Colruyt - Folder van 22.09.2021 tot 05.10.2021 - Pagina 6




Hier is pagina 6 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 22.09.2021 tot 05.10.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Op het menu

RN

(EN

VELDE ELD

oJ

50 min

3,

90€

Beiose

D

fo

ie

a

la

Ingrediënten

TEE

bh

dl

Vas

ë

}

En

ff

uit weekmenu 2

comes. ce

te

Fa

En

Fe

Ale

Rode Prijzen geldig van

|

jan

uf

>

at

Dn

M

id

du

Y

ä

Pres

EE

LC

ES

ré,

EEN

Cn

B,

4

|

kn

LAS

|

Kk

ru

Re

+

/

Ti

Varkenshaasje

(Beenhouwerij)

é

9 09 €/kg

De

=

u

a

hid

MSC

EN

en

En

si

de

CE.

us

tu

Ar

PAY warn a

=

FT

Boni Selection

1

en

#4

=

ied

EL

kabeljauwfilets

Ei

1à2stuks + 300 g

Wilde vis. Graatloos.

Herkomst: Island.

17

C Versmarkt )

salsa

14, ‚95 €/kg

NAS tomaten

Zn

Kabeljauwfilet

pinazie

Car!

gliatelle met

Ingrediënten (4 personen)

4 kabeljauwfilets (ersmark)

1 sjalot

Hoe komen we aan

4 tomaten

400 g spinazie

500 g verse tagliatelle met eieren versmarkt)

3 eet olijfolie

onze prijzen?

1/2 plantje platte peterselie

zwarte peper (malen)

2 teentjes knoflook

zout

De recepten in ons weekmenu

(Eon

krijgen een prijs per persoon

Voorbereiding 15 min)

mee. Dit zijn uiteraard richtprijzen,

-_ Snipper de sjalot, het knoflook en de platte peterselie fijn.

3,70€

maar zo krijgt u alvast een idee.

-_Snij de tomaten in kleine blokjes. Meng ze met de platte peterselie, het knoflook, de sjalot en

1 eetl. olijfolie. Kruid met peper en zout.

Waar houden we rekening mee bij

- Verwarm de oven voor op 180 °C

de berekening?

» Ingrediënten die u maar voor een deel

Bereiding 65 min)

nodig hebt en die u niet langer kan

1 Leg de kabeljauwfilets in een ovenschaal en schep er de tomatensalsa over. Zet 20 min. in de

voorverwarmde oven.

bewaren, zitten volledig in de prijs.

2 Kook ondertussen de tagliatelle in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Voeg de

» Voor ingrediënten die u kan bewaren, bv.

laatste 2 min. de spinazie toe.

3 Giet de pasta af en breng op smaak met 2 eetl. olijfolie, peper en zout.

diepvriesproducten, rekenen we alleen de

gebruikte hoeveelheid mee.

Voedingswaarde per persoon (op bass van de ingrediënten)

» Basisingrediënten zoals boter, peper, zout,

Mâcon-Villages AOP. LArt des Sens!

die rekenen we niet mee.

Laroche

Energie Glskcal Vezels 418

Verken

St. Bernardus Tripel

1358 Eiitten 4458

048

Sterk blond bier

mn eme veen 268 Zout

ET

van lies

578

Omdat we atijdr

op de prijzen en promoties in de andere |

Steck kunnen de pin in u Conu win

zijn dan in deze lok

winkelbezoek rat

paper on de

M en

ruytapp,

vertoon van uw Xa

me

egte vinke in

der 020 ome

e prijzen in uw wankel

een kansen

B uw

5 laagste prijzen