Colruyt - Folder van 24.02.2021 tot 09.03.2021 - Pagina 3


Hier is pagina 3 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 24.02.2021 tot 09.03.2021.



Colruyt Folder 24.02.2021

Hier is pagina 3 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 24.02.2021 tot 09.03.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 24.02.2021 tot 09.03.2021 - Pagina 3

| € LOS abeljauw FREU gebakken k 45 min, EN Risotto © 34 Ingrediënten (4 personen) 4 kabeljauwhaasjes (diepvries) 100 g grana padano (blok) he 1 Chinese kool LUE 250 g risottorijst 200 g paprikareepjes (diepvries) 50 g hazelnoten 4 takjes verse tijm 6 eetl olijfolie Ó 2 teentjes knoflook 1 blokje kippenbouillon pe 1 rode ui peper en zout fe A voorbereiding (ontdooitjd + 15 min) rat. Laat de kabeljauw oppervlakkig ontdooien en dep droog. Snipper de rode ui en het knoflook fijn. Snij de Chinese kool in heel fijne reepjes. Trek de blaadjes van de takjes tijm. % Hak de hazelnoten fijn en meng met de blaadjes tijm en 2 eetl olijfolie. Rasp de grana padano. \ Verwarm de oven voor op 180 °C. we Bereiding Gomin) 4 1 Schik de kabelauwhaasjes in een ovenschaal en verdeel er de el notenmengeling over. Kruid met peper en zout en zet 25 min. in de voorverwarmde oven. 2 Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een kookpot met dikke bodem en bak rs, à | het knoflook en de ui 1 min. & ki 5 Voeg de risottorijst toe en roerbak even tot de korrels glazig zijn. Overgiet met 7 dl heet water en verkruimel er het bouillonblokje over. Roer goed en + 9 laat + 20 min. afgedekt garen op een zacht vuur. Kruid met peper en zout. ì ie. 4 Verhit 2 eetl. oljfolie in een kookpot en roerbak de diepgevroren paprikareepjes samen met de Chinese kool 10 min. Kruid met peper en À zout. Meng onder de risotto. 6 Ee ÿ Afwerking Verdeel de risotto over de borden en bestrooi met de grana padano. Geef 5 x = er een kabeljauwhaasje bij. al El Coto Blanco Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten) DOC. Rioja Energie Gok vezels 108 Spanje Vetten (vaanan) ve de vetzuren 3178 Bwitten 3808 15 078 Martha Sexy Blond Koohydrten 5698 Sterk blond bier (daarvan) suikers 388 hi 3 Tip van Valérie = A + van het kookteam & Nog Chinese kool over? Maak ET) fris koolslaatje Snij de Chinese kool fijn en meng er = geraspte wortel, paprikareepjes, granaatappelpitjes en feta onder. Breng op smaak met een yoghurt- a of mosterddressing. x à in U PS TE Met deze tip kan u restjes opgebruiken. Zo gaan we voedselverspilling tegen en dragen we samen bij aan een beter u, stap voor stap. sk Met A XTRA . naan an

Colruyt - Folder van 24.02.2021 tot 09.03.2021 - Pagina 3