Colruyt - Folder van 20.10.2021 tot 02.11.2021 - Pagina 7
Hier is pagina 7 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 20.10.2021 tot 02.11.2021.

Hier is pagina 7 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 20.10.2021 tot 02.11.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 20.10.2021 tot 02.11.2021 - Pagina 7
(Er) SO, 2,02€ ul ENST EL CL) NE IO el À Ingrediënten (personen) + 400 g gnocchi 75 gwalnootpitten 1 bloemkool 5 eetl. olijfolie 4 1 koffiel. piment d'espelette 5 u onbehandelde citroen (poeder) 5 takjes salie (ers) zwarte peper (molen) 2 teentjes knoflook zout 100 g pecorino (tol) 37 Voorberei ng (5 min) Verdeel de bloemkool in roosjes. Hak fijn met een mes of in de keukenrobot. À Pluk de blaadjes salie, hou 4 blaadjes opzij voor de afwerking en snipper de rest fijn. Pers het knoflook fijn. Rasp de schil van de citroen. Hak de walnootpitten fijn. Rasp de pecorino. |: % Bereiding (85 min) 1 Verhit de olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak de bloemkool 2 min. 2 Voeg het knoflook, de citroenzeste, de walnootpitten, de Fa fijngesnipperde salie en de piment despelette toe en meng goed door elkaar. Laat 15 min. bakken en roer regelmatig om. nz En Kruid met zwarte peper en zout. À > Kook intussen de pasta beetgaar (kooktijd: zie verpakking). € N Giet af. ey h 4 Meng de pasta onder de gebakken bloemkool. hi 74 Afwerking ty > Á ’ \ Schep de pasta op de borden, bestrooi met de pecorino [N en werk af met een blaadje salie en een draai van de % pn (NE À 4 pepermolen. (va Ei Ben LE Maremma D.O.C. Vermentino à Campo al Moro kj Ir Toscana - Itali& 2 en Chimay Bruin 8 7 Donker trappistenbier A + +? ss Voedingswaarde per perscon (op basis van de ingredentenlis) 5 > Veten Energie 6o8keal Vezels 928 3038 Eten 2508 068 7 % ji (waarvan) verzadigde vetzuren 708 Zout Kool en T6Ag 4 (waarvan) suikers CF « el = = Tip van Sophie van het kookteam Wil u dit gerecht volledig vegetarisch maken? Werk de pasta dan af met verse vegetarische geitenkaas of feta. ‘Ons vakmanschap drink je met verstand. En Geldig van 27/1Otem. 2/1/2021. sk Met 9 xTRA .
Colruyt - Folder van 20.10.2021 tot 02.11.2021 - Pagina 7