Colruyt - Folder van 22.09.2021 tot 05.10.2021 - Pagina 3
Hier is pagina 3 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 22.09.2021 tot 05.10.2021.

Hier is pagina 3 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 22.09.2021 tot 05.10.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 22.09.2021 tot 05.10.2021 - Pagina 3
met ENC aides je van vis RN CU © 5O min Ingrediënten (@ personen) 600 g wokmix vis (diepvries) 600 g vastkokende aardappelen 2 venkels 1 dl extra lichte room (7 % vo) 1 prei 1 eetl. olijfolie 2 wortelen 1 blokje visbouillon 1 plantje dille zwarte peper (molen) 2 teentjes knoflook zout Te kh Voorbereiding (ontdooitijd + 20 min) Laat de vis oppervlakkig ontdooien en dep droog, Snij de prei in ringen van 1/2 cm. | | Verwijder de harde kern van de venkels en snij ze in blokjes van max. a 2 em. Snij de wortelen in schijfjes van max. 2 cm. EN Schil de aardappelen en snij in 4 gelijke stukken. % Hou enkele takjes dille apart en snij de rest fijn. i Snipper het knoflook fijn. $ | Bereiding (50 min) N N 1 Verhit de olijfolie in een grote kookpot met dikke bodem en stoof de a; | prei, de wortelen, de venkel en het knoflook 5 min. = 2 Voeg de aardappelen toe en overgiet met 5 dl water. Doe er het bouillonblokje bij en laat 20 min. afgedekt garen. 3 Voeg de stukken vis en de room toe en laat nog 5 min. garen op een zacht vuur. Kruid met de dille, peper en zout. 3 Afwerking L 2 Werk de borden af met een takje dille. ar La Fanfinette Rosé A.O.P. Côtes du Rhône ET 1 Troubadour Magma er | Amberkleurige tripel IPA Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten) Energie 346kcal Vezeis. 658 Veen 308 Enten 358 (waarvan) verzadigde vetzuren 228 Zout 198 Koohydeten 78 (waarvan) sulers 828 Tip van Valérie van het kookteam 6 mix vis OV Nog wok gn, De wokmix vis wordt in afzonderlijke porties ingevroren: schar, +: S zalm en Alaska pollak. Alle stukken zijn even groot en hebben 3 ni - dus dezelfde gaartijd, wat u het leven in de keuken gemakkelijker re 23; maakt. Of u nu één soort gebruikt of meerdere, deze mix is een echte aanwinst voor uw wokbereidingen, pasta, soep, vislasagne, LE risotto en heel wat andere gerechten. EE > Met deze tip kan u restjes opgebruiken. en Zo gaan we voedselverspilling tegen en dragen we samen bij aan een beter milieu, stap voor stap. DE Ons vakmanschap drink je met verstand ED oeren eren CED
Colruyt - Folder van 22.09.2021 tot 05.10.2021 - Pagina 3