
CA
F
dulliuuus
8 +
ns
Ingrediënten
u
uit weekmenu 1
ed
Rode Prijzen geldig van
4)
5
M
i
à.
Es
Td
#1
RE
2
do,
mn Se
ee
a Ne
LA
FU ra
Dy
PNA
—
”
ZI
&
D
A
à
#
=
Kippenpilons
2,13 ce
KINDER-
€ pp.
>
FAVORIET
à
IG
25 min
2,87€
N
F
&
jessal ade
Su
Boni Selection
noeptomaat
„cordonbleus
all)
rode snoeptomaatjes
los
Ingrediënten (@ personen)
Herkomst: België.
2 sneetjes gekookte ham
8 miniBabybel-kaasjes
400 g aardappelblokjes (epures)
lei
200 g snoeptomaatjes
8 eetl. panko (lapans paneermeel)
200 g kropsla met kruiden
6 eetl. olifolie
1 gele paprika
4 eetl. honingmosterdvinaigrette
3 99 €/kg
1 rode ui
peper en zout
Voorbereiding (omi)
\
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij in blokjes van 1 cm.
'
Snipper de ui fin
Vind meteen een recept
Snij de snoeptomaatjes in 2.
naar wens!
\
Snij elk sneetje ham in 4 lange repen.
Maak de cordon bleus: wikkel rond elke Babybel een reepje ham. Klop het ef las en
wentel er de Babybel door. Wentel daarna door de panko.
» Met de volgende icoontjes ziet u in één
Bereiding (5 min)
oogopslag over welk soort gerecht het gaat:
1 Verhit 2 eetl. olifolie in een pan en bak de aardappelblokjes (baktijd: zie verpakking).
Kruid met peper en zout.
2 Verhit nog 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de cordon bleus 2 min. Draai ze om, voeg nog
2 eetl olijfolie toe en bak nog 2 min. Kruid met peper.
O@
©
5 Meng de kropsla met de paprika, de rode ui en de snoeptomaten.
Vlees
Gevogelte
Vis
Vegetarisch
Afwerking
Verdeel de sla over diepe borden en schik 2 cordon bleus op elk bord. Werk af met de
aardappelblokjes. Geef er de vinaigrette apart bij.
» De bereidingstijd splitsen we zo op:
Genelis
AOP. Languedoc
Voedingswaarde per persoon (op bass van de ingrediënten)
Aantal minuten
Eventuele
Gérard Bertrand
Energie 491kcal vezels alg
werk (snijden,
oventijd
LeFort
Verten
3038 Ellen 1858
bakken, koken ...)
=
Sterk donker bier
(waarvan) verzadigde vetzuren 103.8 Zout
148
Koolhydraten
358
(daarvan) suikers
CR
Sa
en promoties in de andere |
Steck kunnen depri in Conan
{7
ae at
Keen
uy
vertoon van uw Xa
ae ke re
groe vant in a
Ge 22 ome
ge prijzen in uw wankel kan u
ugeen kansen.
run
MZ laagste prijzen