Colruyt - Folder van 22.09.2021 tot 05.10.2021 - Pagina 5


Hier is pagina 5 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 22.09.2021 tot 05.10.2021.



Colruyt Folder 22.09.2021

Hier is pagina 5 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 22.09.2021 tot 05.10.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 22.09.2021 tot 05.10.2021 - Pagina 5

AAN TAFEL. Lekker U krijgt niet 1, maar wel 2 weekmenu's van ons kookteam. Lekkere en evenwichtige maaltijden Koken / waarmee u tijd bespaart. we Phs MM colruyt.be/weekmenu ea 2 S= : 5/10 LE (Eon 50 min 2,70e © = Pr a = #4 > rs etwortelpure® Nr "A El ench AL Les Ingrediënten (@ personen) 600 g varkenshaasje (beenhouwerij) 3 eetl. boter 250 g champignons 1 eetl. mosterd op traditionele wijze 700 g wortelen 1 blaadje laurier 2 takjes verse tijm zwarte peper (malen) ff à zout 1 sjalot 1 kg vastkokende aardappelen Voorbereiding (5 min) - Schilde aardappelen en snij in stukken. i\ - Schil de wortelen en snij in schijfes. - Snipper de sjalot fijn. = Verwarm de oven voor op 180 °C. Bereiding (55 min) 1 Kook de aardappelen en de wortelen met de takjes tijm en het blaadje laurier 20 min. er in lichtgezouten water. Haal de tijm en de laurier eruit. Giet af en pureer met 1 eetl. boter. Kruid met peper en zout. hd 2 Smelt intussen 1 eetl. boter in een braadpan en bak het varkenshaasje aan alle kanten de goudbruin. Kruid met peper en zout. Leg het vlees in een ovenschaal en zet 20 min. in de voorverwarmde oven. 8 ma 3 Smelt 1 eetl. boter in een kookpot en stoof de sjalot 1 min. Voeg de champignons toe en bak 5 min. op een hoog vuur. Voeg de mosterd toe, leng aan met een scheutje water en kruid met peper en zout. Afwerking Snij het vlees in schuine sneetjes en serveer met de champignonsaus en de puree. + Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingredientenlist) Jean Loron ‘Les Sablons Rouges’ Energie slokel vezels 928 AO. Régnié Vetten 1508 Ellen 2088 (waaren) verzadigdevetzuren 868 088 Postel Tripel Koohyarten a 8 Zout Blond abdijbier (vaanan) suikers 948 Evo CED

Colruyt - Folder van 22.09.2021 tot 05.10.2021 - Pagina 5