Colruyt - Folder van 22.09.2021 tot 05.10.2021 - Pagina 3
Hier is pagina 3 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 22.09.2021 tot 05.10.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
met ENC
aides
je van vis
RN
CU
©
5O min
Ingrediënten (@ personen)
600 g wokmix vis (diepvries)
600 g vastkokende aardappelen
2 venkels
1 dl extra lichte room (7 % vo)
1 prei
1 eetl. olijfolie
2 wortelen
1 blokje visbouillon
1 plantje dille
zwarte peper (molen)
2 teentjes knoflook
zout
Te
kh
Voorbereiding (ontdooitijd + 20 min)
Laat de vis oppervlakkig ontdooien en dep droog,
Snij de prei in ringen van 1/2 cm.
|
|
Verwijder de harde kern van de venkels en snij ze in blokjes van max.
a
2 em.
Snij de wortelen in schijfjes van max. 2 cm.
EN
Schil de aardappelen en snij in 4 gelijke stukken.
%
Hou enkele takjes dille apart en snij de rest fijn.
i
Snipper het knoflook fijn.
$
|
Bereiding (50 min)
N
N
1 Verhit de olijfolie in een grote kookpot met dikke bodem en stoof de
a;
|
prei, de wortelen, de venkel en het knoflook 5 min.
=
2 Voeg de aardappelen toe en overgiet met 5 dl water. Doe er het
bouillonblokje bij en laat 20 min. afgedekt garen.
3 Voeg de stukken vis en de room toe en laat nog 5 min. garen op een
zacht vuur. Kruid met de dille, peper en zout.
3
Afwerking
L
2
Werk de borden af met een takje dille.
ar
La Fanfinette Rosé
A.O.P. Côtes du Rhône
ET
1
Troubadour Magma
er
| Amberkleurige tripel IPA
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)
Energie
346kcal Vezeis.
658
Veen
308 Enten 358
(waarvan) verzadigde vetzuren 228 Zout
198
Koohydeten
78
(waarvan) sulers
828
Tip van Valérie
van het kookteam
6
mix vis OV
Nog wok
gn,
De wokmix vis wordt in afzonderlijke porties ingevroren: schar,
+:
S
zalm en Alaska pollak. Alle stukken zijn even groot en hebben
3
ni -
dus dezelfde gaartijd, wat u het leven in de keuken gemakkelijker
re
23;
maakt. Of u nu één soort gebruikt of meerdere, deze mix is een
echte aanwinst voor uw wokbereidingen, pasta, soep, vislasagne,
LE
risotto en heel wat andere gerechten.
EE >
Met deze tip kan u restjes opgebruiken.
en
Zo gaan we voedselverspilling tegen en dragen we
samen bij aan een beter milieu, stap voor stap.
DE
Ons vakmanschap drink je met verstand
ED oeren eren CED