Colruyt - Folder van 22.09.2021 tot 05.10.2021 - Pagina 2




Hier is pagina 2 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 22.09.2021 tot 05.10.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Op het menu

ze

PE

==

FE

=

=

'}

id,

G

=

Fr

HH,

va

ei

=

=

DR?

lulu

dj

=

t

HL

AR

LL

MN

Ingrediënten

uit weekmenu 1.

1 a

1/4

PA

Rode Prijzen geldig van

N

hah

NW}

ei

Ai

Fe

N

9

Pl

Fe

In

x

|

8

5

HI

ot

#

ë

1

A

Hi

|

M

Cordon bleu

(varken)

.

7,43 ens

Ed

N

(EN

Fe

5O min,

4,40€

5

m

m

ne

EE

a

=

Se

a BER, :

MER NV NETTE

stoofpotie V

noa =

nz

=

=

=>

Ger

SI

met paP

rikaen qui

Ingrediënten (4 personen)

Bioline

400 g seitan

70 g tomatenpuree

seitan

20,25 €/kg

4 paprika's in verschillende Kleuren

1 eetl. instantsausbinder voor bruine sauzen

250 g champignons

4 eet olijfolie

200 g

2 takjes verse tijm

Lui

2 blaadjes laurier

1,5 blokje groentebouillon

ER

2 teentjes knoflook

zwarte peper (malen)

250 g quinoa

zout

Voorbereiding (zomin)

-

- Snipper de ui en het knoflook fijn.

Vind meteen een recept

Verwijder de pitjes en de zaadlijsten van de paprika's en snij het vruchtvlees in blokjes van

2 em.

naar wens!

-

Snij de champignons in 2.

-

Spoel de quinoa in een fijne zeef onder koud water en laat uitlekken.

=

» Met de volgende icoontjes ziet u in één

Rits de blaadjes van de takjes tijm.

oogopslag over welk soort gerecht het gaat:

Bereiding 0 min)

1. Verhit 2 eetl olijfolie in een grote kookpot met dikke bodem en bak de seitan 4 min. aan alle

kanten. Haal uit de kookpot en zet opzij.

2 verhit 2 eetl olijfolie in dezelfde kookpot en stoof de ui en het knoflook 1 à 2 min. Voeg de tijm

en de laurier toe.

OG!

IQ

3 Voeg de paprika's en de champignons toe en stoof nog 5 min.

Vlees

Gevogelte

Vis

Vegetarisch

4 Breng intussen de quinoa aan de kook in 5 dl kokend water en verkruimel er 1 bouilonblokje

over (kooktijd: zie verpakking).

5 Voeg de tomatenpuree en de seitan toe aan de groenten. Bevochtig met 3 dl water en doe er

» De bereidingstijd splitsen we zo op:

1/2 bouillonblokje bij. Laat 15 à 20 min. stoven. Kruid met peper en zout. Bind de saus lichtjes

met instantsausbinder. Serveer met de quinoa.

Aantal minuten

Eventuele

La Fanfinette Rosé

Voedingswaarde per persoon (op bass van de ingrediënten)

werk (snijden,

oventijd

AOP. Côtes du Rhône

Energie 537kcal Vezeis 628

bakken, koken …)

Verken

1558 Eulen _ 3988

LeFort

(waarvan) verzadigde 228 Zout

268

Sterk donker bier

(ana) vr van

ET:

(waarvan) suikers

1348

Omdat weati

zijn dan in deze.

Bn

dep

ren

en promoties in de ander

vertoon van uw Xra-app of kaart komen daarı

ote winkels in uw streek, kunnen de prijzen in uw Colruytwinkel nóg La

e prijzen in uw winkel kan u

zoek raadplegen via de

ein

wed

ruytapp,

op olruytbe df bij onze Klantendienst

12 omst

een kansen

5 laagste prijzen