Colruyt - Folder van 20.10.2021 tot 02.11.2021 - Pagina 1
Hier is pagina 1 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 20.10.2021 tot 02.11.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Lekker
Een vooraf voor u samengesteld weekmenu, dat heeft heel wat
voordelen: u bespaart tijd en u eet tegelijk evenwichtig.
1
Ons kookteam zorgt voor voldoende groenten, ze wisselen vlees, vis
N
m
en veggie af, en gebruiken zoveel mogelijk pure ingrediënten.
(US
Bovendien controleren onze voedingsdeskundigen elk recept.
week
!
Zo dragen we samen bij aan een betere gezondheid, stap voor stap.
:
\
me
en
ER
x
RN
Eprp
30 min.
AO min
2,
35€
Ci
rieltjes
fas
MAÉ ALL k
Er
Kippenbl
enten
N gegrilde EL
=
#
En
F3
(& personen)
”
500
kippenblokjes
2 rode uien
À
N
(beent
fe
uwerij)
2 eetl. pesto siciliano (bokaal)
600 g krielaardappelen
=.
3 eet olifolie
250 g champignons
1 eetl. Italiaanse kruidenmix
Le
1 bosje wortelen
zwarte peper (malen)
1 gele paprika
zout
k
25 min)
7
Wrijf de krieltjes goed schoon onder koud water. Snij in de
EN
lengte in 2.
eed
hr
=
Schil de wortelen. Laat een deel van het groen aan de wortelen.
Snij in de lengte in 2.
nn
“
Snij de champignons in 4.
F
fi
7
End
Ed
5
Snipper de blaadjes basilicum fijn.
Snij de rode ui in ringen.
L
4
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de gele paprika en
As
snij in reepjes.
8
Verwarm de oven voor op 200 °C.
(5 min. + 40 min in de oven)
Bedek een bakplaat met bakpapier en verdeel er de krieltjes, de
wortelen, de champignons, de rode ui en de paprika over. Meng er
8
2 eetl. olijfolie onder en bestrooi met de Italiaanse kruidenmix. Zet
A
35 min. in de voorverwarmde oven.
Doe de kippenblokjes intussen in een grote ovenschaal. Meng,
er 1 eetl. olijfolie onder en kruid met zwarte peper en zout. Zet
20 min. in de oven. Schep de groenten regelmatig om.
Doe de groenten bij de kippenblokjes. Meng er de pesto onder. Ir
À
F
on
Zet nog 5 min. in de oven.
Vaugelas 'Les Falaises'
N
AO.P. Languedoc
Estaminet Refined Lager
ik
Pils
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)
ik
Vetten
Energie. 450kcal Vezels 1028
1238 Einen
18
(vaanan) vezadigdevetzuren 248 Zout
Koolhydraten
4358
wænan) suites
1528
Geldig van 20/10 te.m. 26/10/2021.
sk Met 2 XTRA
‘Ons vakmanschap drink je met verstand.