Colruyt - Folder van 20.10.2021 tot 02.11.2021 - Pagina 3
Hier is pagina 3 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 20.10.2021 tot 02.11.2021.

Hier is pagina 3 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 20.10.2021 tot 02.11.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 20.10.2021 tot 02.11.2021 - Pagina 3
a Epp dl 20 min, 45 min 2, 804 © EAN Vs A rel Ed à Saw) quiche met P ARTS Ingrediënten (@ personen) 150 g gerookte zalmsnippers zwarte peper molen) 800 g prei zout } 250 g ricotta 50 g geraspte gruyère Voor het slaatje: 4 eieren 125 g veldsla 1 dl lichte room 1 eetl vloeibare honing 1 rol bladerdeeg 1 eetl. olijfolie 1 eetl. boter 1 eetl. balsamicoazijn Voorbereiding (0 min) - Snij de prei in ringen van 1 cm. kt u Bereiding (10 min. + 45 min. inde over) 1 Verwarm de oven voor op 180 °C. Ê. 2 Smelt de boter in een kookpot en stoof de prei 5 min. Kruid met zwarte peper en zout en meng er de ricotta onder. 4 NI 3 Rol het bladerdeeg samen met het bakpapier uit in een taartvorm. Prik enkele keren in het deeg met een vork. Verdeel er VW cn de gestoofde prei over en bestrooi met de zalmsnippers. 4 Klop de eieren los met de room en kruid met zwarte peper en W zout. Giet over de prei en de zalmsnippers. € 5 Strooi de geraspte gruyère over de quiche en zet + 45 min. in CE” d de voorverwarmde oven. De quiche is klaar als u er een mes in Pu Lo steekt en het er droog uitkomt. 1 de ya 5 Meng intussen de olijfolie met de balsamicoazijn en de honing. N re | Kruid met zwarte peper en zout en meng onder de veldsla. É Afwerking R | Verdeel de quiche in punten en serveer met het slaatje. - d + Pe # Muscadet AOP. Comtesses du Val Troubadour Blond Blond bier Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten) Veten Energie GASkeal Vezels 128 4028 Eten 3248 (earvar) veradigde veturen 190g Zout 218 Koofiydrten ET: (waarvan) suikes 1598 Liefhebber van Italiaanse kaas? Houdt u van Italiaanse kaas én van een lekker kaaskorstje? Vervang de kaas dan eens door parmezaan, een krachtige Italiaanse kaas die minimaal 12 tot maximaal 24 maanden rijpt. Wil u de enige échte Parmezaanse kaas proeven? Kies dan voor Parmigiano Reggiano. Ze wordt door een selectief aantal Italiaanse kaasboeren gemaakt en draagt een keurmerk. Bij de productie wordt er enkel gebruik gemaakt % a nt 4% van melk van koeien in de omgeving. dus =. a 5 Fe » es al 5 € Geldig van 20/10 tem. 26/10/2021. sk Met Ag xTRa .
Colruyt - Folder van 20.10.2021 tot 02.11.2021 - Pagina 3