Colruyt - Folder van 24.02.2021 tot 09.03.2021 - Pagina 3
Hier is pagina 3 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 24.02.2021 tot 09.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
|
€
LOS
abeljauw
FREU
gebakken k
45 min,
EN Risotto
©
34
Ingrediënten (4 personen)
4 kabeljauwhaasjes (diepvries)
100 g grana padano (blok)
he
1 Chinese kool
LUE
250 g risottorijst
200 g paprikareepjes (diepvries)
50 g hazelnoten
4 takjes verse tijm
6 eetl olijfolie
Ó
2 teentjes knoflook
1 blokje kippenbouillon
pe
1 rode ui
peper en zout
fe
A
voorbereiding (ontdooitjd + 15 min)
rat.
Laat de kabeljauw oppervlakkig ontdooien en dep droog.
Snipper de rode ui en het knoflook fijn.
Snij de Chinese kool in heel fijne reepjes.
Trek de blaadjes van de takjes tijm.
%
Hak de hazelnoten fijn en meng met de blaadjes tijm en 2 eetl olijfolie.
Rasp de grana padano.
\
Verwarm de oven voor op 180 °C.
we
Bereiding Gomin)
4
1 Schik de kabelauwhaasjes in een ovenschaal en verdeel er de
el
notenmengeling over. Kruid met peper en zout en zet 25 min. in de
voorverwarmde oven.
2 Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een kookpot met dikke bodem en bak
rs,
à |
het knoflook en de ui 1 min.
&
ki
5 Voeg de risottorijst toe en roerbak even tot de korrels glazig zijn. Overgiet
met 7 dl heet water en verkruimel er het bouillonblokje over. Roer goed en
+
9
laat + 20 min. afgedekt garen op een zacht vuur. Kruid met peper en zout.
ì
ie.
4 Verhit 2 eetl. oljfolie in een kookpot en roerbak de diepgevroren
paprikareepjes samen met de Chinese kool 10 min. Kruid met peper en
À
zout. Meng onder de risotto.
6
Ee
ÿ
Afwerking
Verdeel de risotto over de borden en bestrooi met de grana padano. Geef
5
x
=
er een kabeljauwhaasje bij.
al
El Coto Blanco
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)
DOC. Rioja
Energie Gok vezels 108
Spanje
Vetten
(vaanan) ve
de vetzuren
3178 Bwitten 3808
15
078
Martha Sexy Blond
Koohydrten
5698
Sterk blond bier
(daarvan) suikers
388
hi
3
Tip van Valérie
=
A
+
van het kookteam
&
Nog Chinese kool over?
Maak ET)
fris koolslaatje
Snij de Chinese kool fijn en meng er
=
geraspte wortel, paprikareepjes,
granaatappelpitjes en feta onder.
Breng op smaak met een yoghurt-
a
of mosterddressing.
x
à
in
U
PS
TE
Met deze tip kan u restjes opgebruiken.
Zo gaan we voedselverspilling tegen en dragen we
samen bij aan een beter
u, stap voor stap.
sk Met A XTRA .
naan an