Colruyt - Folder van 20.10.2021 tot 02.11.2021 - Pagina 1
Hier is pagina 1 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 20.10.2021 tot 02.11.2021.

Hier is pagina 1 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 20.10.2021 tot 02.11.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 20.10.2021 tot 02.11.2021 - Pagina 1
Lekker Een vooraf voor u samengesteld weekmenu, dat heeft heel wat voordelen: u bespaart tijd en u eet tegelijk evenwichtig. 1 Ons kookteam zorgt voor voldoende groenten, ze wisselen vlees, vis N m en veggie af, en gebruiken zoveel mogelijk pure ingrediënten. (US Bovendien controleren onze voedingsdeskundigen elk recept. week ! Zo dragen we samen bij aan een betere gezondheid, stap voor stap. : \ me en ER x RN Eprp 30 min. AO min 2, 35€ Ci rieltjes fas MAÉ ALL k Er Kippenbl enten N gegrilde EL = # En F3 (& personen) ” 500 kippenblokjes 2 rode uien À N (beent fe uwerij) 2 eetl. pesto siciliano (bokaal) 600 g krielaardappelen =. 3 eet olifolie 250 g champignons 1 eetl. Italiaanse kruidenmix Le 1 bosje wortelen zwarte peper (malen) 1 gele paprika zout k 25 min) 7 Wrijf de krieltjes goed schoon onder koud water. Snij in de EN lengte in 2. eed hr = Schil de wortelen. Laat een deel van het groen aan de wortelen. Snij in de lengte in 2. nn “ Snij de champignons in 4. F fi 7 End Ed 5 Snipper de blaadjes basilicum fijn. Snij de rode ui in ringen. L 4 Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de gele paprika en As snij in reepjes. 8 Verwarm de oven voor op 200 °C. (5 min. + 40 min in de oven) Bedek een bakplaat met bakpapier en verdeel er de krieltjes, de wortelen, de champignons, de rode ui en de paprika over. Meng er 8 2 eetl. olijfolie onder en bestrooi met de Italiaanse kruidenmix. Zet A 35 min. in de voorverwarmde oven. Doe de kippenblokjes intussen in een grote ovenschaal. Meng, er 1 eetl. olijfolie onder en kruid met zwarte peper en zout. Zet 20 min. in de oven. Schep de groenten regelmatig om. Doe de groenten bij de kippenblokjes. Meng er de pesto onder. Ir À F on Zet nog 5 min. in de oven. Vaugelas 'Les Falaises' N AO.P. Languedoc Estaminet Refined Lager ik Pils Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten) ik Vetten Energie. 450kcal Vezels 1028 1238 Einen 18 (vaanan) vezadigdevetzuren 248 Zout Koolhydraten 4358 wænan) suites 1528 Geldig van 20/10 te.m. 26/10/2021. sk Met 2 XTRA ‘Ons vakmanschap drink je met verstand.
Colruyt - Folder van 20.10.2021 tot 02.11.2021 - Pagina 1