Colruyt - Folder van 24.02.2021 tot 09.03.2021 - Pagina 7


Hier is pagina 7 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 24.02.2021 tot 09.03.2021.



Colruyt Folder 24.02.2021

Hier is pagina 7 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 24.02.2021 tot 09.03.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 24.02.2021 tot 09.03.2021 - Pagina 7

ammen, goesterzw BUDGET- NL Mu iedressing RN € pp. paprik EC petersel VRIENDELIJK 30min.)[2,50€ Ingrediënten @ personen) 500 g oesterzwammen 150 g plantaardig alternatief voor @ Vegan 250 g finproeversmix rucola Griekse yoghurt (bv. Alpro) 1 rode paprika 6 pitabroodjes 1 gele paprika 3 eetl. olijfolie m im 1/2 plantje platte peterselie 1/2 koffiel. ras el hanout 5 5 teentjes knoflook 1/2 koffiel. paprikapoeder 1 rode ui Pai peper en zout Voorbereiding (15 min) n \ Snipper de ui en het knoflook fijn. 4 AL Scheur de oesterzwammen in repen. dj Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij in fijne repen. Hak de peterselie grof. Bereiding (15 min) Th 1° Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de ui en 2/3 van het knoflook 1 min. 2 Roer er de oesterzwammen en de paprikareepjes onder en kruid met het ES paprikapoeder en de ras el hanout. Roerbak + 5 min. N 5 Meng ondertussen de peterselie en de rest van het knoflook onder het N plantaardig yoghurtalternatief en kruid met peper en zout. Ss 4 Warm de broodjes op in de broodrooster of zet ze 2 min. onder de ovengrill = = Sr op 180 °C. Afwerking Sni 4 pitabroodjes open en vul met wat slamix en een grote lepel peterseliedressing. Verdeel er wat oesterzwammen en paprikareepjes over. Snij de resterende 2 broodjes in 2 en vul op dezelfde manier. Serveer 1,5 broodje per persoon en geef er de rest van de slamix en de peterseliedressing apart bij. Montepulciano d'Abruzzo DOC. N Fantini Farnese a Abruzzo - Italië Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten) Postel Dubbel Vetten Energie 1 kal vezels 638 Donker abdijbier (vaanan) ve de vetzuren 127g Eviter 528 Zout 138 Koohydrten ET (waarvan) suikers 698 Tip van Valérie van het kookteam L: Nog plantaardig alternatief voor Griekse yoghurt over? tbijt UC CU tot dessert Se > € LN Serveer het yoghurtalternatief als ontbijt met vers of gedroogd fruit, pitten en noten, en havermout. Voor de lunch kan ne A je er tzatziki van maken. Meng er stukjes komkommer, t DT fijngesnipperd knoflook, dille en munt onder en kruid met = peper en zout. Lekker op een bruin broodje. En als dessert? Werk een pannenkoek af met het yoghurtalternatief vers fruit en gesmolten chocolade. En Met deze tip kan u restjes opgebruiken. & & Zo gaan we voedselverspilling tegen en dragen we ®. samen bij aan een beter u, stap voor stap. Kz mensenetende

Colruyt - Folder van 24.02.2021 tot 09.03.2021 - Pagina 7