Colruyt - Folder van 24.02.2021 tot 09.03.2021 - Pagina 2


Hier is pagina 2 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 24.02.2021 tot 09.03.2021.



Colruyt Folder 24.02.2021

Hier is pagina 2 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 24.02.2021 tot 09.03.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 24.02.2021 tot 09.03.2021 - Pagina 2

Op het menu 1 PAN OP TAFEL QE qui Ingrediënten uit weekmenu 1 Rode Prijzen geldig van 7 af oe Ke Ft Pe dat De Lr en L 5, L ef we erio ess A Ya £ A „a = Ve & En  à wd AE Ei 1 1927 efkg Boni Selection Bio champignonburgers 1 Ih 2 stuks 1508 2,89: ke. H 6) #7 2 C Versmarkt) PE À à 2: 2 AZ At EE e gr + Sc he 1 de Be alope % LL TC + Gnocchi grat selieroom 4 B ARN mosterd-peter FL D Ingrediënten (@ personen) 4 kippenescalopes (beenhouwer) 2,5 dl extra lichte room 3 koolrabi's Er 500 g aardappelgnocchi wersmak) 1 plantje platte peterselie 30 g pijnboompitten Kippenescalope Tui 1 eetl. mosterd op traditionele wijze +400g 2 teentjes knoflook 2 eetl. olijfolie 7,15 ce 70 g geraspte kaas (Gratin Min) peper en zout voorbereiding Qs min) 2 Snipper de ui en het knoflook fijn. \ Schil de koolrabis en snij in blokjes van 1 cm. Mix de platte peterselie samen met de room tot een gladde saus en roer er de mosterd ' onder. 2 Rooster de pijnboompitten goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof. Vind meteen een recept Snij de kippenescalopes in reepjes naar wens! Bereiding (10 min. + 10à 15 min in de over) 1 Verwarm de oven voor op 180 °C. 2 Verhit 1 eetl olijfolie in een braadpan en bak de kippenreepjes 2 à 3 min. goudbruin. Kruid met » Met de volgende icoontjes ziet u in één peper en zout. Doe in een ovenschaal. oogopslag over welk soort gerecht het gaat: > Kook intussen de gnocchi 1 à 2 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en schep bij de kippenreepjes in de ovenschaal. 4 Verhit opnieuw 1 eetl. olijfolie in de pan van de kip en bak de ui en het knoflook 1 min. glazig Roer er de koolrabi onder en roerbak 5 min. Kruid met peper en zout en meng onder de gnocchi O@ 1@ en de kip > Overgiet alles met de mosterd-peterselieroom en bestrooi met de geraspte kaas en de Vlees Gevogelte Vis Vegetarisch pijnboompitten. Zet 10 à 15 min. in de voorverwarmde oven. P- Maak de ovenschotel vooraf klaar en verwarm op het moment zelf 20 à 25 min. in de » De bereidingstijd splitsen we zo op: voorverwarmde oven, op 180 °C. Calmel & Joseph Voedingswaarde per persoon (op bass van de ingrediënten) Aantal minuten Eventuele ‘Amstramgram' Viognier werk (snijden, oventijd LG.P. Pays d'Oc Energie 682keal Vezels 528 Vetten bakken, koken ...) = Dig Ewiten 5188 208 Postel Dubbel mn emt veen 1218 Zout #58 Donker abdijbier var) es 528 eur en promoties in de andere, reek kunnen derge in Colruyt nde ae at id. Ben: de prijzen ruyt vertoon van uw Xa ae ke re groe vant in a Ge 22 ome ze prijzen in uw winkel kan u ‘u geen kansen. MZ laagste prijzen 25)

Colruyt - Folder van 24.02.2021 tot 09.03.2021 - Pagina 2