Colruyt - Folder van 22.09.2021 tot 05.10.2021 - Pagina 2
Hier is pagina 2 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 22.09.2021 tot 05.10.2021.

Hier is pagina 2 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 22.09.2021 tot 05.10.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 22.09.2021 tot 05.10.2021 - Pagina 2
Op het menu ze PE == FE = = '} id, G = Fr HH, va ei = = DR? lulu dj = t HL AR LL MN Ingrediënten uit weekmenu 1. 1 a 1/4 PA Rode Prijzen geldig van N hah NW} ei Ai Fe N 9 Pl Fe In x | 8 5 HI ot # ë 1 A Hi | M Cordon bleu (varken) . 7,43 ens Ed N (EN Fe 5O min, 4,40€ 5 m m ne EE a = Se a BER, : MER NV NETTE stoofpotie V noa = nz = = => Ger SI met paP rikaen qui Ingrediënten (4 personen) Bioline 400 g seitan 70 g tomatenpuree seitan 20,25 €/kg 4 paprika's in verschillende Kleuren 1 eetl. instantsausbinder voor bruine sauzen 250 g champignons 4 eet olijfolie 200 g 2 takjes verse tijm Lui 2 blaadjes laurier 1,5 blokje groentebouillon ER 2 teentjes knoflook zwarte peper (malen) 250 g quinoa zout Voorbereiding (zomin) - - Snipper de ui en het knoflook fijn. Vind meteen een recept Verwijder de pitjes en de zaadlijsten van de paprika's en snij het vruchtvlees in blokjes van 2 em. naar wens! - Snij de champignons in 2. - Spoel de quinoa in een fijne zeef onder koud water en laat uitlekken. = » Met de volgende icoontjes ziet u in één Rits de blaadjes van de takjes tijm. oogopslag over welk soort gerecht het gaat: Bereiding 0 min) 1. Verhit 2 eetl olijfolie in een grote kookpot met dikke bodem en bak de seitan 4 min. aan alle kanten. Haal uit de kookpot en zet opzij. 2 verhit 2 eetl olijfolie in dezelfde kookpot en stoof de ui en het knoflook 1 à 2 min. Voeg de tijm en de laurier toe. OG! IQ 3 Voeg de paprika's en de champignons toe en stoof nog 5 min. Vlees Gevogelte Vis Vegetarisch 4 Breng intussen de quinoa aan de kook in 5 dl kokend water en verkruimel er 1 bouilonblokje over (kooktijd: zie verpakking). 5 Voeg de tomatenpuree en de seitan toe aan de groenten. Bevochtig met 3 dl water en doe er » De bereidingstijd splitsen we zo op: 1/2 bouillonblokje bij. Laat 15 à 20 min. stoven. Kruid met peper en zout. Bind de saus lichtjes met instantsausbinder. Serveer met de quinoa. Aantal minuten Eventuele La Fanfinette Rosé Voedingswaarde per persoon (op bass van de ingrediënten) werk (snijden, oventijd AOP. Côtes du Rhône Energie 537kcal Vezeis 628 bakken, koken …) Verken 1558 Eulen _ 3988 LeFort (waarvan) verzadigde 228 Zout 268 Sterk donker bier (ana) vr van ET: (waarvan) suikers 1348 Omdat weati zijn dan in deze. Bn dep ren en promoties in de ander vertoon van uw Xra-app of kaart komen daarı ote winkels in uw streek, kunnen de prijzen in uw Colruytwinkel nóg La e prijzen in uw winkel kan u zoek raadplegen via de ein wed ruytapp, op olruytbe df bij onze Klantendienst 12 omst een kansen 5 laagste prijzen
Colruyt - Folder van 22.09.2021 tot 05.10.2021 - Pagina 2