Colruyt - Folder van 24.03.2021 tot 06.04.2021 - Pagina 3




Hier is pagina 3 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 24.03.2021 tot 06.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

A

Epp

slaatje

LU

seikenblad

45 min.

2,

25€

metkip

Ingrediänten (4 personen)

400 g borstfilets van braadkip

4 eieren

beenhouwer)

4 eetl. maïs (blik)

1 krop rode eikenbladsla

1 koffiel. mosterd

Ke

=

2 tomaten

%

7 eetl. olijfolie

2 jonagoldappelen

1 koffiel. wittewijnazijn

ak à

>

ss

1 eetl. citroensap

peper en zout

4 aardappelen

in

u

Voorbereiding (zomin)

Ë

Beg

Ze

Kook de eieren 10 min. Giet af, laat afkoelen en pel de eieren. Snij ze in

(7

gelijke schijfjes.

in

Schil intussen de aardappelen, snij in blokjes van 2 cm en dep droog.

Snij de kippenborstfilets in lange reepjes.

Schil de appelen en snij in gelijke blokjes. Besprenkel met het citroensap

A

2

Snij de tomaten in gelijke partjes.

ae

wed

Scheur de rode eikenbladsla in grove stukken.

Spoel de maïs onder koud water en laat uitlekken.

Bereiding (25 min)

1 Verhit 2 eed olifolie in een braadpan en bak de aardappelblokjes 20 min.

|

op een zacht vuur, met deksel. Kruid met peper en zout en laat afkoelen.

2 Verhit ondertussen 2 eetl. olijfolie in een andere braadpan en bak de

®

kippenreepjes 5 min. tot ze goudbruin zijn. Kruid met peper en zout. Zet opzij

en laat afkoelen.

zr

> Maak de vinaigrette: meng 3 eetl. olijfolie met de wittewijnazijn en de



Fr À

mosterd en breng op smaak met peper en zout. Meng de vinaigrette onder

F:

de rode eikenbladsla en voeg de partjes tomaat, de blokjes appel, aardappel

en de maïs toe.

Eu

Afwerking

Verdeel de salade over de borden en schik er de schijfjes ei en de

kippenreepjes op. Serveer met een stukje stokbrood.

9 Mäcon-Chardonnay A O.P. l'Originel'

Cave de Lugny

me

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)

Postel Dubbel

Energie akal Vezels 588

Donker abdijbier

Veten

2848 Ewilen 248

(waanar) verzadigdevetzuren 598 Zout

068

Koolhydraten

258

Guaanar) suiers

998

w

5

Tip van Sophie

er

van het kookteam

(2%

he

Y



De,

|:

0

w

Nog mais over?

A

FR

1 in

Maïs geeft een zoete, knapperige toets in slaatjes.

Of voeg toe aan een omelet met lente-ui, blokjes rode

paprika, fijngesnipperde rode ui en wat cheddar.

lo

Es

u

14

s

ne

a

Met deze tip kan u restjes opgebruiken.

U

Zo gaan we voedselverspillingtegen en dragenwe

voor

A

EN

samen bij aan een beter milieu, stap voor stap.

stap

Geldig van 24/5 tem 30/3/2021. sk Met 2 xTRA .