Colruyt - Folder van 22.09.2021 tot 05.10.2021 - Pagina 6
Hier is pagina 6 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 22.09.2021 tot 05.10.2021.

Hier is pagina 6 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 22.09.2021 tot 05.10.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 22.09.2021 tot 05.10.2021 - Pagina 6
Op het menu RN (EN VELDE ELD oJ 50 min 3, 90€ Beiose D fo ie a la Ingrediënten TEE bh dl Vas ë } En ff uit weekmenu 2 comes. ce te Fa En Fe Ale Rode Prijzen geldig van | jan uf > at Dn M id du Y ä Pres EE LC ES ré, EEN Cn B, 4 | kn LAS | Kk ru Re + / Ti Varkenshaasje (Beenhouwerij) é 9 09 €/kg De = u a hid MSC EN en En si de CE. us tu Ar PAY warn a = FT Boni Selection 1 en #4 = ied EL kabeljauwfilets Ei 1à2stuks + 300 g Wilde vis. Graatloos. Herkomst: Island. 17 C Versmarkt ) salsa 14, ‚95 €/kg NAS tomaten Zn Kabeljauwfilet pinazie Car! gliatelle met Ingrediënten (4 personen) 4 kabeljauwfilets (ersmark) 1 sjalot Hoe komen we aan 4 tomaten 400 g spinazie 500 g verse tagliatelle met eieren versmarkt) 3 eet olijfolie onze prijzen? 1/2 plantje platte peterselie zwarte peper (malen) 2 teentjes knoflook zout De recepten in ons weekmenu (Eon krijgen een prijs per persoon Voorbereiding 15 min) mee. Dit zijn uiteraard richtprijzen, -_ Snipper de sjalot, het knoflook en de platte peterselie fijn. 3,70€ maar zo krijgt u alvast een idee. -_Snij de tomaten in kleine blokjes. Meng ze met de platte peterselie, het knoflook, de sjalot en 1 eetl. olijfolie. Kruid met peper en zout. Waar houden we rekening mee bij - Verwarm de oven voor op 180 °C de berekening? » Ingrediënten die u maar voor een deel Bereiding 65 min) nodig hebt en die u niet langer kan 1 Leg de kabeljauwfilets in een ovenschaal en schep er de tomatensalsa over. Zet 20 min. in de voorverwarmde oven. bewaren, zitten volledig in de prijs. 2 Kook ondertussen de tagliatelle in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Voeg de » Voor ingrediënten die u kan bewaren, bv. laatste 2 min. de spinazie toe. 3 Giet de pasta af en breng op smaak met 2 eetl. olijfolie, peper en zout. diepvriesproducten, rekenen we alleen de gebruikte hoeveelheid mee. Voedingswaarde per persoon (op bass van de ingrediënten) » Basisingrediënten zoals boter, peper, zout, Mâcon-Villages AOP. LArt des Sens! die rekenen we niet mee. Laroche Energie Glskcal Vezels 418 Verken St. Bernardus Tripel 1358 Eiitten 4458 048 Sterk blond bier mn eme veen 268 Zout ET van lies 578 Omdat we atijdr op de prijzen en promoties in de andere | Steck kunnen de pin in u Conu win zijn dan in deze lok winkelbezoek rat paper on de M en ruytapp, vertoon van uw Xa me egte vinke in der 020 ome e prijzen in uw wankel een kansen B uw 5 laagste prijzen
Colruyt - Folder van 22.09.2021 tot 05.10.2021 - Pagina 6