Colruyt - Folder van 20.10.2021 tot 02.11.2021 - Pagina 7
Hier is pagina 7 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 20.10.2021 tot 02.11.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
(Er)
SO,
2,02€
ul
ENST EL
CL) NE IO
el
À
Ingrediënten (personen)
+
400 g gnocchi
75 gwalnootpitten
1 bloemkool
5 eetl. olijfolie
4
1 koffiel. piment d'espelette
5
u onbehandelde citroen
(poeder)
5 takjes salie (ers)
zwarte peper (molen)
2 teentjes knoflook
zout
100 g pecorino (tol)
37
Voorberei
ng (5 min)
Verdeel de bloemkool in roosjes. Hak fijn met een mes of
in de keukenrobot.
À
Pluk de blaadjes salie, hou 4 blaadjes opzij voor de
afwerking en snipper de rest fijn.
Pers het knoflook fijn.
Rasp de schil van de citroen.
Hak de walnootpitten fijn.
Rasp de pecorino.
|:
%
Bereiding (85 min)
1 Verhit de olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak de
bloemkool 2 min.
2 Voeg het knoflook, de citroenzeste, de walnootpitten, de
Fa
fijngesnipperde salie en de piment despelette toe en meng
goed door elkaar. Laat 15 min. bakken en roer regelmatig om.
nz
En
Kruid met zwarte peper en zout.
À
> Kook intussen de pasta beetgaar (kooktijd: zie verpakking).
€
N
Giet af.
ey
h
4 Meng de pasta onder de gebakken bloemkool.
hi
74
Afwerking
ty
>
Á ’
\
Schep de pasta op de borden, bestrooi met de pecorino
[N
en werk af met een blaadje salie en een draai van de
%
pn
(NE À
4
pepermolen.
(va
Ei
Ben
LE
Maremma D.O.C. Vermentino
à
Campo al Moro
kj
Ir
Toscana - Itali&
2
en
Chimay Bruin
8
7
Donker trappistenbier
A
+
+?
ss
Voedingswaarde per perscon (op basis van de ingredentenlis)
5
>
Veten
Energie 6o8keal Vezels 928
3038 Eten 2508
068
7
%
ji
(waarvan) verzadigde vetzuren 708 Zout
Kool
en
T6Ag
4
(waarvan) suikers
CF
«
el
=
=
Tip van Sophie
van het kookteam
Wil u dit gerecht volledig vegetarisch maken?
Werk de pasta dan af met verse vegetarische
geitenkaas of feta.
‘Ons vakmanschap drink je met verstand.
En Geldig van 27/1Otem. 2/1/2021. sk Met 9 xTRA .