Colruyt - Folder van 20.10.2021 tot 02.11.2021 - Pagina 5




Hier is pagina 5 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 20.10.2021 tot 02.11.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Lekker

U krijgt niet 1, maar wel 2 weekmenu's van

ons kookteam. Lekkere en

Koken /

a

u

evenwichtige maaltijden

NS

waarmee u tijd bespaart.

week

ment

Ih

zl

En

Ted

_

À

ER

Tram

PA _

j

Ed

Ld

Kn

Ld

o

2

A

>

\|

Zn

|

A

a

Ci

>

ha

P]

ze

Kh

qi

SE

Sn

Se

de

aktballeties,

se

stoofpo

LE met geh

u

=

pignons

en

pen en cham

45 min.

2,

80.

gele ra

(& personen)

met 2,5 dl water. Dek af en laat 10 min. garen.

500 g gehakt rund + varken

2 eetl. boter

Smelt 1 eetl. boter in een pan en bak de champignons 5 min. goudbruin.

(beenhouwerij)

4 eetl. paneermeel

Kruid met peper en zout. Haal uit de pan.

800 g aardappelen

1 eetl. bloem

Smelt in dezelfde pan opnieuw 1 eetl. boter en bak de balletjes rondom

500 g gele rapen

1 eetl. sojasaus

goudbruin. Laat nog 5 à 6 min. verder garen.

500 g champignons

1 eetl oljfolie

Voeg de champignons bij de raapjes en overgiet met de room. Laat op

1 plantje platte peterselie

1 blokje kippenbouillon

een zacht vuur onafgedekt 10 min. sudderen. Meng er de sojasaus en de

Lui

zwarte peper

helft van de peterselie onder en voeg de balletjes toe. Meng onder elkaar.

1 teentje knoflook

zout

250 ml culinaire room (2096 vG)

(15 min)

Verdeel de groenten, de balletjes en de aardappelen over de borden.

Werk af met de rest van de peterselie.

Schil de rapen en de aardappelen. Snij de rapen in blokjes. Snij de

aardappelen in de lengte in 4.

Yamantiev's Merlot-Cabernet

Snij de champignons in 4.

\vailovgrad — Bulgarije

7

Snipper de ui, het knoflook en de peterselie fin.

Postel Dubbel

Donker abdijbier

(50 min)

Meng het paneermeel met het gehakt. Rol 12 balletjes.

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)

Kook de aardappelen 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af.

Verhit de olijfolie en stoof de ui en het knoflook 1 min. Voeg de blokjes

Vetten

Energie Bokel Veek 12,08

386g Ewillen Alg

268

raap toe en laat 4 min. stoven. Kruid met peper en zout en verkruimel er

(waarvan) verzadigde vetzuren 16,88 Zout

Koolhydraten

Ag

het bouillonblokje over. Bestrooi met de bloem, meng goed en overgiet

(vaanan) suikers

198

Geldig van 27/10 te.m. 2/11/2021.

sk Met 28 XTRA .

‘Ons vakmanschap drink je met verstand.