Colruyt - Folder van 24.03.2021 tot 06.04.2021 - Pagina 6
Hier is pagina 6 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 24.03.2021 tot 06.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Op het menu
N
uam
N
Epo.
50 min
5,
40€}
vids
bal
al
Ingrediënten
uit weekmenu 2.
Rode Prijzen geldig van
1
Le
kf
+
Sr:
EE
à
6
a
Cr
7
‘4
à ES
‘4
E
x
%
7
Ein
he,
+
N
;
si
A
=
4
A
Ay”
Ronde courgettes
F
#
los
Herkomst: Spanje.
Versmarkt
2 ‚99 €}kg
er
m
rn
1e
Ham
ar
ge
groenten
pasta P
esto MT oven
Ld
baars
Boni Selection
Ta
OS
pakken ZEE
zeebaarsfilets
pe el
Ingrediënten (4 personen)
4 zeebaarsfilets (versmarkt)
3 eetl. pijnboompitten
xt 100
500 g venkel
2 eetl. groene pesto (bokaal)
Met vel. Graatarm. Gekweekte vis. Herkomst: Turkije.
450 g tapastomaten
5 eetl. olifolie
1/2 plantje rozemarijn
zwarte peper (molen)
50 g parmezaan
zout
19,95 €}kg
300 g Griekse pasta (isoni)
voorbereiding Qs min)
=
-
Rits de blaadjes van de takjes rozemarijn en snipper fijn.
Verwijder de harde kern uit de venkelknollen en snij de rest in plakken van 1 cm breed.
ze
Snij de tapatomaten in 2. Meng er 1 eetl. olijfolie, de rozemarijn, zwarte peper en zout onder.
=
Rasp de parmezaan.
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
Ontdek onze weekmenu’s
ook online
Bereiding (5 min)
1 Kook de venkel 6 min. in een kookpot met lichtgezouten water. Giet af en laat uitlekken. Leg op een
Naast de recepten in onze folder vindt
bakplaat met bakpapier, besprenkel met 1 eetl. olijfolie en kruid met zwarte peper. Bestrooi met de
u ook online heel wat inspiratie voor uw
helft van de parmezaan. Verdeel de tomaten tussen de venkel en zet 25 min. in de voorverwarmde
weekmenu.
oven.
» Scan de QR-code bij de receptfoto's en
2 Kook intussen de Griekse pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en
meng er de pesto onder.
de receptpagina opent op uw smartphone.
5 verhit 1 eetl. olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak de zeebaarsfilets 2 à 3 min. aan elke
Met de meeste smartphones volstaat het
kant. Kruid met zwarte peper en zout.
om met uw camera over de code te gaan.
Afwerking
Met sommige Android-toestellen hebt u
een QR-scannende app nodig.
Verdeel de pasta over de borden en schep er de ovengroenten naast. Werk af met de pijnboompitten en
de rest van de parmezaan en serveer met de gebakken zeebaars.
» Ook in het weekend inspiratie nodig?
U vindt elke week nieuwe ideeën op
colruyt.be/weekmenu.
© Hardy's ‘Stamp of Australia’ Chardonnay Sémilon
Australië
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenl)
Postel Tripel
Vetten
Energie 6rkeal vezds 618
Blond abdibier
2998 Einen 3,58
228
(waaıvan) vezadigdevetzuren 6,1 g Zout
Koolhydraten
5028
(waarvan) suikers
808
‘Omdat we altijd re:
de
e
(prijzen en promotes in de andere grote winkel in uwstre
jen in uw Coluyt-winkelnög
zijn dan in deze fo
ier De hor
ing
verlo
jon van uw Xtra-app of kaart komen
ar
eek kunnen dep
bovenc
e prijzen in uw winkel kan
LE
wanlelbezoek raadplegen via de.
tol,
app, op colruytbe of bij onze Klantendienst (
5452:
on
ugeenkansen.
Æ laagste prijzen