Colruyt - Folder van 20.10.2021 tot 02.11.2021 - Pagina 2
Hier is pagina 2 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 20.10.2021 tot 02.11.2021.

Hier is pagina 2 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 20.10.2021 tot 02.11.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 20.10.2021 tot 02.11.2021 - Pagina 2
EN Op het menu 5,1 la x # Ÿ Lan ll ® na 7 en Ingrediënten uit weekmenu 1. NS LE Rode Prijzen geldig van 4 hx # & za — À N 4 # db a u Boni Selection Dl vastkokende krielaardappelen 125 e/kg Er De 2kg | me Herkomst: België/Frankrijk. 2,49: % u ALTIJD = LEKKER sue varken omige 5 €/kg PATATE PLU tagliatelle Ld IG 25 min, Ingrediënten (@ personen) 4 kaasburgers varken (beenhouwerij) 3 eetl. olijfolie 1 kg witloof witte peper molen) 150 g kruidenkaas zout 500 g verse tagliatelle Onze weekmenu's: Voorbereiding (10 min) volop variatie! - Snij het witloof in de lengte in 2 en verwijder de harde kern. Snij het witloof in lange, fijne reepjes. Het kookteam zorgt bij het samenstellen van Bereiding (15 min) de menu's voor evenwichtige en gevarieerde recepten. Zo vindt u in elk menu: 1 Verhit 1 eetl olifolie in een braadpan en bak de kaasburgers + 5 min. aan beide kanten goudbruin. Haal uit de pan en hou warm. 2 verhit 2 eetl olijfolie in dezelfde pan en roerbak de reepjes witloof + 5 min. goudbruin. Roer er » afwisseling van vlees, vis, gevogelte en de kruidenkaas onder en laat nog 2 à 5 min. verder garen. Kruid met peper en zout. 5 Kook intussen de tagliatelle gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af. veggie » verschillende bereidingswijzen Afwerking Meng het witloof onder de tagliatelle en verdeel over de borden. Leg er een kaasburger bij. (stoofpotjes, ovengerechten, wokgerechten …) » variatie in de bron van koolhydraten Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingredientenlist) Jean Balmont Chardonnay (rijst, pasta, aardappelen …) Vin de France Vetten Energie skal Vezels 658 Postel Blond 448g Ewilten ET 308 Blond abdijbier (waan) verzadig 185g Zout (van) ve. de vetzuren 810 (waarvan) sukers 1008 ‘Omdat we altijd re eren op de prijzen en promoties in de andere grote winkeks in uw streek kunnen de zijn dan in deze fo De kortin; vertoon van uw Xtra a D de pen in ue Couvent a en winlelbezoek raadplegen via de tol, tappop colruyt FD amenant ES 5). Zo mi u geenkansen. M laagste prijzen
Colruyt - Folder van 20.10.2021 tot 02.11.2021 - Pagina 2