Colruyt - Folder van 24.02.2021 tot 09.03.2021 - Pagina 2




Hier is pagina 2 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 24.02.2021 tot 09.03.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Op het menu

1 PAN

OP TAFEL

QE qui

Ingrediënten

uit weekmenu 1

Rode Prijzen geldig van

7

af

oe

Ke

Ft

Pe

dat

De

Lr

en

L

5,

L

ef

we

erio

ess

A

Ya

£

A

„a

=

Ve

&

En

Â

à

wd

AE

Ei

1

1927 efkg

Boni Selection

Bio champignonburgers

1

Ih

2 stuks 1508

2,89:

ke.

H

6)

#7

2

C Versmarkt)

PE

À

à

2:

2

AZ

At

EE

e

gr +

Sc

he

1

de

Be

alope

%

LL

TC

+

Gnocchi

grat

selieroom 4

B

ARN mosterd-peter

FL

D

Ingrediënten (@ personen)

4 kippenescalopes (beenhouwer)

2,5 dl extra lichte room

3 koolrabi's

Er

500 g aardappelgnocchi wersmak)

1 plantje platte peterselie

30 g pijnboompitten

Kippenescalope

Tui

1 eetl. mosterd op traditionele wijze

+400g

2 teentjes knoflook

2 eetl. olijfolie

7,15 ce

70 g geraspte kaas (Gratin Min)

peper en zout

voorbereiding Qs min)

2

Snipper de ui en het knoflook fijn.

\

Schil de koolrabis en snij in blokjes van 1 cm.

Mix de platte peterselie samen met de room tot een gladde saus en roer er de mosterd

'

onder.

2

Rooster de pijnboompitten goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.

Vind meteen een recept

Snij de kippenescalopes in reepjes

naar wens!

Bereiding (10 min. + 10à 15 min in de over)

1 Verwarm de oven voor op 180 °C.

2 Verhit 1 eetl olijfolie in een braadpan en bak de kippenreepjes 2 à 3 min. goudbruin. Kruid met

» Met de volgende icoontjes ziet u in één

peper en zout. Doe in een ovenschaal.

oogopslag over welk soort gerecht het gaat:

> Kook intussen de gnocchi 1 à 2 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en schep bij de

kippenreepjes in de ovenschaal.

4 Verhit opnieuw 1 eetl. olijfolie in de pan van de kip en bak de ui en het knoflook 1 min. glazig

Roer er de koolrabi onder en roerbak 5 min. Kruid met peper en zout en meng onder de gnocchi

O@

1@

en de kip

> Overgiet alles met de mosterd-peterselieroom en bestrooi met de geraspte kaas en de

Vlees

Gevogelte

Vis

Vegetarisch

pijnboompitten. Zet 10 à 15 min. in de voorverwarmde oven.

P- Maak de ovenschotel vooraf klaar en verwarm op het moment zelf 20 à 25 min. in de

» De bereidingstijd splitsen we zo op:

voorverwarmde oven, op 180 °C.

Calmel & Joseph

Voedingswaarde per persoon (op bass van de ingrediënten)

Aantal minuten

Eventuele

‘Amstramgram' Viognier

werk (snijden,

oventijd

LG.P. Pays d'Oc

Energie 682keal Vezels 528

Vetten

bakken, koken ...)

=

Dig Ewiten 5188

208

Postel Dubbel

mn emt veen 1218 Zout

#58

Donker abdijbier

var) es

528

eur

en promoties in de andere,

reek kunnen derge in Colruyt nde

ae at

id. Ben: de prijzen

ruyt

vertoon van uw Xa

ae ke re

groe vant in a

Ge 22 ome

ze prijzen in uw winkel kan u

‘u geen kansen.

MZ laagste prijzen

25)