Colruyt - Folder van 21.10.2020 tot 03.11.2020 - Pagina 1


Hier is pagina 1 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 21.10.2020 tot 03.11.2020.



Colruyt Folder 21.10.2020

Hier is pagina 1 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 21.10.2020 tot 03.11.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 21.10.2020 tot 03.11.2020 - Pagina 1

Lekker Een vooraf voor u samengesteld weekmenu, dat 2 heeft heel wat voordelen: u eet evenwichtig en Koken / I iu bespaart tegelijk heel wat tijd. NES (CUS Hier vindt u alvast suggesties van ons kookteam voor de komende 2 weken. 40 min aa Ze nu de er EN % “ na hl dt = EX 2 E - . + 14 me PT: a ü in dillesaus met De er ht wabeljauw 5 PERLE ai TVN # (& personen) àl 600 g kabeljauwhaasje wersmark) 3 takjes verse tijm 1 eetl. boter ir 200 g herfstmix paddenstoelen Kl 250 g kastanjechampignons 250 g quinoa 1 pastinaak 2 eetl. balsamicoazijn FE 1/2 bosje lente-uitjes 2 eetl. olijfolie 1 plantje dille, peper en zout (15 min) Pe - Snij de lente-uitjes in fine ringetjes. Fe = Scheur de grotere herfstpaddenstoelen in stukken en snij de kastanjechampignons in 4 of 6. - Hak de dille fin. = ni - Schil de pastinaak en snij in blokjes van 1 cm. Rits de blaadjes van de takjes tijm. N (@smn) Spoel de quinoa onder koud water in een fijne zeef. Kook 20 min. gear in 6 di lichtgezouten water. Voeg na 5 min. de pastinaakblokjes toe. Giet af. Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een pan en bak de lente-uitjes 1 min. Voeg de herfstpaddenstoelen en de kastanjechampignons toe en bak 3 à 5 min. op een hoog vuur. Kruid met de tijm, peper en zout. Roer onder de quinoa. Verhit 1 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de kebeljauwhaasjes ‚ei 3 à 4 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout. 3 + N Smelt de laatste min. de boter in de braadpan van de vis en roer er de Fa dille onder. Besprenkel met de balsamicoazijn. At Me Verdeel de kabeljauwhaasjes over de borden en lepel er de dillesaus over. Serveer met de quinoa met champignons. Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlst) Sangre de Toro Verdejo Energie kel Vezels 448 DO. Rueda — Spanje Vetten 145g Ewillen 3878 048 LeFort Tripel (waarvan) verzadigde vetzuren 3,99 Zout Koohydraten 398 Sterk blond bier (vaanan) suikers 308 Geldig van 21/10 tem. 27/10/2020. sk Met uw 28 XTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.

Colruyt - Folder van 21.10.2020 tot 03.11.2020 - Pagina 1