Colruyt - Folder van 21.10.2020 tot 03.11.2020 - Pagina 2
Hier is pagina 2 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 21.10.2020 tot 03.11.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Op het menu
BUDGET-
VRIENDELIJK
\
N
A
HI
|
—
suist
#.
A
dd
ij
JA
n
er
wf
”
Fr
Ae
dd:
LA
a
À
$
À
ne
ee
=.
.
de
5
© #'
ee
<
2#]
Herfstmix
da
champignons
19,95 €/kg
>
200 g
Dooierzwam, shiitake,
à |
07, So
5
WE
‘oesterzwam en pioppino.
®
4: PR
ar
#
EA
r,
FB:
ri
er
Boni Selection
Veggie tofoereepjes
né
gemarineerd op
10,29 €/kg
oosterse wijze
Ingrediënten (@ personen)
1708
340 g tofoereepjes gemarineerd op oosterse
300 g woknoedels
wijze (versmarkt)
2 eetl. sesamzaadjes
100 g erwten diepvries)
1 koffiel. vloeibare honing
250 g peultjes
5 eetl. olijfolie
5
1 kleine broccoli
2 eetl. sojasaus
1 eetl. limoensap
1 koffiel. sambal oelek
Tui
peper en zout
-
Voorbereiding (15 min)
Meng het limoensap met de sojasaus, de sambal oelek, de vloeibare honing en 1 à 2 eetl.
water.
‘
Snipper de ui fin.
Met de volgende icoontjes ziet u in één
Snij de broccoli in kleine roosjes. Schil de steel en snij in reepjes.
u
Verwijder de uiteinden van de peultjes en trek het draadje af.
oogopslag over welk soort gerecht het gaat:
Bereiding 5 min)
1 Verhit 2 eetl. olifolie in een wok en bak de helft van de ui 1 à 2 min. glazig. Voeg de
broccoliroosjes en -reepjes toe en roerbak 3 à 5 min.
2 Voeg de peultjes en de diepgevroren erwten toe en roerbak 2 min. Kruid met peper en zout.
5 Verhit 1 eetl olijfolie in een braadpan en bak de tofoereepjes en de rest van de ui + 5 min.
goudbruin. Overgiet met de helft van het oosters sausje en laat het vocht nog 1 min. wegkoken.
4 Laat intussen de woknoedels weken in heet water. Giet af.
5 Voeg de noedels toe aan de groenten, samen met de rest van de saus. Schik er de tofoereepjes
De bereiding:
splitsen we zo op:
op en bestrooi met de sesamzaadjes.
Riesling ‘Tradition’
AO.P. Alsace
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlst)
Energie slekel vezels
848
Cave de Bennwihr
Vetten
290g Ewilten 2668
Postel Blond
(vaanan) verzadigdevetzuren 448 Zou
508
Koohydraten
18
Blond abdijbier
(vaanan) suikers
628
‘Omdat we altijd re
er
ven op de prijzen en promoties in de andere
in uw Cokuyt-winkelnög Le
zijn dan in deze lol
ie
x, De kort
rloon van uw Xlra-app.
of
ete vies n usteck lumnen de rien
e prijzen in uw winkel kan
LE
laagste prijzen
vanlelbezoek raadplegen via de
rc
app, op caluyt be
Di onze Klantendienst
ER Lond
u'géenkansen.