Colruyt - Folder van 20.10.2021 tot 02.11.2021 - Pagina 7




Hier is pagina 7 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 20.10.2021 tot 02.11.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

(Er)

SO,

2,02€

ul

ENST EL

CL) NE IO

el

À

Ingrediënten (personen)

+

400 g gnocchi

75 gwalnootpitten

1 bloemkool

5 eetl. olijfolie

4

1 koffiel. piment d'espelette

5

u onbehandelde citroen

(poeder)

5 takjes salie (ers)

zwarte peper (molen)

2 teentjes knoflook

zout

100 g pecorino (tol)

37

Voorberei

ng (5 min)

Verdeel de bloemkool in roosjes. Hak fijn met een mes of

in de keukenrobot.

À

Pluk de blaadjes salie, hou 4 blaadjes opzij voor de

afwerking en snipper de rest fijn.

Pers het knoflook fijn.

Rasp de schil van de citroen.

Hak de walnootpitten fijn.

Rasp de pecorino.

|:

%

Bereiding (85 min)

1 Verhit de olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak de

bloemkool 2 min.

2 Voeg het knoflook, de citroenzeste, de walnootpitten, de

Fa

fijngesnipperde salie en de piment despelette toe en meng

goed door elkaar. Laat 15 min. bakken en roer regelmatig om.

nz

En

Kruid met zwarte peper en zout.

À

> Kook intussen de pasta beetgaar (kooktijd: zie verpakking).



N

Giet af.

ey

h

4 Meng de pasta onder de gebakken bloemkool.

hi

74

Afwerking

ty

>

Á ’

\

Schep de pasta op de borden, bestrooi met de pecorino

[N

en werk af met een blaadje salie en een draai van de

%

pn

(NE À

4

pepermolen.

(va

Ei

Ben

LE

Maremma D.O.C. Vermentino

à

Campo al Moro

kj

Ir

Toscana - Itali&

2

en

Chimay Bruin

8

7

Donker trappistenbier

A

+

+?

ss

Voedingswaarde per perscon (op basis van de ingredentenlis)

5

>

Veten

Energie 6o8keal Vezels 928

3038 Eten 2508

068

7

%

ji

(waarvan) verzadigde vetzuren 708 Zout

Kool

en

T6Ag

4

(waarvan) suikers

CF

«

el

=

=

Tip van Sophie

van het kookteam

Wil u dit gerecht volledig vegetarisch maken?

Werk de pasta dan af met verse vegetarische

geitenkaas of feta.

‘Ons vakmanschap drink je met verstand.

En Geldig van 27/1Otem. 2/1/2021. sk Met 9 xTRA .