Colruyt - Folder van 21.10.2020 tot 03.11.2020 - Pagina 5


Hier is pagina 5 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 21.10.2020 tot 03.11.2020.



Colruyt Folder 21.10.2020

Hier is pagina 5 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 21.10.2020 tot 03.11.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 21.10.2020 tot 03.11.2020 - Pagina 5

Lekker U krijgt niet 1, maar wel 2 weekmenu's van Koken / ; ons kookteam. Lekkere en evenwichtige maaltijden waarmee u tijd bespaart. NES (CUS de Y 7 x 7 EE Nd} Fi Pi: u eid Le A 3 “5 À, VE $ ie # Y be « er Lo y Sn ‘oi 5 LES 5 ce ; Â * za El GE è de na 2 te N 35 FL Pi Ks a Pe u‘ En EN Far 7 8 Nos isotto RN Ee Chate: aubriand en f! 40 min PU LIT LS A BALS nolseldere a (& personen) 25 min) 4 biefstukken 2 teentjes knoflook Verhit 2 eetl. olijfolie in een kookpot met Verdeel de risotto over de borden en lepel er chateaubriand 250 g risottorijst dikke bodem en bak de sjalot en het knoflook de gebakken knolselder en champignons op. (beenhouweni) 1 kleine knolselder 2 eetl. sesamzaadjes 1 min. glazig. Roer er de rijst onder en overgiet Bestrooi met de sesamzaadjes. Snij het vlees in 250 1 dl witte wijn met de witte wijn. Laat volledig verdampen. schuine reepjes en verdeel over de borden. 6 eetl oljfolie Roer de helft van de knolselder onder de rijst kastanjechampignons 1 blokje en voeg 6 dl water en het blokje kippenbouillon Maak de risotto nog smeuiïger door er 1 à 3 takjes platte kippenbouillon toe. Dek af en laat + 20 min. garen op een zacht peterselie vuur. 2 eetl. zure room, roomkaas of mascarpone peper en zout onder te mengen. 1 sjalot Verhit ondertussen 2 eetl. olijfolie in een kookpot en roerbak de champignons samen met Château Camino Salva 7 (15 min) de rest van de knolselder 5 à 10 min. beetgaar. A.O.P. Haut-Médoc Snipper de sjalot, het knoflook en de Roer er de peterselie onder en kruid met peper peterselie fijn. en zout. Martha Brown Eyes ï Snij de champignons in 4 of 6, naargelang Sterk donker bier de dikte. Verhit 2 eetl. olifolie in een braadpan en bak de biefstukken 2 min. aan elke kant goudbruin Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten) Schil de knolselder en srij in blokjes van op een hoog vuur. Kruid met peper en zout. Zet Energie 6Bkal Vezels 1118 1/2 cm. het vuur lager en laat verder garen naar smaak. Vetten 268 Eviter 5128 Rooster de sesamzaadjes in een braadpan (vaanan) verzadigdevezuren 4lg Zout 198 met antiaanbaklaag, zonder vetstof. Kooïhgreten 5998 (waanan) suikers 118 Geldig van 28/10 te.m. 3/11/2020. sk Met uw 28 XTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.

Colruyt - Folder van 21.10.2020 tot 03.11.2020 - Pagina 5