Colruyt - Folder van 20.10.2021 tot 02.11.2021 - Pagina 6


Hier is pagina 6 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 20.10.2021 tot 02.11.2021.



Colruyt Folder 20.10.2021

Hier is pagina 6 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 20.10.2021 tot 02.11.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 20.10.2021 tot 02.11.2021 - Pagina 6

Op het menu MAN vids ul Ingrediënten uit weekmenu 2. 0 Rode Prijzen geldig van w ” "4 A El 2. a Ja fi cz \ F P # jé Pr; P fi ke ni ge rapen LN / Herkomst: België. 1,99 ens LUE Kalkoensneden pek TL CAS alade mets € pp. naardappels 40 min 3, 35€ Ingrediënten (@ personen) 2 eetl. amandelnoten 500 g kalkoensneden (beenhouwerij) 100 g gerookte spekreepjes 6 gedroogde abrikozen 500 g spruiten 4 eetl. balsamicoazijn 150 g veldsla 5 eetl olijfolie Kalkoensneden 800 g krielaardappelen zwarte peper molen) 2 rode uien zout Voorbereiding (5 min) = Wrijf de krielaardappelen goed schoon onder koud water. Snij in de lengte in 2. ® Snij het voetje van de spruiten en snij in de lengte in 2. - Snij de rode ui in ringen. APT Nóg makkelijker 2 Koken, boodschappen voorbereiden - Hak de amandelen grof. Snij de gedroogde abrikozen in fijne reepjes. Stel uw boodschappenlijstje in 1 klik samen Bereiding G5 min) 1 Kook de krielaardappelen 10 min. in lichtgezouten water. Voeg de laatste 2 min. de spruiten toe en giet af. Nieuw op onze website: » hoeveelheden EE Gunen Caprese mel hermonsien 2 Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een pan en bak de kalkoensneden + 10 min. Kruid met zwarte veranderen vanzelf peper en zout. Haal de kalkoensneden uit de pan en snij in repen. > Bak de spekreepjes 2 min. in een pan zonder vetstof. Voeg de rode ui toe en laat 5 min. stoven. als u het aantal “> Voeg 2 eetl. balsamicoazijn toe en laat nog 2 min. verder stoven. personen aanpast 2 Voeg de spruiten en de aardappelen toe aan de spekreepjes en laat nog 5 min. mee bakken. » voeg alle ingrediënten Kruid met zwarte peper en zout. van een recept in 5 Doe de spruiten en de aardappelen in een grote serveerschaal, meng er de veldsla onder en werk af met 2 eetl. balsamicoazijn en 2 eetl. olijfolie. Meng goed door elkaar. 1 klik toe aan uw oje ja la boodschappenlijstje Afwerking » sorteer uw Bestrooi de aardappelsalade met de reepjes abrikoos en de grofgehakte amandelen. Serveer boodschappenlijstje met de reepjes kalkoen. Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingredientenlist) volgens de indeling Les Hauts Rocs van uw winkel in de A.O.P. Côtes du Rhône Veten Energie Gskel Vezels 117g MyColruyt-app (vaanan) verz de vetzuren 2228 Ellen 44,58 Zout 118 Rochefort 6 Koolhydraten 5808 Donker trappistenbier (waarvan) sukers 1528 Ontdek het zelf op colruyt.be/lekkerkoken ‘Omdat we altijd re: ren. op de prijzen en promoties in de andere te winkel in uwstreek, kunnen; jen in uw Cokuyt-winkel nóg: u Mi zijn dan in deze fo ie x, De Korn vertoon van uw Xtra app of ka fre aar rt komen daarn & 4e De Seh Zomi ns e prijzen in uw wink En vanlelbezoek raadplegen via de Le app, op colruytbe of bij onze Klantendienst ( Se 5). ugeenkansen. Æ laagste prijzen

Colruyt - Folder van 20.10.2021 tot 02.11.2021 - Pagina 6