Colruyt - Folder van 24.02.2021 tot 09.03.2021 - Pagina 2
Hier is pagina 2 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 24.02.2021 tot 09.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Op het menu
1 PAN
OP TAFEL
QE qui
Ingrediënten
uit weekmenu 1
Rode Prijzen geldig van
7
af
oe
Ke
Ft
Pe
dat
De
Lr
en
L
5,
L
ef
we
erio
ess
A
Ya
£
A
„a
=
Ve
&
En
Â
à
wd
AE
Ei
1
1927 efkg
Boni Selection
Bio champignonburgers
1
Ih
2 stuks 1508
2,89:
ke.
H
6)
#7
2
C Versmarkt)
PE
À
à
2:
2
AZ
At
EE
e
gr +
Sc
he
1
de
Be
alope
%
LL
TC
+
Gnocchi
grat
selieroom 4
B
ARN mosterd-peter
FL
D
Ingrediënten (@ personen)
4 kippenescalopes (beenhouwer)
2,5 dl extra lichte room
3 koolrabi's
Er
500 g aardappelgnocchi wersmak)
1 plantje platte peterselie
30 g pijnboompitten
Kippenescalope
Tui
1 eetl. mosterd op traditionele wijze
+400g
2 teentjes knoflook
2 eetl. olijfolie
7,15 ce
70 g geraspte kaas (Gratin Min)
peper en zout
voorbereiding Qs min)
2
Snipper de ui en het knoflook fijn.
\
Schil de koolrabis en snij in blokjes van 1 cm.
Mix de platte peterselie samen met de room tot een gladde saus en roer er de mosterd
'
onder.
2
Rooster de pijnboompitten goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
Vind meteen een recept
Snij de kippenescalopes in reepjes
naar wens!
Bereiding (10 min. + 10à 15 min in de over)
1 Verwarm de oven voor op 180 °C.
2 Verhit 1 eetl olijfolie in een braadpan en bak de kippenreepjes 2 à 3 min. goudbruin. Kruid met
» Met de volgende icoontjes ziet u in één
peper en zout. Doe in een ovenschaal.
oogopslag over welk soort gerecht het gaat:
> Kook intussen de gnocchi 1 à 2 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en schep bij de
kippenreepjes in de ovenschaal.
4 Verhit opnieuw 1 eetl. olijfolie in de pan van de kip en bak de ui en het knoflook 1 min. glazig
Roer er de koolrabi onder en roerbak 5 min. Kruid met peper en zout en meng onder de gnocchi
O@
1@
en de kip
> Overgiet alles met de mosterd-peterselieroom en bestrooi met de geraspte kaas en de
Vlees
Gevogelte
Vis
Vegetarisch
pijnboompitten. Zet 10 à 15 min. in de voorverwarmde oven.
P- Maak de ovenschotel vooraf klaar en verwarm op het moment zelf 20 à 25 min. in de
» De bereidingstijd splitsen we zo op:
voorverwarmde oven, op 180 °C.
Calmel & Joseph
Voedingswaarde per persoon (op bass van de ingrediënten)
Aantal minuten
Eventuele
‘Amstramgram' Viognier
werk (snijden,
oventijd
LG.P. Pays d'Oc
Energie 682keal Vezels 528
Vetten
bakken, koken ...)
=
Dig Ewiten 5188
208
Postel Dubbel
mn emt veen 1218 Zout
#58
Donker abdijbier
var) es
528
eur
en promoties in de andere,
reek kunnen derge in Colruyt nde
ae at
id. Ben: de prijzen
ruyt
vertoon van uw Xa
ae ke re
groe vant in a
Ge 22 ome
ze prijzen in uw winkel kan u
‘u geen kansen.
MZ laagste prijzen
25)