Colruyt - Folder van 22.09.2021 tot 05.10.2021 - Pagina 5
Hier is pagina 5 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 22.09.2021 tot 05.10.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
AAN TAFEL.
Lekker
U krijgt niet 1, maar wel 2 weekmenu's van
ons kookteam. Lekkere en evenwichtige maaltijden
Koken /
waarmee u tijd bespaart.
we Phs
MM
colruyt.be/weekmenu
ea 2 S=
:
5/10
LE
(Eon
50 min
2,70e
©
=
Pr
a
=
#4
>
rs
etwortelpure®
Nr
"A
El
ench
AL Les
Ingrediënten (@ personen)
600 g varkenshaasje (beenhouwerij)
3 eetl. boter
250 g champignons
1 eetl. mosterd op traditionele wijze
700 g wortelen
1 blaadje laurier
2 takjes verse tijm
zwarte peper (malen)
ff
à
zout
1 sjalot
1 kg vastkokende aardappelen
Voorbereiding (5 min)
- Schilde aardappelen en snij in stukken.
i\
- Schil de wortelen en snij in schijfes.
- Snipper de sjalot fijn.
= Verwarm de oven voor op 180 °C.
Bereiding (55 min)
1 Kook de aardappelen en de wortelen met de takjes tijm en het blaadje laurier 20 min.
er
in lichtgezouten water. Haal de tijm en de laurier eruit. Giet af en pureer met 1 eetl. boter.
Kruid met peper en zout.
hd
2 Smelt intussen 1 eetl. boter in een braadpan en bak het varkenshaasje aan alle kanten
de
goudbruin. Kruid met peper en zout. Leg het vlees in een ovenschaal en zet 20 min. in de
voorverwarmde oven.
8
ma
3 Smelt 1 eetl. boter in een kookpot en stoof de sjalot 1 min. Voeg de champignons toe
en bak 5 min. op een hoog vuur. Voeg de mosterd toe, leng aan met een scheutje water en
kruid met peper en zout.
Afwerking
Snij het vlees in schuine sneetjes en serveer met de champignonsaus en de puree.
+
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingredientenlist)
Jean Loron ‘Les Sablons Rouges’
Energie
slokel vezels
928
AO. Régnié
Vetten
1508 Ellen 2088
(waaren) verzadigdevetzuren 868
088
Postel Tripel
Koohyarten
a 8 Zout
Blond abdijbier
(vaanan) suikers
948
Evo CED