Colruyt - Folder van 21.10.2020 tot 03.11.2020 - Pagina 5
Hier is pagina 5 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 21.10.2020 tot 03.11.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Lekker
U krijgt niet 1, maar wel 2 weekmenu's van
Koken /
;
ons kookteam. Lekkere en evenwichtige maaltijden
waarmee u tijd bespaart.
NES
(CUS
de
Y
7
x
7
EE
Nd}
Fi
Pi:
u
eid
Le
A
3
“5
À,
VE
$
ie
#
Y
be
«
er
Lo
y
Sn
‘oi
5
LES
5
ce
;
Â
*
za
El
GE
è
de
na
2
te
N
35
FL
Pi
Ks
a
Pe
u‘
En
EN
Far
7
8
Nos
isotto
RN
Ee
Chate:
aubriand en f!
40 min
PU LIT LS
A
BALS
nolseldere
a
(& personen)
25 min)
4 biefstukken
2 teentjes knoflook
Verhit 2 eetl. olijfolie in een kookpot met
Verdeel de risotto over de borden en lepel er
chateaubriand
250 g risottorijst
dikke bodem en bak de sjalot en het knoflook
de gebakken knolselder en champignons op.
(beenhouweni)
1 kleine knolselder
2 eetl. sesamzaadjes
1 min. glazig. Roer er de rijst onder en overgiet
Bestrooi met de sesamzaadjes. Snij het vlees in
250
1 dl witte wijn
met de witte wijn. Laat volledig verdampen.
schuine reepjes en verdeel over de borden.
6 eetl oljfolie
Roer de helft van de knolselder onder de rijst
kastanjechampignons
1 blokje
en voeg 6 dl water en het blokje kippenbouillon
Maak de risotto nog smeuiïger door er 1 à
3 takjes platte
kippenbouillon
toe. Dek af en laat + 20 min. garen op een zacht
peterselie
vuur.
2 eetl. zure room, roomkaas of mascarpone
peper en zout
onder te mengen.
1 sjalot
Verhit ondertussen 2 eetl. olijfolie in een
kookpot en roerbak de champignons samen met
Château Camino Salva
7
(15 min)
de rest van de knolselder 5 à 10 min. beetgaar.
A.O.P. Haut-Médoc
Snipper de sjalot, het knoflook en de
Roer er de peterselie onder en kruid met peper
peterselie fijn.
en zout.
Martha Brown Eyes
ï
Snij de champignons in 4 of 6, naargelang
Sterk donker bier
de dikte.
Verhit 2 eetl. olifolie in een braadpan en bak
de biefstukken 2 min. aan elke kant goudbruin
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)
Schil de knolselder en srij in blokjes van
op een hoog vuur. Kruid met peper en zout. Zet
Energie 6Bkal Vezels 1118
1/2 cm.
het vuur lager en laat verder garen naar smaak.
Vetten
268 Eviter
5128
Rooster de sesamzaadjes in een braadpan
(vaanan) verzadigdevezuren 4lg Zout
198
met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
Kooïhgreten
5998
(waanan) suikers
118
Geldig van 28/10 te.m. 3/11/2020.
sk Met uw 28 XTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.