Colruyt - Folder van 24.03.2021 tot 06.04.2021 - Pagina 1
Hier is pagina 1 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 24.03.2021 tot 06.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
AAN TAFEL …
Lekker
Een vooraf voor u samengesteld weekmenu, dat heeft heel wat
voordelen: u bespaart tijd en u eet tegelijk evenwichtig.
Koken /
Ons kookteam zorgt voor voldoende groenten, ze wisselen vlees, vis
te
en veggie af, en gebruiken zoveel mogelijk pure ingrediënten.
Bovendien controleren onze voedingsdeskundigen elk recept.
NP LL i
4
Zo dragen we samen bij aan een betere gezondheid, stap voor stap.
colruyt.be/weekmenu
WEEK 1: 24/3 - 30/3
er
en
se
LT
cen
+”
F2
Er
Bi
A
>
A
=
P
Le
x
us
he
>
»
u
+
aalse
PET
BG Proveng
agliatelle
N
nsaus ent
CNE
€pp.
kerstomate
xD)
30mi
6,
20e
Ingrediënten @ personer)
Snij het uiteinde van de aspergepunten en snij
in 2.
.
500 g kleine, gepelde
2,5 dl plantaardig
-
5 Kruid de saus met de spaghettikruiden. Giet er
rauwe scampis
alternatief voor room
‘
Snipper de sjalot en het knoflook fijn.
het alternatief voor room bij en laat nog 1 min.
iepuries)
op basis van haver
Snij de champignons in schijfjes.
opwarmen.
300 g kerstomaatjes
2 eetl. boter
Maak schilfers van de parmezaan met een
in tros
dunschiller.
Afwerking
250 g champignons
400 g tagliatelle
Verdeel de tagliatelle over de borden en schep er
330
Bereiding (5m)
200 g groene-
kerstomatensalsa (fles)
de saus met scampi's bovenop. Werk af met een
aspergepunten
1 eetl. olijfolie
Kook de tagliatelle gaar in lichtgezouten water
trosje kerstomaat en de parmezaan.
1 courgette
1 eetl.
(kooktijd: zie verpakking). Giet af.
1 sjalot
2 Verhit intussen de olijfolie in een kookpot en
Verdicchio dei Castelli di Jesi D.O.C. Classico
1 teentje knoflook
spaghettikruiden
stoof de sjalot en het knoflook glazig. Voeg de
Moncaro
zwarte peper (mdr)
Marche — Italië
40 g parmezaan (blok)
zout
courgette, de aspergepunten en de gehalveerde
kerstomaatjes toe en roerbak 2 min. op een hoog
Martha Sexy Blond
voorbereiding ontdooid + 15 min)
vuur. Kruid met peper en zout en overgiet met de
Sterk blond bier
-
Laat de scampi's oppervlakkig ontdooien en
kerstomatensalsa. Laat 5 min. sudderen.
> Smelt 1 eetl. boter in een braadpan en bak de
‘
dep droog.
Knip intussen 4 trosjes van elk 3 kerstomaatjes.
champignons 5 min. goudbruin. Kruid met peper
Voedingswaarde per pesaan (op bs va de ingrediënten)
Snij de rest van de tomaatjes in 2.
en zout. Voeg toe aan de groentesaus.
Veten
Energe 757kal Vezeis 808
‘
Snij de courgette in de lengte in 4 en dan in
4 Smelt opnieuw 1 eetl. boter in de pan en bak de
252g Eniten #28
138
dunne plakjes.
scampi's 1 min. aanelk kant op een hoog vuur. Kruid
(waarvan) verzadigde vetzuren 88g Zout
Koolhydraten.
Big
met zwarte peper en zout. Voeg toe aan de saus.
(waarvan) suikers
1578
Geldig van 24/5 tem 30/3/2021. sk Met 2 xTRA .