Colruyt - Folder van 20.10.2021 tot 02.11.2021 - Pagina 6




Hier is pagina 6 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 20.10.2021 tot 02.11.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Op het menu

MAN

vids

ul

Ingrediënten

uit weekmenu 2.

0

Rode Prijzen geldig van

w



"4

A

El

2.

a

Ja

fi

cz

\

F

P

#



Pr;

P

fi ke

ni

ge rapen

LN /

Herkomst: België.

1,99 ens

LUE

Kalkoensneden

pek

TL CAS

alade mets

€ pp.

naardappels

40 min

3,

35€

Ingrediënten (@ personen)

2 eetl. amandelnoten

500 g kalkoensneden (beenhouwerij)

100 g gerookte spekreepjes

6 gedroogde abrikozen

500 g spruiten

4 eetl. balsamicoazijn

150 g veldsla

5 eetl olijfolie

Kalkoensneden

800 g krielaardappelen

zwarte peper molen)

2 rode uien

zout

Voorbereiding (5 min)

=

Wrijf de krielaardappelen goed schoon onder koud water. Snij in de lengte in 2.

®

Snij het voetje van de spruiten en snij in de lengte in 2.

-

Snij de rode ui in ringen.

APT

Nóg makkelijker

2

Koken,

boodschappen voorbereiden

-

Hak de amandelen grof.

Snij de gedroogde abrikozen in fijne reepjes.

Stel uw boodschappenlijstje in 1 klik samen

Bereiding G5 min)

1 Kook de krielaardappelen 10 min. in lichtgezouten water. Voeg de laatste 2 min. de spruiten toe

en giet af.

Nieuw op onze website:

» hoeveelheden

EE Gunen Caprese mel hermonsien

2 Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een pan en bak de kalkoensneden + 10 min. Kruid met zwarte

veranderen vanzelf

peper en zout. Haal de kalkoensneden uit de pan en snij in repen.

> Bak de spekreepjes 2 min. in een pan zonder vetstof. Voeg de rode ui toe en laat 5 min. stoven.

als u het aantal

“>

Voeg 2 eetl. balsamicoazijn toe en laat nog 2 min. verder stoven.

personen aanpast

2

Voeg de spruiten en de aardappelen toe aan de spekreepjes en laat nog 5 min. mee bakken.

» voeg alle ingrediënten

Kruid met zwarte peper en zout.

van een recept in

5 Doe de spruiten en de aardappelen in een grote serveerschaal, meng er de veldsla onder en

werk af met 2 eetl. balsamicoazijn en 2 eetl. olijfolie. Meng goed door elkaar.

1 klik toe aan uw

oje ja la

boodschappenlijstje

Afwerking

» sorteer uw

Bestrooi de aardappelsalade met de reepjes abrikoos en de grofgehakte amandelen. Serveer

boodschappenlijstje

met de reepjes kalkoen.

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingredientenlist)

volgens de indeling

Les Hauts Rocs

van uw winkel in de

A.O.P. Côtes du Rhône

Veten

Energie Gskel Vezels 117g

MyColruyt-app

(vaanan) verz

de vetzuren

2228 Ellen 44,58

Zout

118

Rochefort 6

Koolhydraten

5808

Donker trappistenbier

(waarvan) sukers

1528

Ontdek het zelf op colruyt.be/lekkerkoken

‘Omdat we altijd re:

ren.

op de prijzen en promoties in de andere

te winkel in uwstreek, kunnen;

jen in uw Cokuyt-winkel nóg:

u

Mi

zijn dan in deze fo

ie

x, De Korn

vertoon van uw Xtra app of ka

fre

aar

rt komen daarn

&

4e

De

Seh

Zomi

ns

e prijzen in uw wink

En

vanlelbezoek raadplegen via de

Le

app, op colruytbe of bij onze Klantendienst (

Se

5).

ugeenkansen.

Æ laagste prijzen