Colruyt - Folder van 24.02.2021 tot 09.03.2021 - Pagina 6




Hier is pagina 6 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 24.02.2021 tot 09.03.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Op het menu

KINDER-

A

Epp

FAVORIET

35 min

delldueud

N

3,904

77 2

Ingrediënten

uit weekmenu 2

CA

Rode Prijzen geldig van

w

KG

B

=_

=

Zet

Od

A

p,L

+

A

x |

>

>)

Là le

Boni Selection

gemarineerd zalmgebraad

Ee

+ 500 g

Graatloos, met vel.

Gekweekte vis.

7. _ 0

Herkomst:

+

mie 2

(CC Versmart _)

24,95 ene

I

Hd

hl:



a.

a

4

N)

heden

Mn

ra

et

à

©

aus b

rn met pepers:

LS

A knolselder

Gepelde biefstuk 1 4 95 elke

Ingrediënten (@ personen)

600 g gepelde biefstuk (beenhouwerij)

1 eetl. boter

100 g gerookte spekblokjes

1 dl lichte room

1 kleine knolselder

1 eetl. groenepeperbolletjes

Hoe berekenen we

1 bakje tuinkers

1 koffiel. nootmuskaat

1 kg aardappelen

peper en zout

onze prijzen?

Voorbereiding (omi)

De recepten in ons weekmenu

(Eon

krijgen een prijs per persoon

Schil de aardappelen en de knolselder en snij in stukken

mee. Dit zijn uiteraard

3,70€

Bereiding @5 min)

richtprijzen, maar zo krijgt u alvast

1 Kook de aardappelen samen met de knolselder 20 min. in lichtgezouten water. Giet af en prak

een idee.

fijn. Kruid met nootmuskaat, peper en zout.

2 Smelt intussen de boter in een braadpan en bak de biefstuk 2 min. aan elke kant. Kruid met

Waar houden we rekening mee

peper en zout.

bij de berekening?

> Haal het vlees uit de pan en hou warm. Voeg de spekblokjes en de groenepeperbolletjes toe

» Ingrediënten die u maar voor een deel

aan de pan en roerbak 2 à 3 min. Overgiet met de lichte room en laat nog 2 min. mee koken.

nodig hebt en die u niet langer kan

4_Knip intussen de tuinkers uit het bakje.

bewaren, zitten volledig in de prijs.

Afwerking

» Voor ingrediënten die u kan bewaren, bv.

Verdeel de knolselderpuree over de borden en werk af met plukjes tuinkers. Serveer met de

diepvriesproducten, rekenen we alleen de

biefstuk en lepel er de pepersaus over.

Voedingswaarde per persoon (op bass van de ingrediënten)

gebruikte hoeveelheid mee.

Château Le Logis de Sipian

» Basisingrediënten zoals boter, peper, zout,

AOP. Médoc

Energie ;58 kcal Vezek 1548

Vetten

die rekenen we niet mee.

1008 Einitten 47,38

128

Achel Bruin

mn emt veen 648 Zout

498

Donker trappistenbier

var) es

128

eur

en promoties in de andere,

reek kunnen derge in Colruyt nde

ae at

id. Ben: de prijzen

ruyt

vertoon van uw Xa

ae ke re

egte ink in

dts Tome

ge prijzen in uw wankel kan u

‘u geen kansen.

MZ laagste prijzen