Colruyt - Folder van 24.02.2021 tot 09.03.2021 - Pagina 1
Hier is pagina 1 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 24.02.2021 tot 09.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
=
AAN TAFEL …
Lekker
Een vooraf voor u samengesteld weekmenu, dat heeft heel wat
voordelen: u bespaart tijd en u eet tegelijk evenwichtig.
sel CL
IN
Ons kookteam zorgt voor voldoende groenten, ze wisselen vlees, vis
en veggie af, en gebruiken zoveel mogelijk pure ingrediënten.
W FANG
Bovendien controleren onze voedingsdeskundigen elk recept.
Zo dragen we samen bij aan een betere gezondheid, stap voor stap.
colruyt.be/weekmenu
WEEK 1: 24/2 - 2/3
a
+}
‘
(EN
pe)
=
CZ
225 min.
3€
4
22
7
D à
E
5
ana
j}
À
An
Ree
metspin!
BOSCH).
TR
;
Ingrediënten (@ personen)
4 champignonburgers (versmarkt)
4 zoetzure augurkenschijfjes
400 g verse spinazie
(bokaal)
2 tomaten
3 eetl. oli
lie
en
2 rode uien
Italiaanse kruidenmix
100 g brie
peper en zout
4 maxihamburgerbroodjes
v
Voorbereiding (10 min)
- Snij de tomaten in 8 schijven en kruid met Italiaanse kruiden.
- Snipper de rode uien fijn.
WT eee
- Snij de brie in 4 gelijke plakjes.
Bereiding (15 min)
NE
1 Verwarm de hamburgerbroodjes in de broodrooster of 2 min. onder de
ovengrll op 180 °C.
2 verhit ondertussen 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de burgers
3 min. aan elke kant.
Do
5 Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de uien 1 min. Roer er de
Là
spinazie onder en laat slinken. Kruid met de Italiaanse kruiden, peper en
IE
zout.
=
=
IE
>
SE
4 Leg de plakjes brie naast elkaar op de spinazie en laat lichtjes smelten.
ER
=
ES
Se
Afwerking
=
ER
=
|
Schik een champignonburger op elk broodje en lepel er de spinazie en
AN
>
=
een plakje brie op. Schik er 2 schijven tomaat op en sluit het broodje.
heen
>=
=
AN
ES
Leg bovenop het broodje een schijfje augurk en steek vast met een
is
a
se
ee:
leuke prikker.
a
Se
se
Vi
-Clessé A.O.P.
‘Vieilles Vignes’
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)
=
>
Cave de Viré
Energie Sokal Vezels 638
ze
>
=
et
Vetten
300g Ewilen 2128
Corsendonk Agnus Tripel
(naar) verzadig 858 Zu
238
Du
Sterk blond bier
(ana) de vetzuren
5268
(waarvan) suikers
1198
SL u)