Colruyt - Folder van 24.02.2021 tot 09.03.2021 - Pagina 1
Hier is pagina 1 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 24.02.2021 tot 09.03.2021.

Hier is pagina 1 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 24.02.2021 tot 09.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 24.02.2021 tot 09.03.2021 - Pagina 1
= AAN TAFEL … Lekker Een vooraf voor u samengesteld weekmenu, dat heeft heel wat voordelen: u bespaart tijd en u eet tegelijk evenwichtig. sel CL IN Ons kookteam zorgt voor voldoende groenten, ze wisselen vlees, vis en veggie af, en gebruiken zoveel mogelijk pure ingrediënten. W FANG Bovendien controleren onze voedingsdeskundigen elk recept. Zo dragen we samen bij aan een betere gezondheid, stap voor stap. colruyt.be/weekmenu WEEK 1: 24/2 - 2/3 a +} ‘ (EN pe) = CZ 225 min. 3€ 4 22 7 D à E 5 ana j} À An Ree metspin! BOSCH). TR ; Ingrediënten (@ personen) 4 champignonburgers (versmarkt) 4 zoetzure augurkenschijfjes 400 g verse spinazie (bokaal) 2 tomaten 3 eetl. oli lie en 2 rode uien Italiaanse kruidenmix 100 g brie peper en zout 4 maxihamburgerbroodjes v Voorbereiding (10 min) - Snij de tomaten in 8 schijven en kruid met Italiaanse kruiden. - Snipper de rode uien fijn. WT eee - Snij de brie in 4 gelijke plakjes. Bereiding (15 min) NE 1 Verwarm de hamburgerbroodjes in de broodrooster of 2 min. onder de ovengrll op 180 °C. 2 verhit ondertussen 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de burgers 3 min. aan elke kant. Do 5 Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de uien 1 min. Roer er de Là spinazie onder en laat slinken. Kruid met de Italiaanse kruiden, peper en IE zout. = = IE > SE 4 Leg de plakjes brie naast elkaar op de spinazie en laat lichtjes smelten. ER = ES Se Afwerking = ER = | Schik een champignonburger op elk broodje en lepel er de spinazie en AN > = een plakje brie op. Schik er 2 schijven tomaat op en sluit het broodje. heen >= = AN ES Leg bovenop het broodje een schijfje augurk en steek vast met een is a se ee: leuke prikker. a Se se Vi -Clessé A.O.P. ‘Vieilles Vignes’ Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten) = > Cave de Viré Energie Sokal Vezels 638 ze > = et Vetten 300g Ewilen 2128 Corsendonk Agnus Tripel (naar) verzadig 858 Zu 238 Du Sterk blond bier (ana) de vetzuren 5268 (waarvan) suikers 1198 SL u)
Colruyt - Folder van 24.02.2021 tot 09.03.2021 - Pagina 1