Colruyt - Folder van 21.10.2020 tot 03.11.2020 - Pagina 1
Hier is pagina 1 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 21.10.2020 tot 03.11.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Lekker
Een vooraf voor u samengesteld weekmenu, dat
2
heeft heel wat voordelen: u eet evenwichtig en
Koken /
I
iu
bespaart tegelijk heel wat tijd.
NES
(CUS
Hier vindt u alvast suggesties van ons kookteam
voor de komende 2 weken.
40 min
aa
Ze
nu
de
er
EN
%
“
na
hl
dt
=
EX
2 E
-
.
+
14
me
PT:
a ü
in dillesaus met
De
er
ht
wabeljauw
5
PERLE
ai
TVN
#
(& personen)
àl
600 g kabeljauwhaasje wersmark)
3 takjes verse tijm
1 eetl. boter
ir
200 g herfstmix paddenstoelen
Kl
250 g kastanjechampignons
250 g quinoa
1 pastinaak
2 eetl. balsamicoazijn
FE
1/2 bosje lente-uitjes
2 eetl. olijfolie
1 plantje dille,
peper en zout
(15 min)
Pe
-
Snij de lente-uitjes in fine ringetjes.
Fe
=
Scheur de grotere herfstpaddenstoelen in stukken en snij de
kastanjechampignons in 4 of 6.
-
Hak de dille fin.
=
ni
-
Schil de pastinaak en snij in blokjes van 1 cm.
Rits de blaadjes van de takjes tijm.
N
(@smn)
Spoel de quinoa onder koud water in een fijne zeef. Kook 20 min. gear
in 6 di lichtgezouten water. Voeg na 5 min. de pastinaakblokjes toe. Giet af.
Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een pan en bak de lente-uitjes 1 min.
Voeg de herfstpaddenstoelen en de kastanjechampignons toe en bak
3 à 5 min. op een hoog vuur. Kruid met de tijm, peper en zout. Roer onder
de quinoa.
Verhit 1 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de kebeljauwhaasjes
‚ei
3 à 4 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout.
3
+
N
Smelt de laatste min. de boter in de braadpan van de vis en roer er de
Fa
dille onder. Besprenkel met de balsamicoazijn.
At
Me
Verdeel de kabeljauwhaasjes over de borden en lepel er de dillesaus over.
Serveer met de quinoa met champignons.
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlst)
Sangre de Toro Verdejo
Energie
kel Vezels
448
DO. Rueda — Spanje
Vetten
145g Ewillen 3878
048
LeFort Tripel
(waarvan) verzadigde vetzuren 3,99 Zout
Koohydraten
398
Sterk blond bier
(vaanan) suikers
308
Geldig van 21/10 tem. 27/10/2020.
sk Met uw 28 XTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.