Colruyt - Folder van 21.10.2020 tot 03.11.2020 - Pagina 1




Hier is pagina 1 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 21.10.2020 tot 03.11.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Lekker

Een vooraf voor u samengesteld weekmenu, dat

2

heeft heel wat voordelen: u eet evenwichtig en

Koken /

I

iu

bespaart tegelijk heel wat tijd.

NES

(CUS

Hier vindt u alvast suggesties van ons kookteam

voor de komende 2 weken.

40 min

aa

Ze

nu

de

er

EN

%



na

hl

dt

=

EX

2 E

-

.

+

14

me

PT:

a ü

in dillesaus met

De

er

ht

wabeljauw

5

PERLE

ai

TVN

#

(& personen)

àl

600 g kabeljauwhaasje wersmark)

3 takjes verse tijm

1 eetl. boter

ir

200 g herfstmix paddenstoelen

Kl

250 g kastanjechampignons

250 g quinoa

1 pastinaak

2 eetl. balsamicoazijn

FE

1/2 bosje lente-uitjes

2 eetl. olijfolie

1 plantje dille,

peper en zout

(15 min)

Pe

-

Snij de lente-uitjes in fine ringetjes.

Fe

=

Scheur de grotere herfstpaddenstoelen in stukken en snij de

kastanjechampignons in 4 of 6.

-

Hak de dille fin.

=

ni

-

Schil de pastinaak en snij in blokjes van 1 cm.

Rits de blaadjes van de takjes tijm.

N

(@smn)

Spoel de quinoa onder koud water in een fijne zeef. Kook 20 min. gear

in 6 di lichtgezouten water. Voeg na 5 min. de pastinaakblokjes toe. Giet af.

Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een pan en bak de lente-uitjes 1 min.

Voeg de herfstpaddenstoelen en de kastanjechampignons toe en bak

3 à 5 min. op een hoog vuur. Kruid met de tijm, peper en zout. Roer onder

de quinoa.

Verhit 1 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de kebeljauwhaasjes

‚ei

3 à 4 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout.

3

+

N

Smelt de laatste min. de boter in de braadpan van de vis en roer er de

Fa

dille onder. Besprenkel met de balsamicoazijn.

At

Me

Verdeel de kabeljauwhaasjes over de borden en lepel er de dillesaus over.

Serveer met de quinoa met champignons.

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlst)

Sangre de Toro Verdejo

Energie

kel Vezels

448

DO. Rueda — Spanje

Vetten

145g Ewillen 3878

048

LeFort Tripel

(waarvan) verzadigde vetzuren 3,99 Zout

Koohydraten

398

Sterk blond bier

(vaanan) suikers

308

Geldig van 21/10 tem. 27/10/2020.

sk Met uw 28 XTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.