Colruyt - Folder van 20.10.2021 tot 02.11.2021 - Pagina 3




Hier is pagina 3 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 20.10.2021 tot 02.11.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

a

Epp

dl

20 min,

45 min

2,

804

©

EAN

Vs

A

rel

Ed

à

Saw)

quiche met P

ARTS

Ingrediënten (@ personen)

150 g gerookte zalmsnippers

zwarte peper molen)

800 g prei

zout

}

250 g ricotta

50 g geraspte gruyère

Voor het slaatje:

4 eieren

125 g veldsla

1 dl lichte room

1 eetl vloeibare honing

1 rol bladerdeeg

1 eetl. olijfolie

1 eetl. boter

1 eetl. balsamicoazijn

Voorbereiding (0 min)

- Snij de prei in ringen van 1 cm.

kt

u

Bereiding (10 min. + 45 min. inde over)

1 Verwarm de oven voor op 180 °C.

Ê.

2 Smelt de boter in een kookpot en stoof de prei 5 min. Kruid

met zwarte peper en zout en meng er de ricotta onder.

4

NI

3 Rol het bladerdeeg samen met het bakpapier uit in een

taartvorm. Prik enkele keren in het deeg met een vork. Verdeel er

VW

cn

de gestoofde prei over en bestrooi met de zalmsnippers.

4 Klop de eieren los met de room en kruid met zwarte peper en

W

zout. Giet over de prei en de zalmsnippers.



5 Strooi de geraspte gruyère over de quiche en zet + 45 min. in

CE”

d

de voorverwarmde oven. De quiche is klaar als u er een mes in

Pu

Lo

steekt en het er droog uitkomt.

1

de

ya

5 Meng intussen de olijfolie met de balsamicoazijn en de honing.

N

re

|

Kruid met zwarte peper en zout en meng onder de veldsla.

É

Afwerking

R

|

Verdeel de quiche in punten en serveer met het slaatje.

-

d

+

Pe

#

Muscadet AOP.

Comtesses du Val

Troubadour Blond

Blond bier

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)

Veten

Energie GASkeal Vezels 128

4028 Eten 3248

(earvar) veradigde veturen 190g Zout

218

Koofiydrten

ET:

(waarvan) suikes

1598

Liefhebber van Italiaanse kaas?

Houdt u van Italiaanse kaas én van een lekker

kaaskorstje? Vervang de kaas dan eens door

parmezaan, een krachtige Italiaanse kaas die

minimaal 12 tot maximaal 24 maanden rijpt.

Wil u de enige échte Parmezaanse kaas

proeven? Kies dan voor Parmigiano Reggiano.

Ze wordt door een selectief aantal Italiaanse

kaasboeren gemaakt en draagt een keurmerk.

Bij de productie wordt er enkel gebruik gemaakt

%

a

nt

4%

van melk van koeien in de omgeving.

dus

=.

a

5

Fe

»

es

al

5



Geldig van 20/10 tem. 26/10/2021. sk Met Ag xTRa .