Colruyt - Folder van 20.10.2021 tot 02.11.2021 - Pagina 3
Hier is pagina 3 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 20.10.2021 tot 02.11.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
a
Epp
dl
20 min,
45 min
2,
804
©
EAN
Vs
A
rel
Ed
à
Saw)
quiche met P
ARTS
Ingrediënten (@ personen)
150 g gerookte zalmsnippers
zwarte peper molen)
800 g prei
zout
}
250 g ricotta
50 g geraspte gruyère
Voor het slaatje:
4 eieren
125 g veldsla
1 dl lichte room
1 eetl vloeibare honing
1 rol bladerdeeg
1 eetl. olijfolie
1 eetl. boter
1 eetl. balsamicoazijn
Voorbereiding (0 min)
- Snij de prei in ringen van 1 cm.
kt
u
Bereiding (10 min. + 45 min. inde over)
1 Verwarm de oven voor op 180 °C.
Ê.
2 Smelt de boter in een kookpot en stoof de prei 5 min. Kruid
met zwarte peper en zout en meng er de ricotta onder.
4
NI
3 Rol het bladerdeeg samen met het bakpapier uit in een
taartvorm. Prik enkele keren in het deeg met een vork. Verdeel er
VW
cn
de gestoofde prei over en bestrooi met de zalmsnippers.
4 Klop de eieren los met de room en kruid met zwarte peper en
W
zout. Giet over de prei en de zalmsnippers.
€
5 Strooi de geraspte gruyère over de quiche en zet + 45 min. in
CE”
d
de voorverwarmde oven. De quiche is klaar als u er een mes in
Pu
Lo
steekt en het er droog uitkomt.
1
de
ya
5 Meng intussen de olijfolie met de balsamicoazijn en de honing.
N
re
|
Kruid met zwarte peper en zout en meng onder de veldsla.
É
Afwerking
R
|
Verdeel de quiche in punten en serveer met het slaatje.
-
d
+
Pe
#
Muscadet AOP.
Comtesses du Val
Troubadour Blond
Blond bier
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)
Veten
Energie GASkeal Vezels 128
4028 Eten 3248
(earvar) veradigde veturen 190g Zout
218
Koofiydrten
ET:
(waarvan) suikes
1598
Liefhebber van Italiaanse kaas?
Houdt u van Italiaanse kaas én van een lekker
kaaskorstje? Vervang de kaas dan eens door
parmezaan, een krachtige Italiaanse kaas die
minimaal 12 tot maximaal 24 maanden rijpt.
Wil u de enige échte Parmezaanse kaas
proeven? Kies dan voor Parmigiano Reggiano.
Ze wordt door een selectief aantal Italiaanse
kaasboeren gemaakt en draagt een keurmerk.
Bij de productie wordt er enkel gebruik gemaakt
%
a
nt
4%
van melk van koeien in de omgeving.
dus
=.
a
5
Fe
»
es
al
5
€
Geldig van 20/10 tem. 26/10/2021. sk Met Ag xTRa .