Colruyt - Folder van 24.03.2021 tot 06.04.2021 - Pagina 2




Hier is pagina 2 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 24.03.2021 tot 06.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Op het menu

BF

OÙ A A NN M ||

sut

veuls,

Ingrediënten

uit weekmenu 1.

“ad

4

Rode Prijzen geldig van

LL

x

pe

à

à

LD

\

Ve

os!

pr

k

23

Er m

*

=

Ri

x

ek

Boni Selection

kerstomaatjes in tros

765 €/kg

300 8

ak :

Herkomst : België/Spanje.

2,29:

Kin

KINDER-

FAVORIET

Dr

7%

polata

a

a

Boerenchi

arg

roentestoemP

40m

in.

Gal

met frisse 8!

À

Ingrediënten (@ personen)

500 g boerenchipolata's (beenhouwerij)

125 g ricotta

Boerenchipolata

150 g extra fijne doperwten diepvries)

2 eetl. boter

+70g

1 broccoli

1 eetl. olijfolie

1 bosje lente-uitjes

zwarte peper molen)

5 42 €/kg

1/2 plantje bieslook

zout

1 kg aardappelen

voorbereiding (15 min)

- Schil de aardappelen en snij in stukken.

- Snipper de lente-uitjes en het bieslook fijn.

Hoe komen we aan onze

- Verdeel de broccoli in roosjes. Schil de steel en snij in blokjes.

prijzen?

Bereiding @5 min)

1_Kook de aardappelen en de blokjes van de broccolisteel 20 min. gaar in lichtgezouten water.

De recepten in ons weekmenu krijgen een

Giet af, stamp fijn tot puree en kruid met zwarte peper en zout.

prijs per persoon mee. Dit zijn uiteraard

> _Kookintussen de diepgevroren erwten 6 min. onafgedekt gaar in een kookpot met lichtgezouten

richtprijzen, maar zo krijgt u alvast een idee.

water. Voeg de laatste 5 min. de broccoliroosjes toe. Giet af en spoel onder koud water.

> Verhit de olijfolie in dezelfde kookpot en stoof de helft van de lente-uitjes 2 min. Voeg de

Waar houden we rekening mee bij de

broccoli en de erwten toe en laat 2 min. mee opwarmen. Kruid met peper en zout.

4 Meng de ricotta en 1 eetl. boter onder de puree. Meng er daarna de groenten, het bieslook en

berekening?

de rest van de lente-uitjes onder.

» Ingrediënten die u maar voor een deel nodig

5 Smelt 1 eetl. boter in een pan met antiaanbaklaag en bak de boerenchipolata's 3 min. aan

hebt en die u niet langer kan bewaren, zitten

elke kant. Haal de chipolata's uit de pan en giet het vet weg. Voeg 2 dl water toe en schraap de

volledig in de pri

braadresten los. Laat even inkoken.

» Voor ingrediënten die u kan bewaren,

Afwerking

bv. diepvriesproducten, rekenen we alleen

Verdeel de puree en de chipolata's over de borden en lepel er wat saus over.

de gebruikte hoeveelheid mee.

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingredientenlist)

» Basisingrediënten zoals boter, peper, zout,

Saint-Nicolas de Bourgueil A.O.P.

die rekenen we niet mee.

Domaine du Clos Pichard

Vetten

Energie Beka Veels 10,88

Postel Blond

218 Ellen 3428

178

(waaıvan) verzadigde vetzuren 126 Zout

Koolhydraten

4528

Blond abdijbier

(waarvan) suikers

648

dat we altijd re

geren op de prijzen en promoties in de andere

izen in uw Cokuye

u

Mi

inkel

in dan in deze e

En

De kortin;

verlo

‚on van uw Älra-app

of

ppt vindk in uwstrek kunnen de pi

bo

vent

e prijzen in uw winl

ar Eran

winlelbezoek raadplegen via de

tol,

tappop colruyt

PRÉ are ent (&

5452:

B Zom

ugeenkansen.

Æ laagste prijzen