Colruyt - Folder van 25.08.2021 tot 07.09.2021 - Pagina 2
Hier is pagina 2 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 25.08.2021 tot 07.09.2021.

Hier is pagina 2 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 25.08.2021 tot 07.09.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 25.08.2021 tot 07.09.2021 - Pagina 2
ee Op het menu 5 St Nr CA F dulliuuus 8 + ns Ingrediënten u uit weekmenu 1 ed Rode Prijzen geldig van 4) 5 M i à. Es Td #1 RE 2 do, mn Se ee a Ne LA FU ra Dy PNA — ” ZI & D A à # = Kippenpilons 2,13 ce KINDER- € pp. > FAVORIET à IG 25 min 2,87€ N F & jessal ade Su Boni Selection noeptomaat „cordonbleus all) rode snoeptomaatjes los Ingrediënten (@ personen) Herkomst: België. 2 sneetjes gekookte ham 8 miniBabybel-kaasjes 400 g aardappelblokjes (epures) lei 200 g snoeptomaatjes 8 eetl. panko (lapans paneermeel) 200 g kropsla met kruiden 6 eetl. olifolie 1 gele paprika 4 eetl. honingmosterdvinaigrette 3 99 €/kg 1 rode ui peper en zout Voorbereiding (omi) \ - Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij in blokjes van 1 cm. ' Snipper de ui fin Vind meteen een recept Snij de snoeptomaatjes in 2. naar wens! \ Snij elk sneetje ham in 4 lange repen. Maak de cordon bleus: wikkel rond elke Babybel een reepje ham. Klop het ef las en wentel er de Babybel door. Wentel daarna door de panko. » Met de volgende icoontjes ziet u in één Bereiding (5 min) oogopslag over welk soort gerecht het gaat: 1 Verhit 2 eetl. olifolie in een pan en bak de aardappelblokjes (baktijd: zie verpakking). Kruid met peper en zout. 2 Verhit nog 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de cordon bleus 2 min. Draai ze om, voeg nog 2 eetl olijfolie toe en bak nog 2 min. Kruid met peper. O@ © 5 Meng de kropsla met de paprika, de rode ui en de snoeptomaten. Vlees Gevogelte Vis Vegetarisch Afwerking Verdeel de sla over diepe borden en schik 2 cordon bleus op elk bord. Werk af met de aardappelblokjes. Geef er de vinaigrette apart bij. » De bereidingstijd splitsen we zo op: Genelis AOP. Languedoc Voedingswaarde per persoon (op bass van de ingrediënten) Aantal minuten Eventuele Gérard Bertrand Energie 491kcal vezels alg werk (snijden, oventijd LeFort Verten 3038 Ellen 1858 bakken, koken ...) = Sterk donker bier (waarvan) verzadigde vetzuren 103.8 Zout 148 Koolhydraten 358 (daarvan) suikers CR Sa en promoties in de andere | Steck kunnen depri in Conan {7 ae at Keen uy vertoon van uw Xa ae ke re groe vant in a Ge 22 ome ge prijzen in uw wankel kan u ugeen kansen. run MZ laagste prijzen
Colruyt - Folder van 25.08.2021 tot 07.09.2021 - Pagina 2