Colruyt - Folder van 21.10.2020 tot 03.11.2020 - Pagina 3
Hier is pagina 3 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 21.10.2020 tot 03.11.2020.

Hier is pagina 3 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 21.10.2020 tot 03.11.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 21.10.2020 tot 03.11.2020 - Pagina 3
espuree ut met raap) LUE nbovenbo MT AU erde prei en en geroost lu 12,60€ Ingres inte (personen) Nor 1 kg kippenbovenbout (beerhouveri) 1 eetl. boter 400 g raapjes 20 g hazelnoten 1 4 4 wortelen 2 eetl. mosterd op traditionele wijze 2 preien 3 eetl olijfolie 1/2 plantje platte peterselie 1/2 koffiel. nootmuskaat 800 g aardappelen peper en zout a 3 sjalotten Voorbereiding (15 min) ' Snij de preien in fijne ringen van 1 cm. Schil de wortelen en snij in schifjes van 1/2 cm. En EN 1 Schil de aardappelen en de raapjes en snij in stukken. 7 Hak de hazelnoten en de platte peterselie grof. ' Snij de sjalotten in de lengte in 6 of 8 naargelang de dikte. e Verwarm de oven voor op 200 °C. Bereiding (45 mi) u 1 Kruid de kippenbovenbouten met peper en zout. Schik naast elkaar in een ovenschaal, samen met de preiringen, de wortelschifjes en de stukjes sjalot. Besprenkel met de olijfolie en bestrooi met de hazelnoten. Kruid met peper en zout en roer alles goed onder elkaar. Zet + 45 min. in de voorverwarmde oven. Draai de kippenbovenbouten tussendoor om. 2 Kook intussen de aardappelen en de rapen 20 min. in lichtgezouten water. Giet af en pureer met de boter en de mosterd. Roer er de platte peterselie onder en kruid met nootmuskaat, peper en zout. sp Afwerking a Verdeel de puree over de borden en leg er 2 à 3 kippenbovenbouten bij. Geef er de geroosterde groenten bij. u a Ce P- Lekker voor de kids: maak voor hen een portie puree zonder mosterd en en prak er de geroosterde groenten onder. Mäcon-Chardonnay A OP 'L'Originel’ + is Cave de Lugny Floreffe Blond ig: En a A 1 Blond abdijbier Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten) Veten Energie 62 kal Vezels. neg np 3058 Ewiten 3618 (vaanan) vezadigdevetzuren 7,58 Zout 138 er SA Pe Koolhydraten 4638 À sh AN (waanan) sukers 1508 Tip van Valerie van het kookteam Welke a ardappel ing? ke bereid voor wel “Gebruik zachtkokende aardappelen voor puree, LA soep, frietjes en rösti's. Ze bevatten meer zetmeel en vallen makkelijker uit elkaar bij het koken. > * Vastkokende aardappelen zijn ideaal om te koken, te stomen of te bakken. Ook voor aardappelgratin, aardappel in de schil of voor u een salade is deze soort de beste keuze.” sk Met uw 28 xTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar. OP assente meren
Colruyt - Folder van 21.10.2020 tot 03.11.2020 - Pagina 3