Colruyt - Folder van 25.08.2021 tot 07.09.2021 - Pagina 5




Hier is pagina 5 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 25.08.2021 tot 07.09.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Lekker

U krijgt niet 1, maar wel 2 weekmenu's van

sel CL

ons kookteam. Lekkere en evenwichtige maaltijden

Li

waarmee u tijd bespaart.

we AUG

A

la

=

ur

“u Hm

a

=>

<

x

5

«ı

7

N

$

Ed

F

A

be

Ri

Pa?”

9

Dos

>

zn

A

nd

€pp

25 min

30 min

30e

A

A

&

x

a

metjes

oomstam

:

met oven

PES

u

(@ personen)

4 boomstammetjes (beenhouwerij)

800 g krielaardappelen

200 g spinazie

4 eetl honing-mosterdvinaigrette

2 venkels

4 eetl, lifolie

1 plantje platte peterselie

peper en zout

1 plantje bieslook

(5 min)

- Wrijf de krielaardappelen goed schoon onder koud water en snij in 2.

|

Snij de venkels in 2 en verwijder de harde kern. Snij de rest in heel

-

fine partjes.

Hak het bieslook en de peterselie fijn.

ss

Verwarm de oven voor op 180 °C.

De

(10 min. + 30 min. in de over)

Schik de krieltjes en de venkel op een bakplaat met bakpapier.

Besprenkel met de olijfolie en kruid met peper en zout. Meng goed onder

elkaar.

Schik de boomstammetjes naast de krieltjes en de venkel. Zet 30 min.

in de voorverwarmde oven. Roer de krieltjes en de venkel af en toe om.

Bestrooi de krieltjes en de venkel met de fijngehakte kruiden en meng

er de spinazie onder. Serveer met de boomstammetjes en geef er de

vinaigrette apart bij.

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)

Argento Chardonnay

Energie G40kcal Vezds 538

Mendoza - Argentinië

Veten

538 Ewen 3098 |

Postel Tripel

(waarvan) verzadigde vetzuren 126.8 Zout

218

K

en

ET:

Blond abdijbier

(waarvan) uiers

718

Geldig van 1/9 te.m. 7/9/2021.

sk Met A XTRA .