Colruyt - Folder van 25.08.2021 tot 07.09.2021 - Pagina 2




Hier is pagina 2 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 25.08.2021 tot 07.09.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ee

Op het menu

5

St

Nr

CA

F

dulliuuus

8 +

ns

Ingrediënten

u

uit weekmenu 1

ed

Rode Prijzen geldig van

4)

5

M

i

à.

Es

Td

#1

RE

2

do,

mn Se

ee

a Ne

LA

FU ra

Dy

PNA





ZI

&

D

A

à

#

=

Kippenpilons

2,13 ce

KINDER-

€ pp.

>

FAVORIET

à

IG

25 min

2,87€

N

F

&

jessal ade

Su

Boni Selection

noeptomaat

„cordonbleus

all)

rode snoeptomaatjes

los

Ingrediënten (@ personen)

Herkomst: België.

2 sneetjes gekookte ham

8 miniBabybel-kaasjes

400 g aardappelblokjes (epures)

lei

200 g snoeptomaatjes

8 eetl. panko (lapans paneermeel)

200 g kropsla met kruiden

6 eetl. olifolie

1 gele paprika

4 eetl. honingmosterdvinaigrette

3 99 €/kg

1 rode ui

peper en zout

Voorbereiding (omi)

\

-

Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij in blokjes van 1 cm.

'

Snipper de ui fin

Vind meteen een recept

Snij de snoeptomaatjes in 2.

naar wens!

\

Snij elk sneetje ham in 4 lange repen.

Maak de cordon bleus: wikkel rond elke Babybel een reepje ham. Klop het ef las en

wentel er de Babybel door. Wentel daarna door de panko.

» Met de volgende icoontjes ziet u in één

Bereiding (5 min)

oogopslag over welk soort gerecht het gaat:

1 Verhit 2 eetl. olifolie in een pan en bak de aardappelblokjes (baktijd: zie verpakking).

Kruid met peper en zout.

2 Verhit nog 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de cordon bleus 2 min. Draai ze om, voeg nog

2 eetl olijfolie toe en bak nog 2 min. Kruid met peper.

O@

©

5 Meng de kropsla met de paprika, de rode ui en de snoeptomaten.

Vlees

Gevogelte

Vis

Vegetarisch

Afwerking

Verdeel de sla over diepe borden en schik 2 cordon bleus op elk bord. Werk af met de

aardappelblokjes. Geef er de vinaigrette apart bij.

» De bereidingstijd splitsen we zo op:

Genelis

AOP. Languedoc

Voedingswaarde per persoon (op bass van de ingrediënten)

Aantal minuten

Eventuele

Gérard Bertrand

Energie 491kcal vezels alg

werk (snijden,

oventijd

LeFort

Verten

3038 Ellen 1858

bakken, koken ...)

=

Sterk donker bier

(waarvan) verzadigde vetzuren 103.8 Zout

148

Koolhydraten

358

(daarvan) suikers

CR

Sa

en promoties in de andere |

Steck kunnen depri in Conan

{7

ae at

Keen

uy

vertoon van uw Xa

ae ke re

groe vant in a

Ge 22 ome

ge prijzen in uw wankel kan u

ugeen kansen.

run

MZ laagste prijzen