Colruyt - Folder van 22.09.2021 tot 05.10.2021 - Pagina 1
Hier is pagina 1 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 22.09.2021 tot 05.10.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Lekker
Een vooraf voor u samengesteld weekmenu, dat heeft heel wat
H
voordelen: u bespaart tijd en u eet tegelijk evenwichtig.
eh
Ons kookteam zorgt voor voldoende groenten, ze wisselen vlees, vis
NS
en veggie af, en gebruiken zoveel mogelijk pure ingrediënten.
8
PS Lie
Bovendien controleren onze voedingsdeskundigen elk recept.
Zo dragen we samen bij aan een betere gezondheid, stap voor stap.
ks
tw
A
€ pp.
25 min
4,10€
|
Te
a
ri
DE
Ë
u
/
Pr
A
2
En
ES
à
m.
B
u
am.
Er
ë
AZ
ze
bd
ee,
Pal
mr
#;
4
1
||
N
Cordon bleu
LU
N
broccoli
met pas
‚ta pesto en
he
\
+
Pd
*
@ personen)
4 cordon bleus (beenhouwerij)
50 g geroosterde pijnboompitten
Wir
2 broccoli's
3 eet olifolie
v
$
200 g verse kaas (roomkaas)
zwarte peper (malen)
70 g groene pesto Gersmarkt)
zout
400 g radiator (paste)
G min)
Snij de broccoli in kleine roosjes. Schil de steel en snij in fijne staafjes.
20 min)
Kook de radiator in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking).
Voeg de laatste 8 min. de broccoli toe en laat onafgedekt mee garen.
DR
Verhit intussen de olijfolie in een braadpan en bak de cordon bleus 6 à
7 min. aan beide kanten goudbruin. Kruid met peper en zout.
Giet de pasta en de broccoli af. Meng er de verse roomkaas en de pesto
7
H
onder. Breng op smaak met peper en zout.
|
\
5
ak
Werk af met de geroosterde pijnboompitten.
À
FL,
Pago de Cirsus Chardonnay
Voedingswaarde per persoon (op bass van de ingrediënten)
D.0. Navarra - Spanje
bedek
Energie
1006 lcalVezes
978
IR
Vetten
2698 Evil 5388
.
Rochefort 6
(waarvan) verzadigde vetzuren 14,18
228
Donkere trappist
Koohydrten
u Zout
(waarvan) suikers
678
Geldig van 22/9 te.m. 28/9/2021
sk Met BP XTRA