Colruyt - Folder van 21.10.2020 tot 03.11.2020 - Pagina 7
Hier is pagina 7 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 21.10.2020 tot 03.11.2020.

Hier is pagina 7 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 21.10.2020 tot 03.11.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 21.10.2020 tot 03.11.2020 - Pagina 7
erriegroenten zeeb aars metk REE! PEU en ge bakken aardap 40 min Ingrediënten (@ personen) EE) 600 g zeebaarsfilet weısmarı) 2 teentjes knoflook 500 g juliennegroenten (versmarkt) 2,5 di culinaire room 300 g peterseliewortel 4 eetl. olijfolie 1/2 plantje platte peterselie 2 eetl. kerriepoeder 800 g middelgrote aardappelen peper en zout Voorbereiding Go min) - Snij de platte peterselie grof. - Sniper het knoflook fijn. = Schil de peterseliewortels en snij in staafjes van 3 bij 1/2 cm. - Wrijf de ongeschilde aardappelen goed schoon onder koud water. Bereiding (Go min) 1 Kook de aardappelen 25 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en EA ke snij in de lengte in 4. 2 Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de Ar Ki juliennegroenten, het knoflook en de peterseliewortel 5 min. Kruid met Ce het kerriepoeder, peper en zout en overgiet met de room. Laat nog ka 5 min. stoven. cs 3 Verhit 1 eetl. olijfolie in een braadpan met antiaanbaklaag en bak de #, zeebaarsfilets 5 min. op de velkant. Draai om, kruid met peper en zout Ee en laat nog 2 min. verder bakken. Bestrooi hierna met de peterselie. 4 Verhit ondertussen 1 eetl. olijfolie in de kookpot van de aardappelen en bak de aardappelen aan alle kanten goudbruin. Kruid met peper en zout. Afwerking Verdeel de groenten over de borden en schik er een zeebaarsfilet op. Serveer met de gebakken aardappelen. "18 Mud House Sauvignon Blanc 1 Marborough Nieuw-Zeeland Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten) Martha Sexy Blond Energie 65tkeal Vezels 128 Sterk blond bier Vetten 3148 Ellen 4128 (vaanan) vezadigdevetzuren 105g Zout 268 Kooïgreten 778 (waanan) sukers 968 Tip van Valérie van het kookteam genlijk wat zit er ei > à ehe, in kerrie poeder? PE = > » “Kerriepoeder is een mengsel van verschillende Se Al kruiden. Er bestaan heel veel varianten, van mild over spicy tot hot. De samenstelling verschilt van cultuur = De ps > — tot cultuur. Meestal bevat het gember, kardemom, ry = N kruidnagel, karwijzaad, kurkuma, komijn en Fr « zwarte peper. In sommige culturen wordt er ook anijs, foelie, kaneel, cayennepeper, fenegriek, nootmuskaat, 24 mosterdzaad, maanzaad of venkelzaad toegevoegd U en da 5 FB Kerrie wordt voornamelijk gebruikt in de oosterse keuken. Het ís heerlijk in stoofpotjes, aardappel- en rijstgerechten, in een Indische curry en bij gevogelte of vis.” #1 sk Met uw 28 XTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar. DD aussen znoien sn
Colruyt - Folder van 21.10.2020 tot 03.11.2020 - Pagina 7