Colruyt - Folder van 24.02.2021 tot 09.03.2021 - Pagina 3




Hier is pagina 3 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 24.02.2021 tot 09.03.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

|



LOS

abeljauw

FREU

gebakken k

45 min,

EN Risotto

©

34

Ingrediënten (4 personen)

4 kabeljauwhaasjes (diepvries)

100 g grana padano (blok)

he

1 Chinese kool

LUE

250 g risottorijst

200 g paprikareepjes (diepvries)

50 g hazelnoten

4 takjes verse tijm

6 eetl olijfolie

Ó

2 teentjes knoflook

1 blokje kippenbouillon

pe

1 rode ui

peper en zout

fe

A

voorbereiding (ontdooitjd + 15 min)

rat.

Laat de kabeljauw oppervlakkig ontdooien en dep droog.

Snipper de rode ui en het knoflook fijn.

Snij de Chinese kool in heel fijne reepjes.

Trek de blaadjes van de takjes tijm.

%

Hak de hazelnoten fijn en meng met de blaadjes tijm en 2 eetl olijfolie.

Rasp de grana padano.

\

Verwarm de oven voor op 180 °C.

we

Bereiding Gomin)

4

1 Schik de kabelauwhaasjes in een ovenschaal en verdeel er de

el

notenmengeling over. Kruid met peper en zout en zet 25 min. in de

voorverwarmde oven.

2 Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een kookpot met dikke bodem en bak

rs,

à |

het knoflook en de ui 1 min.

&

ki

5 Voeg de risottorijst toe en roerbak even tot de korrels glazig zijn. Overgiet

met 7 dl heet water en verkruimel er het bouillonblokje over. Roer goed en

+

9

laat + 20 min. afgedekt garen op een zacht vuur. Kruid met peper en zout.

ì

ie.

4 Verhit 2 eetl. oljfolie in een kookpot en roerbak de diepgevroren

paprikareepjes samen met de Chinese kool 10 min. Kruid met peper en

À

zout. Meng onder de risotto.

6

Ee

ÿ

Afwerking

Verdeel de risotto over de borden en bestrooi met de grana padano. Geef

5

x

=

er een kabeljauwhaasje bij.

al

El Coto Blanco

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)

DOC. Rioja

Energie Gok vezels 108

Spanje

Vetten

(vaanan) ve

de vetzuren

3178 Bwitten 3808

15

078

Martha Sexy Blond

Koohydrten

5698

Sterk blond bier

(daarvan) suikers

388

hi

3

Tip van Valérie

=

A

+

van het kookteam

&

Nog Chinese kool over?

Maak ET)

fris koolslaatje

Snij de Chinese kool fijn en meng er

=

geraspte wortel, paprikareepjes,

granaatappelpitjes en feta onder.

Breng op smaak met een yoghurt-

a

of mosterddressing.

x

à

in

U

PS

TE

Met deze tip kan u restjes opgebruiken.

Zo gaan we voedselverspilling tegen en dragen we

samen bij aan een beter

u, stap voor stap.

sk Met A XTRA .

naan an