Colruyt - Folder van 25.08.2021 tot 07.09.2021 - Pagina 5


Hier is pagina 5 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 25.08.2021 tot 07.09.2021.



Colruyt Folder 25.08.2021

Hier is pagina 5 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 25.08.2021 tot 07.09.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 25.08.2021 tot 07.09.2021 - Pagina 5

Lekker U krijgt niet 1, maar wel 2 weekmenu's van sel CL ons kookteam. Lekkere en evenwichtige maaltijden Li waarmee u tijd bespaart. we AUG A la = ur “u Hm a => < x 5 «ı 7 N $ Ed F A be Ri Pa?” 9 Dos > zn A nd €pp 25 min 30 min 30e A A & x a metjes oomstam : met oven PES u (@ personen) 4 boomstammetjes (beenhouwerij) 800 g krielaardappelen 200 g spinazie 4 eetl honing-mosterdvinaigrette 2 venkels 4 eetl, lifolie 1 plantje platte peterselie peper en zout 1 plantje bieslook (5 min) - Wrijf de krielaardappelen goed schoon onder koud water en snij in 2. | Snij de venkels in 2 en verwijder de harde kern. Snij de rest in heel - fine partjes. Hak het bieslook en de peterselie fijn. ss Verwarm de oven voor op 180 °C. De (10 min. + 30 min. in de over) Schik de krieltjes en de venkel op een bakplaat met bakpapier. Besprenkel met de olijfolie en kruid met peper en zout. Meng goed onder elkaar. Schik de boomstammetjes naast de krieltjes en de venkel. Zet 30 min. in de voorverwarmde oven. Roer de krieltjes en de venkel af en toe om. Bestrooi de krieltjes en de venkel met de fijngehakte kruiden en meng er de spinazie onder. Serveer met de boomstammetjes en geef er de vinaigrette apart bij. Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten) Argento Chardonnay Energie G40kcal Vezds 538 Mendoza - Argentinië Veten 538 Ewen 3098 | Postel Tripel (waarvan) verzadigde vetzuren 126.8 Zout 218 K en ET: Blond abdijbier (waarvan) uiers 718 Geldig van 1/9 te.m. 7/9/2021. sk Met A XTRA .

Colruyt - Folder van 25.08.2021 tot 07.09.2021 - Pagina 5