Colruyt - Folder van 20.10.2021 tot 02.11.2021 - Pagina 6
Hier is pagina 6 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 20.10.2021 tot 02.11.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Op het menu
MAN
vids
ul
Ingrediënten
uit weekmenu 2.
0
Rode Prijzen geldig van
w
”
"4
A
El
2.
a
Ja
fi
cz
\
F
P
#
jé
Pr;
P
fi ke
ni
ge rapen
LN /
Herkomst: België.
1,99 ens
LUE
Kalkoensneden
pek
TL CAS
alade mets
€ pp.
naardappels
40 min
3,
35€
Ingrediënten (@ personen)
2 eetl. amandelnoten
500 g kalkoensneden (beenhouwerij)
100 g gerookte spekreepjes
6 gedroogde abrikozen
500 g spruiten
4 eetl. balsamicoazijn
150 g veldsla
5 eetl olijfolie
Kalkoensneden
800 g krielaardappelen
zwarte peper molen)
2 rode uien
zout
Voorbereiding (5 min)
=
Wrijf de krielaardappelen goed schoon onder koud water. Snij in de lengte in 2.
®
Snij het voetje van de spruiten en snij in de lengte in 2.
-
Snij de rode ui in ringen.
APT
Nóg makkelijker
2
Koken,
boodschappen voorbereiden
-
Hak de amandelen grof.
Snij de gedroogde abrikozen in fijne reepjes.
Stel uw boodschappenlijstje in 1 klik samen
Bereiding G5 min)
1 Kook de krielaardappelen 10 min. in lichtgezouten water. Voeg de laatste 2 min. de spruiten toe
en giet af.
Nieuw op onze website:
» hoeveelheden
EE Gunen Caprese mel hermonsien
2 Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een pan en bak de kalkoensneden + 10 min. Kruid met zwarte
veranderen vanzelf
peper en zout. Haal de kalkoensneden uit de pan en snij in repen.
> Bak de spekreepjes 2 min. in een pan zonder vetstof. Voeg de rode ui toe en laat 5 min. stoven.
als u het aantal
“>
Voeg 2 eetl. balsamicoazijn toe en laat nog 2 min. verder stoven.
personen aanpast
2
Voeg de spruiten en de aardappelen toe aan de spekreepjes en laat nog 5 min. mee bakken.
» voeg alle ingrediënten
Kruid met zwarte peper en zout.
van een recept in
5 Doe de spruiten en de aardappelen in een grote serveerschaal, meng er de veldsla onder en
werk af met 2 eetl. balsamicoazijn en 2 eetl. olijfolie. Meng goed door elkaar.
1 klik toe aan uw
oje ja la
boodschappenlijstje
Afwerking
» sorteer uw
Bestrooi de aardappelsalade met de reepjes abrikoos en de grofgehakte amandelen. Serveer
boodschappenlijstje
met de reepjes kalkoen.
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingredientenlist)
volgens de indeling
Les Hauts Rocs
van uw winkel in de
A.O.P. Côtes du Rhône
Veten
Energie Gskel Vezels 117g
MyColruyt-app
(vaanan) verz
de vetzuren
2228 Ellen 44,58
Zout
118
Rochefort 6
Koolhydraten
5808
Donker trappistenbier
(waarvan) sukers
1528
Ontdek het zelf op colruyt.be/lekkerkoken
‘Omdat we altijd re:
ren.
op de prijzen en promoties in de andere
te winkel in uwstreek, kunnen;
jen in uw Cokuyt-winkel nóg:
u
Mi
zijn dan in deze fo
ie
x, De Korn
vertoon van uw Xtra app of ka
fre
aar
rt komen daarn
&
4e
De
Seh
Zomi
ns
e prijzen in uw wink
En
vanlelbezoek raadplegen via de
Le
app, op colruytbe of bij onze Klantendienst (
Se
5).
ugeenkansen.
Æ laagste prijzen