Colruyt - Folder van 24.03.2021 tot 06.04.2021 - Pagina 7
Hier is pagina 7 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 24.03.2021 tot 06.04.2021.

Hier is pagina 7 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 24.03.2021 tot 06.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 24.03.2021 tot 06.04.2021 - Pagina 7
N Le a 4 - a AZ Le Bi; ge Le heid ES en pe Er 2 An at ES À Ee Be x 5 = Kalk oensnede A saus 50min 10€ met aP! pel-kerrie 3, Ingrediënten (@ personen) kookpot en bak de fijngesnipperde ui glazig op een wat citroensap toe en kruid met peper en zout. (beenhouwerij 600 g kalkoensneden 1 eetl. boter zacht vuur. Voeg de appel en het knoflook toe en Voeg de champignons en het bakvocht toe aan de 250 g basmatirijst laat 5 à 10 min. op een zacht vuur stoven tot moes. kookpot met het vlees en laat de laatste 5 min. nog 500 g champignons 1 kopje bloem 2 Bestrooi met de kerriebloem en roer even. mee sudderen. 1 broccoli 4 eetl. zonnebloemolie Verkruimel er het halve bouillonblokje over en 1 appel 1/2 blokje voeg al roerend 2 dl heet water toe. Meng er de Afwerking 1 citroen Verdeel de rijst, de broccoli en de kalkoensneden lu Kippenbouillon zure room en 1 eetl. citroensap onder. Laat nog 1 eetl. kerriepoeder 10 min. afgedekt sudderen op een zacht vuur. Is over de borden. Lepel nog wat appel-kerriesaus 1 teentje knoflook peper en zout de saus te dun? Haal het deksel dan even van de over het vlees. 50 g zure room pot en laat het overtollige vocht verdampen. Kruid met peper en zout. D Hoe langer u het vlees laat trekken in het Voorbereiding (15 min) > Wentel de kalkoensneden door de rest van de - Pers de citroen. citroensap, hoe intenser de smaak. = bloem en schud de overtollige bloem af. Verhit Leg de kalkoensneden op een schotel en 2 eetl. zonnebloemolie in een braadpan en bak Pinot Gris "Sélection du Sommelier' besprenkel ze met de helft van het citroensap. de kalkoensneden 2 min. aan elke kant goudbruin. AO.P. Alsace Laat op een koele plek even trekken. Kruid met peper en zout. Haal uit de pan, voeg toe Wolfberger Schil de appel en snij in schijfjes. ‘ Snij de champignons in schijfjes. aan de appel-kerriesaus en laat nog 15 min. garen. Tongerlo Blond « Kook intussen de rijst gaar in lichtgezouten Blond abdijbier \ Verdeel de broccoli in roosjes. water (kooktijd: zie verpakking). Giet af. Kook Plet het knoflook en snipper de ui fijn. de broccoliroosjes 4 à 5 min. onafgedekt gaar in Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenl) = Meng 1 eetl. bloem met het kerriepoeder. lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud Energie 66skcal Vezds 598 water. Vetten 2118 Eviten 5008 Bereiding 5 min) (waarvan) verzadigdevetzren 448 Zout 058 1 Verwarm 2 eetl. zonnebloemolie in een brede 5 Smelt 1 eetl. boter in een pan en bak de Kooydrten 578 champignons 5 à 10 min. op een hoog vuur. Voeg Guaanvan) suiers 608 A A ms Tip van Sophie van het kookteam Nog zure room over? ) Zure room is heerlijk op toast of knäckebröd. Een van mijn > favoriete combinaties is knäckebröd met zure room, partjes "2 "2 sinaasappel, gerookte zalm, preischeuten en mierikswortel. Lekker als ontbijt of als lunch. al ES a 4. 1e N = de wers Be. y Pr à Met deze tip kan urestjes opgebruiken. Zo gaan we voedselverspilling tegen en dragen we voer samen bij aan een beter milieu, stap voor stap. stap rE
Colruyt - Folder van 24.03.2021 tot 06.04.2021 - Pagina 7