Colruyt - Folder van 24.03.2021 tot 06.04.2021 - Pagina 2
Hier is pagina 2 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 24.03.2021 tot 06.04.2021.

Hier is pagina 2 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 24.03.2021 tot 06.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 24.03.2021 tot 06.04.2021 - Pagina 2
Op het menu BF OÙ A A NN M || sut veuls, Ingrediënten uit weekmenu 1. “ad 4 Rode Prijzen geldig van LL x pe à à LD \ Ve os! pr k 23 Er m * = Ri x ek Boni Selection kerstomaatjes in tros 765 €/kg 300 8 ak : Herkomst : België/Spanje. 2,29: Kin KINDER- FAVORIET Dr 7% polata a a Boerenchi arg roentestoemP 40m in. Gal met frisse 8! À Ingrediënten (@ personen) 500 g boerenchipolata's (beenhouwerij) 125 g ricotta Boerenchipolata 150 g extra fijne doperwten diepvries) 2 eetl. boter +70g 1 broccoli 1 eetl. olijfolie 1 bosje lente-uitjes zwarte peper molen) 5 42 €/kg 1/2 plantje bieslook zout 1 kg aardappelen voorbereiding (15 min) - Schil de aardappelen en snij in stukken. - Snipper de lente-uitjes en het bieslook fijn. Hoe komen we aan onze - Verdeel de broccoli in roosjes. Schil de steel en snij in blokjes. prijzen? Bereiding @5 min) 1_Kook de aardappelen en de blokjes van de broccolisteel 20 min. gaar in lichtgezouten water. De recepten in ons weekmenu krijgen een Giet af, stamp fijn tot puree en kruid met zwarte peper en zout. prijs per persoon mee. Dit zijn uiteraard > _Kookintussen de diepgevroren erwten 6 min. onafgedekt gaar in een kookpot met lichtgezouten richtprijzen, maar zo krijgt u alvast een idee. water. Voeg de laatste 5 min. de broccoliroosjes toe. Giet af en spoel onder koud water. > Verhit de olijfolie in dezelfde kookpot en stoof de helft van de lente-uitjes 2 min. Voeg de Waar houden we rekening mee bij de broccoli en de erwten toe en laat 2 min. mee opwarmen. Kruid met peper en zout. 4 Meng de ricotta en 1 eetl. boter onder de puree. Meng er daarna de groenten, het bieslook en berekening? de rest van de lente-uitjes onder. » Ingrediënten die u maar voor een deel nodig 5 Smelt 1 eetl. boter in een pan met antiaanbaklaag en bak de boerenchipolata's 3 min. aan hebt en die u niet langer kan bewaren, zitten elke kant. Haal de chipolata's uit de pan en giet het vet weg. Voeg 2 dl water toe en schraap de volledig in de pri braadresten los. Laat even inkoken. » Voor ingrediënten die u kan bewaren, Afwerking bv. diepvriesproducten, rekenen we alleen Verdeel de puree en de chipolata's over de borden en lepel er wat saus over. de gebruikte hoeveelheid mee. Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingredientenlist) » Basisingrediënten zoals boter, peper, zout, Saint-Nicolas de Bourgueil A.O.P. die rekenen we niet mee. Domaine du Clos Pichard Vetten Energie Beka Veels 10,88 Postel Blond 218 Ellen 3428 178 (waaıvan) verzadigde vetzuren 126 Zout Koolhydraten 4528 Blond abdijbier (waarvan) suikers 648 dat we altijd re geren op de prijzen en promoties in de andere izen in uw Cokuye u Mi inkel in dan in deze e En De kortin; verlo ‚on van uw Älra-app of ppt vindk in uwstrek kunnen de pi bo vent e prijzen in uw winl ar Eran winlelbezoek raadplegen via de tol, tappop colruyt PRÉ are ent (& 5452: B Zom ugeenkansen. Æ laagste prijzen
Colruyt - Folder van 24.03.2021 tot 06.04.2021 - Pagina 2