Colruyt - Folder van 21.10.2020 tot 03.11.2020 - Pagina 2




Hier is pagina 2 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 21.10.2020 tot 03.11.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Op het menu

BUDGET-

VRIENDELIJK

\

N

A

HI

|



suist

#.

A

dd

ij

JA

n

er

wf



Fr

Ae

dd:

LA

a

À

$

À

ne

ee

=.

.

de

5

© #'

ee

<

2#]

Herfstmix

da

champignons

19,95 €/kg

>

200 g

Dooierzwam, shiitake,

à |

07, So

5

WE

‘oesterzwam en pioppino.

®

4: PR

ar

#

EA

r,

FB:

ri

er

Boni Selection

Veggie tofoereepjes



gemarineerd op

10,29 €/kg

oosterse wijze

Ingrediënten (@ personen)

1708

340 g tofoereepjes gemarineerd op oosterse

300 g woknoedels

wijze (versmarkt)

2 eetl. sesamzaadjes

100 g erwten diepvries)

1 koffiel. vloeibare honing

250 g peultjes

5 eetl. olijfolie

5

1 kleine broccoli

2 eetl. sojasaus

1 eetl. limoensap

1 koffiel. sambal oelek

Tui

peper en zout

-

Voorbereiding (15 min)

Meng het limoensap met de sojasaus, de sambal oelek, de vloeibare honing en 1 à 2 eetl.

water.



Snipper de ui fin.

Met de volgende icoontjes ziet u in één

Snij de broccoli in kleine roosjes. Schil de steel en snij in reepjes.

u

Verwijder de uiteinden van de peultjes en trek het draadje af.

oogopslag over welk soort gerecht het gaat:

Bereiding 5 min)

1 Verhit 2 eetl. olifolie in een wok en bak de helft van de ui 1 à 2 min. glazig. Voeg de

broccoliroosjes en -reepjes toe en roerbak 3 à 5 min.

2 Voeg de peultjes en de diepgevroren erwten toe en roerbak 2 min. Kruid met peper en zout.

5 Verhit 1 eetl olijfolie in een braadpan en bak de tofoereepjes en de rest van de ui + 5 min.

goudbruin. Overgiet met de helft van het oosters sausje en laat het vocht nog 1 min. wegkoken.

4 Laat intussen de woknoedels weken in heet water. Giet af.

5 Voeg de noedels toe aan de groenten, samen met de rest van de saus. Schik er de tofoereepjes

De bereiding:

splitsen we zo op:

op en bestrooi met de sesamzaadjes.

Riesling ‘Tradition’

AO.P. Alsace

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlst)

Energie slekel vezels

848

Cave de Bennwihr

Vetten

290g Ewilten 2668

Postel Blond

(vaanan) verzadigdevetzuren 448 Zou

508

Koohydraten

18

Blond abdijbier

(vaanan) suikers

628

‘Omdat we altijd re

er

ven op de prijzen en promoties in de andere

in uw Cokuyt-winkelnög Le

zijn dan in deze lol

ie

x, De kort

rloon van uw Xlra-app.

of

ete vies n usteck lumnen de rien

e prijzen in uw winkel kan

LE

laagste prijzen

vanlelbezoek raadplegen via de

rc

app, op caluyt be

Di onze Klantendienst

ER Lond

u'géenkansen.