Colruyt - Folder van 20.10.2021 tot 02.11.2021 - Pagina 2




Hier is pagina 2 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 20.10.2021 tot 02.11.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

EN

Op het menu

5,1

la

x

#

Ÿ

Lan

ll

®

na

7

en

Ingrediënten

uit weekmenu 1.

NS

LE

Rode Prijzen geldig van

4

hx

#

&

za



À

N

4

#

db

a

u

Boni Selection

Dl

vastkokende krielaardappelen

125 e/kg

Er

De

2kg

|

me

Herkomst: België/Frankrijk.

2,49:

%

u

ALTIJD

=

LEKKER

sue varken

omige

5 €/kg

PATATE

PLU

tagliatelle Ld

IG

25 min,

Ingrediënten (@ personen)

4 kaasburgers varken (beenhouwerij)

3 eetl. olijfolie

1 kg witloof

witte peper molen)

150 g kruidenkaas

zout

500 g verse tagliatelle

Onze weekmenu's:

Voorbereiding (10 min)

volop variatie!

- Snij het witloof in de lengte in 2 en verwijder de harde kern. Snij het witloof in lange, fijne

reepjes.

Het kookteam zorgt bij het samenstellen van

Bereiding (15 min)

de menu's voor evenwichtige en gevarieerde

recepten. Zo vindt u in elk menu:

1 Verhit 1 eetl olifolie in een braadpan en bak de kaasburgers + 5 min. aan beide kanten

goudbruin. Haal uit de pan en hou warm.

2 verhit 2 eetl olijfolie in dezelfde pan en roerbak de reepjes witloof + 5 min. goudbruin. Roer er

» afwisseling van vlees, vis, gevogelte en

de kruidenkaas onder en laat nog 2 à 5 min. verder garen. Kruid met peper en zout.

5 Kook intussen de tagliatelle gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

veggie

» verschillende bereidingswijzen

Afwerking

Meng het witloof onder de tagliatelle en verdeel over de borden. Leg er een kaasburger bij.

(stoofpotjes, ovengerechten, wokgerechten …)

» variatie in de bron van koolhydraten

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingredientenlist)

Jean Balmont Chardonnay

(rijst, pasta, aardappelen …)

Vin de France

Vetten

Energie skal Vezels 658

Postel Blond

448g Ewilten

ET

308

Blond abdijbier

(waan) verzadig 185g Zout

(van) ve. de vetzuren

810

(waarvan) sukers

1008

‘Omdat we altijd re

eren op de prijzen en promoties in de andere grote winkeks in uw streek kunnen

de

zijn dan in deze fo

De kortin;

vertoon van uw Xtra a

D

de pen in ue Couvent

a en

winlelbezoek raadplegen via de

tol,

tappop colruyt

FD amenant ES

5). Zo mi u geenkansen.

M laagste prijzen