Colruyt - Folder van 24.03.2021 tot 06.04.2021 - Pagina 6
Hier is pagina 6 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 24.03.2021 tot 06.04.2021.

Hier is pagina 6 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 24.03.2021 tot 06.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 24.03.2021 tot 06.04.2021 - Pagina 6
Op het menu N uam N Epo. 50 min 5, 40€} vids bal al Ingrediënten uit weekmenu 2. Rode Prijzen geldig van 1 Le kf + Sr: EE à 6 a Cr 7 ‘4 à ES ‘4 E x % 7 Ein he, + N ; si A = 4 A Ay” Ronde courgettes F # los Herkomst: Spanje. Versmarkt 2 ‚99 €}kg er m rn 1e Ham ar ge groenten pasta P esto MT oven Ld baars Boni Selection Ta OS pakken ZEE zeebaarsfilets pe el Ingrediënten (4 personen) 4 zeebaarsfilets (versmarkt) 3 eetl. pijnboompitten xt 100 500 g venkel 2 eetl. groene pesto (bokaal) Met vel. Graatarm. Gekweekte vis. Herkomst: Turkije. 450 g tapastomaten 5 eetl. olifolie 1/2 plantje rozemarijn zwarte peper (molen) 50 g parmezaan zout 19,95 €}kg 300 g Griekse pasta (isoni) voorbereiding Qs min) = - Rits de blaadjes van de takjes rozemarijn en snipper fijn. Verwijder de harde kern uit de venkelknollen en snij de rest in plakken van 1 cm breed. ze Snij de tapatomaten in 2. Meng er 1 eetl. olijfolie, de rozemarijn, zwarte peper en zout onder. = Rasp de parmezaan. - Verwarm de oven voor op 200 °C. Ontdek onze weekmenu’s ook online Bereiding (5 min) 1 Kook de venkel 6 min. in een kookpot met lichtgezouten water. Giet af en laat uitlekken. Leg op een Naast de recepten in onze folder vindt bakplaat met bakpapier, besprenkel met 1 eetl. olijfolie en kruid met zwarte peper. Bestrooi met de u ook online heel wat inspiratie voor uw helft van de parmezaan. Verdeel de tomaten tussen de venkel en zet 25 min. in de voorverwarmde weekmenu. oven. » Scan de QR-code bij de receptfoto's en 2 Kook intussen de Griekse pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en meng er de pesto onder. de receptpagina opent op uw smartphone. 5 verhit 1 eetl. olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak de zeebaarsfilets 2 à 3 min. aan elke Met de meeste smartphones volstaat het kant. Kruid met zwarte peper en zout. om met uw camera over de code te gaan. Afwerking Met sommige Android-toestellen hebt u een QR-scannende app nodig. Verdeel de pasta over de borden en schep er de ovengroenten naast. Werk af met de pijnboompitten en de rest van de parmezaan en serveer met de gebakken zeebaars. » Ook in het weekend inspiratie nodig? U vindt elke week nieuwe ideeën op colruyt.be/weekmenu. © Hardy's ‘Stamp of Australia’ Chardonnay Sémilon Australië Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenl) Postel Tripel Vetten Energie 6rkeal vezds 618 Blond abdibier 2998 Einen 3,58 228 (waaıvan) vezadigdevetzuren 6,1 g Zout Koolhydraten 5028 (waarvan) suikers 808 ‘Omdat we altijd re: de e (prijzen en promotes in de andere grote winkel in uwstre jen in uw Coluyt-winkelnög zijn dan in deze fo ier De hor ing verlo jon van uw Xtra-app of kaart komen ar eek kunnen dep bovenc e prijzen in uw winkel kan LE wanlelbezoek raadplegen via de. tol, app, op colruytbe of bij onze Klantendienst ( 5452: on ugeenkansen. Æ laagste prijzen
Colruyt - Folder van 24.03.2021 tot 06.04.2021 - Pagina 6