Colruyt - Folder van 24.02.2021 tot 09.03.2021 - Pagina 1




Hier is pagina 1 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 24.02.2021 tot 09.03.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

=

AAN TAFEL …

Lekker

Een vooraf voor u samengesteld weekmenu, dat heeft heel wat

voordelen: u bespaart tijd en u eet tegelijk evenwichtig.

sel CL

IN

Ons kookteam zorgt voor voldoende groenten, ze wisselen vlees, vis

en veggie af, en gebruiken zoveel mogelijk pure ingrediënten.

W FANG

Bovendien controleren onze voedingsdeskundigen elk recept.

Zo dragen we samen bij aan een betere gezondheid, stap voor stap.

colruyt.be/weekmenu

WEEK 1: 24/2 - 2/3

a

+}



(EN

pe)

=

CZ

225 min.

3€

4

22

7

D à

E

5

ana

j}

À

An

Ree

metspin!

BOSCH).

TR

;

Ingrediënten (@ personen)

4 champignonburgers (versmarkt)

4 zoetzure augurkenschijfjes

400 g verse spinazie

(bokaal)

2 tomaten

3 eetl. oli

lie

en

2 rode uien

Italiaanse kruidenmix

100 g brie

peper en zout

4 maxihamburgerbroodjes

v

Voorbereiding (10 min)

- Snij de tomaten in 8 schijven en kruid met Italiaanse kruiden.

- Snipper de rode uien fijn.

WT eee

- Snij de brie in 4 gelijke plakjes.

Bereiding (15 min)

NE

1 Verwarm de hamburgerbroodjes in de broodrooster of 2 min. onder de

ovengrll op 180 °C.

2 verhit ondertussen 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de burgers

3 min. aan elke kant.

Do

5 Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de uien 1 min. Roer er de



spinazie onder en laat slinken. Kruid met de Italiaanse kruiden, peper en

IE

zout.

=

=

IE

>

SE

4 Leg de plakjes brie naast elkaar op de spinazie en laat lichtjes smelten.

ER

=

ES

Se

Afwerking

=

ER

=

|

Schik een champignonburger op elk broodje en lepel er de spinazie en

AN

>

=

een plakje brie op. Schik er 2 schijven tomaat op en sluit het broodje.

heen

>=

=

AN

ES

Leg bovenop het broodje een schijfje augurk en steek vast met een

is

a

se

ee:

leuke prikker.

a

Se

se

Vi

-Clessé A.O.P.

‘Vieilles Vignes’

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)

=

>

Cave de Viré

Energie Sokal Vezels 638

ze

>

=

et

Vetten

300g Ewilen 2128

Corsendonk Agnus Tripel

(naar) verzadig 858 Zu

238

Du

Sterk blond bier

(ana) de vetzuren

5268

(waarvan) suikers

1198

SL u)