Colruyt - Folder van 24.03.2021 tot 06.04.2021 - Pagina 1
Hier is pagina 1 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 24.03.2021 tot 06.04.2021.

Hier is pagina 1 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 24.03.2021 tot 06.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 24.03.2021 tot 06.04.2021 - Pagina 1
AAN TAFEL … Lekker Een vooraf voor u samengesteld weekmenu, dat heeft heel wat voordelen: u bespaart tijd en u eet tegelijk evenwichtig. Koken / Ons kookteam zorgt voor voldoende groenten, ze wisselen vlees, vis te en veggie af, en gebruiken zoveel mogelijk pure ingrediënten. Bovendien controleren onze voedingsdeskundigen elk recept. NP LL i 4 Zo dragen we samen bij aan een betere gezondheid, stap voor stap. colruyt.be/weekmenu WEEK 1: 24/3 - 30/3 er en se LT cen +” F2 Er Bi A > A = P Le x us he > » u + aalse PET BG Proveng agliatelle N nsaus ent CNE €pp. kerstomate xD) 30mi 6, 20e Ingrediënten @ personer) Snij het uiteinde van de aspergepunten en snij in 2. . 500 g kleine, gepelde 2,5 dl plantaardig - 5 Kruid de saus met de spaghettikruiden. Giet er rauwe scampis alternatief voor room ‘ Snipper de sjalot en het knoflook fijn. het alternatief voor room bij en laat nog 1 min. iepuries) op basis van haver Snij de champignons in schijfjes. opwarmen. 300 g kerstomaatjes 2 eetl. boter Maak schilfers van de parmezaan met een in tros dunschiller. Afwerking 250 g champignons 400 g tagliatelle Verdeel de tagliatelle over de borden en schep er 330 Bereiding (5m) 200 g groene- kerstomatensalsa (fles) de saus met scampi's bovenop. Werk af met een aspergepunten 1 eetl. olijfolie Kook de tagliatelle gaar in lichtgezouten water trosje kerstomaat en de parmezaan. 1 courgette 1 eetl. (kooktijd: zie verpakking). Giet af. 1 sjalot 2 Verhit intussen de olijfolie in een kookpot en Verdicchio dei Castelli di Jesi D.O.C. Classico 1 teentje knoflook spaghettikruiden stoof de sjalot en het knoflook glazig. Voeg de Moncaro zwarte peper (mdr) Marche — Italië 40 g parmezaan (blok) zout courgette, de aspergepunten en de gehalveerde kerstomaatjes toe en roerbak 2 min. op een hoog Martha Sexy Blond voorbereiding ontdooid + 15 min) vuur. Kruid met peper en zout en overgiet met de Sterk blond bier - Laat de scampi's oppervlakkig ontdooien en kerstomatensalsa. Laat 5 min. sudderen. > Smelt 1 eetl. boter in een braadpan en bak de ‘ dep droog. Knip intussen 4 trosjes van elk 3 kerstomaatjes. champignons 5 min. goudbruin. Kruid met peper Voedingswaarde per pesaan (op bs va de ingrediënten) Snij de rest van de tomaatjes in 2. en zout. Voeg toe aan de groentesaus. Veten Energe 757kal Vezeis 808 ‘ Snij de courgette in de lengte in 4 en dan in 4 Smelt opnieuw 1 eetl. boter in de pan en bak de 252g Eniten #28 138 dunne plakjes. scampi's 1 min. aanelk kant op een hoog vuur. Kruid (waarvan) verzadigde vetzuren 88g Zout Koolhydraten. Big met zwarte peper en zout. Voeg toe aan de saus. (waarvan) suikers 1578 Geldig van 24/5 tem 30/3/2021. sk Met 2 xTRA .
Colruyt - Folder van 24.03.2021 tot 06.04.2021 - Pagina 1