Colruyt - Folder van 22.09.2021 tot 05.10.2021 - Pagina 3




Hier is pagina 3 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 22.09.2021 tot 05.10.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

met ENC

aides

je van vis

RN

CU

©

5O min

Ingrediënten (@ personen)

600 g wokmix vis (diepvries)

600 g vastkokende aardappelen

2 venkels

1 dl extra lichte room (7 % vo)

1 prei

1 eetl. olijfolie

2 wortelen

1 blokje visbouillon

1 plantje dille

zwarte peper (molen)

2 teentjes knoflook

zout

Te

kh

Voorbereiding (ontdooitijd + 20 min)

Laat de vis oppervlakkig ontdooien en dep droog,

Snij de prei in ringen van 1/2 cm.

|

|

Verwijder de harde kern van de venkels en snij ze in blokjes van max.

a

2 em.

Snij de wortelen in schijfjes van max. 2 cm.

EN

Schil de aardappelen en snij in 4 gelijke stukken.

%

Hou enkele takjes dille apart en snij de rest fijn.

i

Snipper het knoflook fijn.

$

|

Bereiding (50 min)

N

N

1 Verhit de olijfolie in een grote kookpot met dikke bodem en stoof de

a;

|

prei, de wortelen, de venkel en het knoflook 5 min.

=

2 Voeg de aardappelen toe en overgiet met 5 dl water. Doe er het

bouillonblokje bij en laat 20 min. afgedekt garen.

3 Voeg de stukken vis en de room toe en laat nog 5 min. garen op een

zacht vuur. Kruid met de dille, peper en zout.

3

Afwerking

L

2

Werk de borden af met een takje dille.

ar

La Fanfinette Rosé

A.O.P. Côtes du Rhône

ET

1

Troubadour Magma

er

| Amberkleurige tripel IPA

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)

Energie

346kcal Vezeis.

658

Veen

308 Enten 358

(waarvan) verzadigde vetzuren 228 Zout

198

Koohydeten

78

(waarvan) sulers

828

Tip van Valérie

van het kookteam

6

mix vis OV

Nog wok

gn,

De wokmix vis wordt in afzonderlijke porties ingevroren: schar,

+:

S

zalm en Alaska pollak. Alle stukken zijn even groot en hebben

3

ni -

dus dezelfde gaartijd, wat u het leven in de keuken gemakkelijker

re

23;

maakt. Of u nu één soort gebruikt of meerdere, deze mix is een

echte aanwinst voor uw wokbereidingen, pasta, soep, vislasagne,

LE

risotto en heel wat andere gerechten.

EE >

Met deze tip kan u restjes opgebruiken.

en

Zo gaan we voedselverspilling tegen en dragen we

samen bij aan een beter milieu, stap voor stap.

DE

Ons vakmanschap drink je met verstand

ED oeren eren CED