Colruyt - Folder van 21.10.2020 tot 03.11.2020 - Pagina 5




Hier is pagina 5 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 21.10.2020 tot 03.11.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Lekker

U krijgt niet 1, maar wel 2 weekmenu's van

Koken /

;

ons kookteam. Lekkere en evenwichtige maaltijden

waarmee u tijd bespaart.

NES

(CUS

de

Y

7

x

7

EE

Nd}

Fi

Pi:

u

eid

Le

A

3

“5

À,

VE

$

ie

#

Y

be

«

er

Lo

y

Sn

‘oi

5

LES

5

ce

;

Â

*

za

El

GE

è

de

na

2

te

N

35

FL

Pi

Ks

a

Pe

u‘

En

EN

Far

7

8

Nos

isotto

RN

Ee

Chate:

aubriand en f!

40 min

PU LIT LS

A

BALS

nolseldere

a

(& personen)

25 min)

4 biefstukken

2 teentjes knoflook

Verhit 2 eetl. olijfolie in een kookpot met

Verdeel de risotto over de borden en lepel er

chateaubriand

250 g risottorijst

dikke bodem en bak de sjalot en het knoflook

de gebakken knolselder en champignons op.

(beenhouweni)

1 kleine knolselder

2 eetl. sesamzaadjes

1 min. glazig. Roer er de rijst onder en overgiet

Bestrooi met de sesamzaadjes. Snij het vlees in

250

1 dl witte wijn

met de witte wijn. Laat volledig verdampen.

schuine reepjes en verdeel over de borden.

6 eetl oljfolie

Roer de helft van de knolselder onder de rijst

kastanjechampignons

1 blokje

en voeg 6 dl water en het blokje kippenbouillon

Maak de risotto nog smeuiïger door er 1 à

3 takjes platte

kippenbouillon

toe. Dek af en laat + 20 min. garen op een zacht

peterselie

vuur.

2 eetl. zure room, roomkaas of mascarpone

peper en zout

onder te mengen.

1 sjalot

Verhit ondertussen 2 eetl. olijfolie in een

kookpot en roerbak de champignons samen met

Château Camino Salva

7

(15 min)

de rest van de knolselder 5 à 10 min. beetgaar.

A.O.P. Haut-Médoc

Snipper de sjalot, het knoflook en de

Roer er de peterselie onder en kruid met peper

peterselie fijn.

en zout.

Martha Brown Eyes

ï

Snij de champignons in 4 of 6, naargelang

Sterk donker bier

de dikte.

Verhit 2 eetl. olifolie in een braadpan en bak

de biefstukken 2 min. aan elke kant goudbruin

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)

Schil de knolselder en srij in blokjes van

op een hoog vuur. Kruid met peper en zout. Zet

Energie 6Bkal Vezels 1118

1/2 cm.

het vuur lager en laat verder garen naar smaak.

Vetten

268 Eviter

5128

Rooster de sesamzaadjes in een braadpan

(vaanan) verzadigdevezuren 4lg Zout

198

met antiaanbaklaag, zonder vetstof.

Kooïhgreten

5998

(waanan) suikers

118

Geldig van 28/10 te.m. 3/11/2020.

sk Met uw 28 XTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.