Colruyt - Folder van 24.03.2021 tot 06.04.2021 - Pagina 3


Hier is pagina 3 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 24.03.2021 tot 06.04.2021.



Colruyt Folder 24.03.2021

Hier is pagina 3 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 24.03.2021 tot 06.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 24.03.2021 tot 06.04.2021 - Pagina 3

A Epp slaatje LU seikenblad 45 min. 2, 25€ metkip Ingrediänten (4 personen) 400 g borstfilets van braadkip 4 eieren beenhouwer) 4 eetl. maïs (blik) 1 krop rode eikenbladsla 1 koffiel. mosterd Ke = 2 tomaten % 7 eetl. olijfolie 2 jonagoldappelen 1 koffiel. wittewijnazijn ak à > ss 1 eetl. citroensap peper en zout 4 aardappelen in u Voorbereiding (zomin) Ë Beg Ze Kook de eieren 10 min. Giet af, laat afkoelen en pel de eieren. Snij ze in (7 gelijke schijfjes. in Schil intussen de aardappelen, snij in blokjes van 2 cm en dep droog. Snij de kippenborstfilets in lange reepjes. Schil de appelen en snij in gelijke blokjes. Besprenkel met het citroensap A 2 Snij de tomaten in gelijke partjes. ae wed Scheur de rode eikenbladsla in grove stukken. Spoel de maïs onder koud water en laat uitlekken. Bereiding (25 min) 1 Verhit 2 eed olifolie in een braadpan en bak de aardappelblokjes 20 min. | op een zacht vuur, met deksel. Kruid met peper en zout en laat afkoelen. 2 Verhit ondertussen 2 eetl. olijfolie in een andere braadpan en bak de ® kippenreepjes 5 min. tot ze goudbruin zijn. Kruid met peper en zout. Zet opzij en laat afkoelen. zr > Maak de vinaigrette: meng 3 eetl. olijfolie met de wittewijnazijn en de ” Fr À mosterd en breng op smaak met peper en zout. Meng de vinaigrette onder F: de rode eikenbladsla en voeg de partjes tomaat, de blokjes appel, aardappel en de maïs toe. Eu Afwerking Verdeel de salade over de borden en schik er de schijfjes ei en de kippenreepjes op. Serveer met een stukje stokbrood. 9 Mäcon-Chardonnay A O.P. l'Originel' Cave de Lugny me Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten) Postel Dubbel Energie akal Vezels 588 Donker abdijbier Veten 2848 Ewilen 248 (waanar) verzadigdevetzuren 598 Zout 068 Koolhydraten 258 Guaanar) suiers 998 w 5 Tip van Sophie er van het kookteam (2% he Y :® De, |: 0 w Nog mais over? A FR 1 in Maïs geeft een zoete, knapperige toets in slaatjes. Of voeg toe aan een omelet met lente-ui, blokjes rode paprika, fijngesnipperde rode ui en wat cheddar. lo Es u 14 s ne a Met deze tip kan u restjes opgebruiken. U Zo gaan we voedselverspillingtegen en dragenwe voor A EN samen bij aan een beter milieu, stap voor stap. stap Geldig van 24/5 tem 30/3/2021. sk Met 2 xTRA .

Colruyt - Folder van 24.03.2021 tot 06.04.2021 - Pagina 3