Colruyt - Folder van 25.08.2021 tot 07.09.2021 - Pagina 5

Hier is pagina 5 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 25.08.2021 tot 07.09.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Lekker
U krijgt niet 1, maar wel 2 weekmenu's van
sel CL
ons kookteam. Lekkere en evenwichtige maaltijden
Li
waarmee u tijd bespaart.
we AUG
A
la
=
ur
“u Hm
a
=>
<
x
5
«ı
7
N
$
Ed
F
A
be
Ri
Pa?”
9
Dos
>
zn
A
nd
€pp
25 min
30 min
30e
A
A
&
x
a
metjes
oomstam
:
met oven
PES
u
(@ personen)
4 boomstammetjes (beenhouwerij)
800 g krielaardappelen
200 g spinazie
4 eetl honing-mosterdvinaigrette
2 venkels
4 eetl, lifolie
1 plantje platte peterselie
peper en zout
1 plantje bieslook
(5 min)
- Wrijf de krielaardappelen goed schoon onder koud water en snij in 2.
|
Snij de venkels in 2 en verwijder de harde kern. Snij de rest in heel
-
fine partjes.
Hak het bieslook en de peterselie fijn.
ss
Verwarm de oven voor op 180 °C.
De
(10 min. + 30 min. in de over)
Schik de krieltjes en de venkel op een bakplaat met bakpapier.
Besprenkel met de olijfolie en kruid met peper en zout. Meng goed onder
elkaar.
Schik de boomstammetjes naast de krieltjes en de venkel. Zet 30 min.
in de voorverwarmde oven. Roer de krieltjes en de venkel af en toe om.
Bestrooi de krieltjes en de venkel met de fijngehakte kruiden en meng
er de spinazie onder. Serveer met de boomstammetjes en geef er de
vinaigrette apart bij.
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)
Argento Chardonnay
Energie G40kcal Vezds 538
Mendoza - Argentinië
Veten
538 Ewen 3098 |
Postel Tripel
(waarvan) verzadigde vetzuren 126.8 Zout
218
K
en
ET:
Blond abdijbier
(waarvan) uiers
718
Geldig van 1/9 te.m. 7/9/2021.
sk Met A XTRA .