Colruyt - Folder van 24.03.2021 tot 06.04.2021 - Pagina 6




Hier is pagina 6 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 24.03.2021 tot 06.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Op het menu

N

uam

N

Epo.

50 min

5,

40€}

vids

bal

al

Ingrediënten

uit weekmenu 2.

Rode Prijzen geldig van

1

Le

kf

+

Sr:

EE

à

6

a

Cr

7

‘4

à ES

‘4

E

x

%

7

Ein

he,

+

N

;

si

A

=

4

A

Ay”

Ronde courgettes

F

#

los

Herkomst: Spanje.

Versmarkt

2 ‚99 €}kg

er

m

rn

1e

Ham

ar

ge

groenten

pasta P

esto MT oven

Ld

baars

Boni Selection

Ta

OS

pakken ZEE

zeebaarsfilets

pe el

Ingrediënten (4 personen)

4 zeebaarsfilets (versmarkt)

3 eetl. pijnboompitten

xt 100

500 g venkel

2 eetl. groene pesto (bokaal)

Met vel. Graatarm. Gekweekte vis. Herkomst: Turkije.

450 g tapastomaten

5 eetl. olifolie

1/2 plantje rozemarijn

zwarte peper (molen)

50 g parmezaan

zout

19,95 €}kg

300 g Griekse pasta (isoni)

voorbereiding Qs min)

=

-

Rits de blaadjes van de takjes rozemarijn en snipper fijn.

Verwijder de harde kern uit de venkelknollen en snij de rest in plakken van 1 cm breed.

ze

Snij de tapatomaten in 2. Meng er 1 eetl. olijfolie, de rozemarijn, zwarte peper en zout onder.

=

Rasp de parmezaan.

-

Verwarm de oven voor op 200 °C.

Ontdek onze weekmenu’s

ook online

Bereiding (5 min)

1 Kook de venkel 6 min. in een kookpot met lichtgezouten water. Giet af en laat uitlekken. Leg op een

Naast de recepten in onze folder vindt

bakplaat met bakpapier, besprenkel met 1 eetl. olijfolie en kruid met zwarte peper. Bestrooi met de

u ook online heel wat inspiratie voor uw

helft van de parmezaan. Verdeel de tomaten tussen de venkel en zet 25 min. in de voorverwarmde

weekmenu.

oven.

» Scan de QR-code bij de receptfoto's en

2 Kook intussen de Griekse pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en

meng er de pesto onder.

de receptpagina opent op uw smartphone.

5 verhit 1 eetl. olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak de zeebaarsfilets 2 à 3 min. aan elke

Met de meeste smartphones volstaat het

kant. Kruid met zwarte peper en zout.

om met uw camera over de code te gaan.

Afwerking

Met sommige Android-toestellen hebt u

een QR-scannende app nodig.

Verdeel de pasta over de borden en schep er de ovengroenten naast. Werk af met de pijnboompitten en

de rest van de parmezaan en serveer met de gebakken zeebaars.

» Ook in het weekend inspiratie nodig?

U vindt elke week nieuwe ideeën op

colruyt.be/weekmenu.

© Hardy's ‘Stamp of Australia’ Chardonnay Sémilon

Australië

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenl)

Postel Tripel

Vetten

Energie 6rkeal vezds 618

Blond abdibier

2998 Einen 3,58

228

(waaıvan) vezadigdevetzuren 6,1 g Zout

Koolhydraten

5028

(waarvan) suikers

808

‘Omdat we altijd re:

de

e

(prijzen en promotes in de andere grote winkel in uwstre

jen in uw Coluyt-winkelnög

zijn dan in deze fo

ier De hor

ing

verlo

jon van uw Xtra-app of kaart komen

ar

eek kunnen dep

bovenc

e prijzen in uw winkel kan

LE

wanlelbezoek raadplegen via de.

tol,

app, op colruytbe of bij onze Klantendienst (

5452:

on

ugeenkansen.

Æ laagste prijzen