Colruyt - Folder van 20.10.2021 tot 02.11.2021 - Pagina 5


Hier is pagina 5 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 20.10.2021 tot 02.11.2021.



Colruyt Folder 20.10.2021

Hier is pagina 5 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 20.10.2021 tot 02.11.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 20.10.2021 tot 02.11.2021 - Pagina 5

Lekker U krijgt niet 1, maar wel 2 weekmenu's van ons kookteam. Lekkere en Koken / a u evenwichtige maaltijden NS waarmee u tijd bespaart. week ment Ih zl En Ted _ À ER Tram PA _ j Ed Ld Kn Ld o 2 A > \| Zn | A a Ci > ha P] ze Kh qi SE Sn Se de aktballeties, se stoofpo LE met geh u = pignons en pen en cham 45 min. 2, 80. gele ra (& personen) met 2,5 dl water. Dek af en laat 10 min. garen. 500 g gehakt rund + varken 2 eetl. boter Smelt 1 eetl. boter in een pan en bak de champignons 5 min. goudbruin. (beenhouwerij) 4 eetl. paneermeel Kruid met peper en zout. Haal uit de pan. 800 g aardappelen 1 eetl. bloem Smelt in dezelfde pan opnieuw 1 eetl. boter en bak de balletjes rondom 500 g gele rapen 1 eetl. sojasaus goudbruin. Laat nog 5 à 6 min. verder garen. 500 g champignons 1 eetl oljfolie Voeg de champignons bij de raapjes en overgiet met de room. Laat op 1 plantje platte peterselie 1 blokje kippenbouillon een zacht vuur onafgedekt 10 min. sudderen. Meng er de sojasaus en de Lui zwarte peper helft van de peterselie onder en voeg de balletjes toe. Meng onder elkaar. 1 teentje knoflook zout 250 ml culinaire room (2096 vG) (15 min) Verdeel de groenten, de balletjes en de aardappelen over de borden. Werk af met de rest van de peterselie. Schil de rapen en de aardappelen. Snij de rapen in blokjes. Snij de aardappelen in de lengte in 4. Yamantiev's Merlot-Cabernet Snij de champignons in 4. \vailovgrad — Bulgarije 7 Snipper de ui, het knoflook en de peterselie fin. Postel Dubbel Donker abdijbier (50 min) Meng het paneermeel met het gehakt. Rol 12 balletjes. Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten) Kook de aardappelen 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af. Verhit de olijfolie en stoof de ui en het knoflook 1 min. Voeg de blokjes Vetten Energie Bokel Veek 12,08 386g Ewillen Alg 268 raap toe en laat 4 min. stoven. Kruid met peper en zout en verkruimel er (waarvan) verzadigde vetzuren 16,88 Zout Koolhydraten Ag het bouillonblokje over. Bestrooi met de bloem, meng goed en overgiet (vaanan) suikers 198 Geldig van 27/10 te.m. 2/11/2021. sk Met 28 XTRA . ‘Ons vakmanschap drink je met verstand.

Colruyt - Folder van 20.10.2021 tot 02.11.2021 - Pagina 5