Colruyt - Folder van 24.03.2021 tot 06.04.2021 - Pagina 3
Hier is pagina 3 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 24.03.2021 tot 06.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
A
Epp
slaatje
LU
seikenblad
45 min.
2,
25€
metkip
Ingrediänten (4 personen)
400 g borstfilets van braadkip
4 eieren
beenhouwer)
4 eetl. maïs (blik)
1 krop rode eikenbladsla
1 koffiel. mosterd
Ke
=
2 tomaten
%
7 eetl. olijfolie
2 jonagoldappelen
1 koffiel. wittewijnazijn
ak à
>
ss
1 eetl. citroensap
peper en zout
4 aardappelen
in
u
Voorbereiding (zomin)
Ë
Beg
Ze
Kook de eieren 10 min. Giet af, laat afkoelen en pel de eieren. Snij ze in
(7
gelijke schijfjes.
in
Schil intussen de aardappelen, snij in blokjes van 2 cm en dep droog.
Snij de kippenborstfilets in lange reepjes.
Schil de appelen en snij in gelijke blokjes. Besprenkel met het citroensap
A
2
Snij de tomaten in gelijke partjes.
ae
wed
Scheur de rode eikenbladsla in grove stukken.
Spoel de maïs onder koud water en laat uitlekken.
Bereiding (25 min)
1 Verhit 2 eed olifolie in een braadpan en bak de aardappelblokjes 20 min.
|
op een zacht vuur, met deksel. Kruid met peper en zout en laat afkoelen.
2 Verhit ondertussen 2 eetl. olijfolie in een andere braadpan en bak de
®
kippenreepjes 5 min. tot ze goudbruin zijn. Kruid met peper en zout. Zet opzij
en laat afkoelen.
zr
> Maak de vinaigrette: meng 3 eetl. olijfolie met de wittewijnazijn en de
”
Fr À
mosterd en breng op smaak met peper en zout. Meng de vinaigrette onder
F:
de rode eikenbladsla en voeg de partjes tomaat, de blokjes appel, aardappel
en de maïs toe.
Eu
Afwerking
Verdeel de salade over de borden en schik er de schijfjes ei en de
kippenreepjes op. Serveer met een stukje stokbrood.
9 Mäcon-Chardonnay A O.P. l'Originel'
Cave de Lugny
me
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)
Postel Dubbel
Energie akal Vezels 588
Donker abdijbier
Veten
2848 Ewilen 248
(waanar) verzadigdevetzuren 598 Zout
068
Koolhydraten
258
Guaanar) suiers
998
w
5
Tip van Sophie
er
van het kookteam
(2%
he
Y
:®
De,
|:
0
w
Nog mais over?
A
FR
1 in
Maïs geeft een zoete, knapperige toets in slaatjes.
Of voeg toe aan een omelet met lente-ui, blokjes rode
paprika, fijngesnipperde rode ui en wat cheddar.
lo
Es
u
14
s
ne
a
Met deze tip kan u restjes opgebruiken.
U
Zo gaan we voedselverspillingtegen en dragenwe
voor
A
EN
samen bij aan een beter milieu, stap voor stap.
stap
Geldig van 24/5 tem 30/3/2021. sk Met 2 xTRA .