Colruyt - Folder van 21.10.2020 tot 03.11.2020 - Pagina 2


Hier is pagina 2 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 21.10.2020 tot 03.11.2020.



Colruyt Folder 21.10.2020

Hier is pagina 2 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 21.10.2020 tot 03.11.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 21.10.2020 tot 03.11.2020 - Pagina 2

Op het menu BUDGET- VRIENDELIJK \ N A HI | — suist #. A dd ij JA n er wf ” Fr Ae dd: LA a À $ À ne ee =. . de 5 © #' ee < 2#] Herfstmix da champignons 19,95 €/kg > 200 g Dooierzwam, shiitake, à | 07, So 5 WE ‘oesterzwam en pioppino. ® 4: PR ar # EA r, FB: ri er Boni Selection Veggie tofoereepjes né gemarineerd op 10,29 €/kg oosterse wijze Ingrediënten (@ personen) 1708 340 g tofoereepjes gemarineerd op oosterse 300 g woknoedels wijze (versmarkt) 2 eetl. sesamzaadjes 100 g erwten diepvries) 1 koffiel. vloeibare honing 250 g peultjes 5 eetl. olijfolie 5 1 kleine broccoli 2 eetl. sojasaus 1 eetl. limoensap 1 koffiel. sambal oelek Tui peper en zout - Voorbereiding (15 min) Meng het limoensap met de sojasaus, de sambal oelek, de vloeibare honing en 1 à 2 eetl. water. ‘ Snipper de ui fin. Met de volgende icoontjes ziet u in één Snij de broccoli in kleine roosjes. Schil de steel en snij in reepjes. u Verwijder de uiteinden van de peultjes en trek het draadje af. oogopslag over welk soort gerecht het gaat: Bereiding 5 min) 1 Verhit 2 eetl. olifolie in een wok en bak de helft van de ui 1 à 2 min. glazig. Voeg de broccoliroosjes en -reepjes toe en roerbak 3 à 5 min. 2 Voeg de peultjes en de diepgevroren erwten toe en roerbak 2 min. Kruid met peper en zout. 5 Verhit 1 eetl olijfolie in een braadpan en bak de tofoereepjes en de rest van de ui + 5 min. goudbruin. Overgiet met de helft van het oosters sausje en laat het vocht nog 1 min. wegkoken. 4 Laat intussen de woknoedels weken in heet water. Giet af. 5 Voeg de noedels toe aan de groenten, samen met de rest van de saus. Schik er de tofoereepjes De bereiding: splitsen we zo op: op en bestrooi met de sesamzaadjes. Riesling ‘Tradition’ AO.P. Alsace Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlst) Energie slekel vezels 848 Cave de Bennwihr Vetten 290g Ewilten 2668 Postel Blond (vaanan) verzadigdevetzuren 448 Zou 508 Koohydraten 18 Blond abdijbier (vaanan) suikers 628 ‘Omdat we altijd re er ven op de prijzen en promoties in de andere in uw Cokuyt-winkelnög Le zijn dan in deze lol ie x, De kort rloon van uw Xlra-app. of ete vies n usteck lumnen de rien e prijzen in uw winkel kan LE laagste prijzen vanlelbezoek raadplegen via de rc app, op caluyt be Di onze Klantendienst ER Lond u'géenkansen.

Colruyt - Folder van 21.10.2020 tot 03.11.2020 - Pagina 2