Colruyt - Folder van 24.02.2021 tot 09.03.2021 - Pagina 6
Hier is pagina 6 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 24.02.2021 tot 09.03.2021.

Hier is pagina 6 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 24.02.2021 tot 09.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 24.02.2021 tot 09.03.2021 - Pagina 6
Op het menu KINDER- A Epp FAVORIET 35 min delldueud N 3,904 77 2 Ingrediënten uit weekmenu 2 CA Rode Prijzen geldig van w KG B =_ = Zet Od A p,L + A x | > >) Là le Boni Selection gemarineerd zalmgebraad Ee + 500 g Graatloos, met vel. Gekweekte vis. 7. _ 0 Herkomst: + mie 2 (CC Versmart _) 24,95 ene I Hd hl: ” a. a 4 N) heden Mn ra et à © aus b rn met pepers: LS A knolselder Gepelde biefstuk 1 4 95 elke Ingrediënten (@ personen) 600 g gepelde biefstuk (beenhouwerij) 1 eetl. boter 100 g gerookte spekblokjes 1 dl lichte room 1 kleine knolselder 1 eetl. groenepeperbolletjes Hoe berekenen we 1 bakje tuinkers 1 koffiel. nootmuskaat 1 kg aardappelen peper en zout onze prijzen? Voorbereiding (omi) De recepten in ons weekmenu (Eon krijgen een prijs per persoon Schil de aardappelen en de knolselder en snij in stukken mee. Dit zijn uiteraard 3,70€ Bereiding @5 min) richtprijzen, maar zo krijgt u alvast 1 Kook de aardappelen samen met de knolselder 20 min. in lichtgezouten water. Giet af en prak een idee. fijn. Kruid met nootmuskaat, peper en zout. 2 Smelt intussen de boter in een braadpan en bak de biefstuk 2 min. aan elke kant. Kruid met Waar houden we rekening mee peper en zout. bij de berekening? > Haal het vlees uit de pan en hou warm. Voeg de spekblokjes en de groenepeperbolletjes toe » Ingrediënten die u maar voor een deel aan de pan en roerbak 2 à 3 min. Overgiet met de lichte room en laat nog 2 min. mee koken. nodig hebt en die u niet langer kan 4_Knip intussen de tuinkers uit het bakje. bewaren, zitten volledig in de prijs. Afwerking » Voor ingrediënten die u kan bewaren, bv. Verdeel de knolselderpuree over de borden en werk af met plukjes tuinkers. Serveer met de diepvriesproducten, rekenen we alleen de biefstuk en lepel er de pepersaus over. Voedingswaarde per persoon (op bass van de ingrediënten) gebruikte hoeveelheid mee. Château Le Logis de Sipian » Basisingrediënten zoals boter, peper, zout, AOP. Médoc Energie ;58 kcal Vezek 1548 Vetten die rekenen we niet mee. 1008 Einitten 47,38 128 Achel Bruin mn emt veen 648 Zout 498 Donker trappistenbier var) es 128 eur en promoties in de andere, reek kunnen derge in Colruyt nde ae at id. Ben: de prijzen ruyt vertoon van uw Xa ae ke re egte ink in dts Tome ge prijzen in uw wankel kan u ‘u geen kansen. MZ laagste prijzen
Colruyt - Folder van 24.02.2021 tot 09.03.2021 - Pagina 6