Colruyt - Folder van 24.03.2021 tot 06.04.2021 - Pagina 1




Hier is pagina 1 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 24.03.2021 tot 06.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

AAN TAFEL …

Lekker

Een vooraf voor u samengesteld weekmenu, dat heeft heel wat

voordelen: u bespaart tijd en u eet tegelijk evenwichtig.

Koken /

Ons kookteam zorgt voor voldoende groenten, ze wisselen vlees, vis

te

en veggie af, en gebruiken zoveel mogelijk pure ingrediënten.

Bovendien controleren onze voedingsdeskundigen elk recept.

NP LL i

4

Zo dragen we samen bij aan een betere gezondheid, stap voor stap.

colruyt.be/weekmenu

WEEK 1: 24/3 - 30/3

er

en

se

LT

cen

+”

F2

Er

Bi

A

>

A

=

P

Le

x

us

he

>

»

u

+

aalse

PET

BG Proveng

agliatelle

N

nsaus ent

CNE

€pp.

kerstomate

xD)

30mi

6,

20e

Ingrediënten @ personer)

Snij het uiteinde van de aspergepunten en snij

in 2.

.

500 g kleine, gepelde

2,5 dl plantaardig

-

5 Kruid de saus met de spaghettikruiden. Giet er

rauwe scampis

alternatief voor room



Snipper de sjalot en het knoflook fijn.

het alternatief voor room bij en laat nog 1 min.

iepuries)

op basis van haver

Snij de champignons in schijfjes.

opwarmen.

300 g kerstomaatjes

2 eetl. boter

Maak schilfers van de parmezaan met een

in tros

dunschiller.

Afwerking

250 g champignons

400 g tagliatelle

Verdeel de tagliatelle over de borden en schep er

330

Bereiding (5m)

200 g groene-

kerstomatensalsa (fles)

de saus met scampi's bovenop. Werk af met een

aspergepunten

1 eetl. olijfolie

Kook de tagliatelle gaar in lichtgezouten water

trosje kerstomaat en de parmezaan.

1 courgette

1 eetl.

(kooktijd: zie verpakking). Giet af.

1 sjalot

2 Verhit intussen de olijfolie in een kookpot en

Verdicchio dei Castelli di Jesi D.O.C. Classico

1 teentje knoflook

spaghettikruiden

stoof de sjalot en het knoflook glazig. Voeg de

Moncaro

zwarte peper (mdr)

Marche — Italië

40 g parmezaan (blok)

zout

courgette, de aspergepunten en de gehalveerde

kerstomaatjes toe en roerbak 2 min. op een hoog

Martha Sexy Blond

voorbereiding ontdooid + 15 min)

vuur. Kruid met peper en zout en overgiet met de

Sterk blond bier

-

Laat de scampi's oppervlakkig ontdooien en

kerstomatensalsa. Laat 5 min. sudderen.

> Smelt 1 eetl. boter in een braadpan en bak de



dep droog.

Knip intussen 4 trosjes van elk 3 kerstomaatjes.

champignons 5 min. goudbruin. Kruid met peper

Voedingswaarde per pesaan (op bs va de ingrediënten)

Snij de rest van de tomaatjes in 2.

en zout. Voeg toe aan de groentesaus.

Veten

Energe 757kal Vezeis 808



Snij de courgette in de lengte in 4 en dan in

4 Smelt opnieuw 1 eetl. boter in de pan en bak de

252g Eniten #28

138

dunne plakjes.

scampi's 1 min. aanelk kant op een hoog vuur. Kruid

(waarvan) verzadigde vetzuren 88g Zout

Koolhydraten.

Big

met zwarte peper en zout. Voeg toe aan de saus.

(waarvan) suikers

1578

Geldig van 24/5 tem 30/3/2021. sk Met 2 xTRA .