Colruyt - Folder van 24.03.2021 tot 06.04.2021 - Pagina 5
Hier is pagina 5 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 24.03.2021 tot 06.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Lekker
U krijgt niet 1, maar wel 2 weekmenu's van
Koken /
ons kookteam. Lekkere en evenwichtige maaltijden
NS
waarmee u tijd bespaart.
ment
week
à
+
=
eso
(Er
92
vegetarisch
40 min
25 min.
3,20€
ui...
Gevul
RE courgette
gie-gratin
met Me
xicaanse AA
(& personen)
4 eetl. zure room
ee Deen
175 g vegetarisch gehakt (ersmarkt)
7
4 ronde courgettes
2 sneetjes cheddar
1 rode paprika
150 g COUSCOUS (tanwegriesmeel)
u
1 bosje lente-uitjes
500 g passata (gezeefde tomaten)
pe
LT
Kr
hon
350 g stoofgroenten Mexican
20 g tortillachips
As
1 avocado
2 eetl. olijfolie
LA
1 limoen
1 eetl. Mexicaanse chili kruidenmix)
A
AR
J
(20 min)
X
5
vr
=
KN
Snij het hoedje van de courgettes en lepel er het vruchtvlees uit tot op
1 cm van de rand. Snij het uitgelepelde vruchtvlees fijn.
LAS
Verwijder de pitjes en de zaadlijsten uit de paprika en snij het vruchtvlees
“5
in fine blokjes.
Wi
De:
Snipper de lente-uitjes fijn.
E
Snij de sneetjes cheddar in fijne reepjes.
:
Verkruimel de tortillachips.
Pers de helft van de limoen en snij de rest in 4 partjes.
7
Verwarm de oven voor op 180 °C.
(20 min. + 25 min. in de over)
Leg de uitgeholde courgettes in een ovenschaal en zet 15 min. in de
+
voorverwarmde oven.
Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een pan en bak 3/4 van de lente-uitjes
1 min. Voeg het vruchtvlees van de courgette toe en bak 5 min. Voeg de
stoofgroenten en de paprika toe en laat nog 5 min. stoven. Kruid met de
eæ\
Mexicaanse chili.
Meng het vegetarische gehakt onder de groenten en overgiet met de helft
er
van de passata. Meng er de helft van de cheddar onder.
Pr
Schep de mengeling in de courgettes en bestrooi met de chips en de rest
van de cheddar. Verdeel de rest van de passata tussen de courgettes. Bak nog
25 min. in de hete oven.
#
Doe de couscous in een kom, overgiet met 1,5 dl heet water en laat 5 à
7 min. afgedekt zwellen. Maak los met een vork en meng er 1 eetl olijfolie
onder.
Zu
Snij intussen het vruchtvlees van de avocado in blokjes en besprenkel met
het limoensap.
27
Verdeel de courgettes over de borden en bestrooi met de rest van de lente-
uitjes en de blokjes avocado. Lepel er wat zure room over en serveer met
de couscous en een partje limoen.
Fleurs de Prairie
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)
ir.
A.O.P. Côtes de Provence
Energie.
67kal Vexls 1088
à.
er
Jen
2818 Ewilen 3158
NS
FF
zi
Fa
LeFort Tripel
(waanar) verzadigdevetzuren 56.8
168
E
LE
de
Sterk blond bier
Koolhydraten
ss 8 Zout
VAL LIT A
(waanan) sukers
2818
Geldig van 31/3 te.m. 6/4/2021.
sk Met 2 XTRA