Colruyt - Folder van 20.10.2021 tot 02.11.2021 - Pagina 5
Hier is pagina 5 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 20.10.2021 tot 02.11.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Lekker
U krijgt niet 1, maar wel 2 weekmenu's van
ons kookteam. Lekkere en
Koken /
a
u
evenwichtige maaltijden
NS
waarmee u tijd bespaart.
week
ment
Ih
zl
En
Ted
_
À
ER
Tram
PA _
j
Ed
Ld
Kn
Ld
o
2
A
>
\|
Zn
|
A
a
Ci
>
ha
P]
ze
Kh
qi
SE
Sn
Se
de
aktballeties,
se
stoofpo
LE met geh
u
=
pignons
en
pen en cham
45 min.
2,
80.
gele ra
(& personen)
met 2,5 dl water. Dek af en laat 10 min. garen.
500 g gehakt rund + varken
2 eetl. boter
Smelt 1 eetl. boter in een pan en bak de champignons 5 min. goudbruin.
(beenhouwerij)
4 eetl. paneermeel
Kruid met peper en zout. Haal uit de pan.
800 g aardappelen
1 eetl. bloem
Smelt in dezelfde pan opnieuw 1 eetl. boter en bak de balletjes rondom
500 g gele rapen
1 eetl. sojasaus
goudbruin. Laat nog 5 à 6 min. verder garen.
500 g champignons
1 eetl oljfolie
Voeg de champignons bij de raapjes en overgiet met de room. Laat op
1 plantje platte peterselie
1 blokje kippenbouillon
een zacht vuur onafgedekt 10 min. sudderen. Meng er de sojasaus en de
Lui
zwarte peper
helft van de peterselie onder en voeg de balletjes toe. Meng onder elkaar.
1 teentje knoflook
zout
250 ml culinaire room (2096 vG)
(15 min)
Verdeel de groenten, de balletjes en de aardappelen over de borden.
Werk af met de rest van de peterselie.
Schil de rapen en de aardappelen. Snij de rapen in blokjes. Snij de
aardappelen in de lengte in 4.
Yamantiev's Merlot-Cabernet
Snij de champignons in 4.
\vailovgrad — Bulgarije
7
Snipper de ui, het knoflook en de peterselie fin.
Postel Dubbel
Donker abdijbier
(50 min)
Meng het paneermeel met het gehakt. Rol 12 balletjes.
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)
Kook de aardappelen 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af.
Verhit de olijfolie en stoof de ui en het knoflook 1 min. Voeg de blokjes
Vetten
Energie Bokel Veek 12,08
386g Ewillen Alg
268
raap toe en laat 4 min. stoven. Kruid met peper en zout en verkruimel er
(waarvan) verzadigde vetzuren 16,88 Zout
Koolhydraten
Ag
het bouillonblokje over. Bestrooi met de bloem, meng goed en overgiet
(vaanan) suikers
198
Geldig van 27/10 te.m. 2/11/2021.
sk Met 28 XTRA .
‘Ons vakmanschap drink je met verstand.