Colruyt - Folder van 22.09.2021 tot 05.10.2021 - Pagina 6
Hier is pagina 6 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 22.09.2021 tot 05.10.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Op het menu
RN
(EN
VELDE ELD
oJ
50 min
3,
90€
Beiose
D
fo
ie
a
la
Ingrediënten
TEE
bh
dl
Vas
ë
}
En
ff
uit weekmenu 2
comes. ce
te
Fa
En
Fe
Ale
Rode Prijzen geldig van
|
jan
uf
>
at
Dn
M
id
du
Y
ä
Pres
EE
LC
ES
ré,
EEN
Cn
B,
4
|
kn
LAS
|
Kk
ru
Re
+
/
Ti
Varkenshaasje
(Beenhouwerij)
é
9 09 €/kg
De
=
u
a
hid
MSC
EN
en
En
si
de
CE.
us
tu
Ar
PAY warn a
=
FT
Boni Selection
1
en
#4
=
ied
EL
kabeljauwfilets
Ei
1à2stuks + 300 g
Wilde vis. Graatloos.
Herkomst: Island.
17
C Versmarkt )
salsa
14, ‚95 €/kg
NAS tomaten
Zn
Kabeljauwfilet
pinazie
Car!
gliatelle met
Ingrediënten (4 personen)
4 kabeljauwfilets (ersmark)
1 sjalot
Hoe komen we aan
4 tomaten
400 g spinazie
500 g verse tagliatelle met eieren versmarkt)
3 eet olijfolie
onze prijzen?
1/2 plantje platte peterselie
zwarte peper (malen)
2 teentjes knoflook
zout
De recepten in ons weekmenu
(Eon
krijgen een prijs per persoon
Voorbereiding 15 min)
mee. Dit zijn uiteraard richtprijzen,
-_ Snipper de sjalot, het knoflook en de platte peterselie fijn.
3,70€
maar zo krijgt u alvast een idee.
-_Snij de tomaten in kleine blokjes. Meng ze met de platte peterselie, het knoflook, de sjalot en
1 eetl. olijfolie. Kruid met peper en zout.
Waar houden we rekening mee bij
- Verwarm de oven voor op 180 °C
de berekening?
» Ingrediënten die u maar voor een deel
Bereiding 65 min)
nodig hebt en die u niet langer kan
1 Leg de kabeljauwfilets in een ovenschaal en schep er de tomatensalsa over. Zet 20 min. in de
voorverwarmde oven.
bewaren, zitten volledig in de prijs.
2 Kook ondertussen de tagliatelle in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Voeg de
» Voor ingrediënten die u kan bewaren, bv.
laatste 2 min. de spinazie toe.
3 Giet de pasta af en breng op smaak met 2 eetl. olijfolie, peper en zout.
diepvriesproducten, rekenen we alleen de
gebruikte hoeveelheid mee.
Voedingswaarde per persoon (op bass van de ingrediënten)
» Basisingrediënten zoals boter, peper, zout,
Mâcon-Villages AOP. LArt des Sens!
die rekenen we niet mee.
Laroche
Energie Glskcal Vezels 418
Verken
St. Bernardus Tripel
1358 Eiitten 4458
048
Sterk blond bier
mn eme veen 268 Zout
ET
van lies
578
Omdat we atijdr
op de prijzen en promoties in de andere |
Steck kunnen de pin in u Conu win
zijn dan in deze lok
winkelbezoek rat
paper on de
M en
ruytapp,
vertoon van uw Xa
me
egte vinke in
der 020 ome
e prijzen in uw wankel
een kansen
B uw
5 laagste prijzen