Colruyt - Folder van 24.03.2021 tot 06.04.2021 - Pagina 2
Hier is pagina 2 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 24.03.2021 tot 06.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Op het menu
BF
OÙ A A NN M ||
sut
veuls,
Ingrediënten
uit weekmenu 1.
“ad
4
Rode Prijzen geldig van
LL
x
pe
à
à
LD
\
Ve
os!
pr
k
23
Er m
*
=
Ri
x
ek
Boni Selection
kerstomaatjes in tros
765 €/kg
300 8
ak :
Herkomst : België/Spanje.
2,29:
Kin
KINDER-
FAVORIET
Dr
7%
polata
a
a
Boerenchi
arg
roentestoemP
40m
in.
Gal
met frisse 8!
À
Ingrediënten (@ personen)
500 g boerenchipolata's (beenhouwerij)
125 g ricotta
Boerenchipolata
150 g extra fijne doperwten diepvries)
2 eetl. boter
+70g
1 broccoli
1 eetl. olijfolie
1 bosje lente-uitjes
zwarte peper molen)
5 42 €/kg
1/2 plantje bieslook
zout
1 kg aardappelen
voorbereiding (15 min)
- Schil de aardappelen en snij in stukken.
- Snipper de lente-uitjes en het bieslook fijn.
Hoe komen we aan onze
- Verdeel de broccoli in roosjes. Schil de steel en snij in blokjes.
prijzen?
Bereiding @5 min)
1_Kook de aardappelen en de blokjes van de broccolisteel 20 min. gaar in lichtgezouten water.
De recepten in ons weekmenu krijgen een
Giet af, stamp fijn tot puree en kruid met zwarte peper en zout.
prijs per persoon mee. Dit zijn uiteraard
> _Kookintussen de diepgevroren erwten 6 min. onafgedekt gaar in een kookpot met lichtgezouten
richtprijzen, maar zo krijgt u alvast een idee.
water. Voeg de laatste 5 min. de broccoliroosjes toe. Giet af en spoel onder koud water.
> Verhit de olijfolie in dezelfde kookpot en stoof de helft van de lente-uitjes 2 min. Voeg de
Waar houden we rekening mee bij de
broccoli en de erwten toe en laat 2 min. mee opwarmen. Kruid met peper en zout.
4 Meng de ricotta en 1 eetl. boter onder de puree. Meng er daarna de groenten, het bieslook en
berekening?
de rest van de lente-uitjes onder.
» Ingrediënten die u maar voor een deel nodig
5 Smelt 1 eetl. boter in een pan met antiaanbaklaag en bak de boerenchipolata's 3 min. aan
hebt en die u niet langer kan bewaren, zitten
elke kant. Haal de chipolata's uit de pan en giet het vet weg. Voeg 2 dl water toe en schraap de
volledig in de pri
braadresten los. Laat even inkoken.
» Voor ingrediënten die u kan bewaren,
Afwerking
bv. diepvriesproducten, rekenen we alleen
Verdeel de puree en de chipolata's over de borden en lepel er wat saus over.
de gebruikte hoeveelheid mee.
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingredientenlist)
» Basisingrediënten zoals boter, peper, zout,
Saint-Nicolas de Bourgueil A.O.P.
die rekenen we niet mee.
Domaine du Clos Pichard
Vetten
Energie Beka Veels 10,88
Postel Blond
218 Ellen 3428
178
(waaıvan) verzadigde vetzuren 126 Zout
Koolhydraten
4528
Blond abdijbier
(waarvan) suikers
648
dat we altijd re
geren op de prijzen en promoties in de andere
izen in uw Cokuye
u
Mi
inkel
in dan in deze e
En
De kortin;
verlo
‚on van uw Älra-app
of
ppt vindk in uwstrek kunnen de pi
bo
vent
e prijzen in uw winl
ar Eran
winlelbezoek raadplegen via de
tol,
tappop colruyt
PRÉ are ent (&
5452:
B Zom
ugeenkansen.
Æ laagste prijzen