Colruyt - Folder van 20.10.2021 tot 02.11.2021 - Pagina 1




Hier is pagina 1 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 20.10.2021 tot 02.11.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Lekker

Een vooraf voor u samengesteld weekmenu, dat heeft heel wat

voordelen: u bespaart tijd en u eet tegelijk evenwichtig.

1

Ons kookteam zorgt voor voldoende groenten, ze wisselen vlees, vis

N

m

en veggie af, en gebruiken zoveel mogelijk pure ingrediënten.

(US

Bovendien controleren onze voedingsdeskundigen elk recept.

week

!

Zo dragen we samen bij aan een betere gezondheid, stap voor stap.

:

\

me

en

ER

x

RN

Eprp

30 min.

AO min

2,

35€

Ci

rieltjes

fas

MAÉ ALL k

Er

Kippenbl

enten

N gegrilde EL

=

#

En

F3

(& personen)



500

kippenblokjes

2 rode uien

À

N

(beent

fe

uwerij)

2 eetl. pesto siciliano (bokaal)

600 g krielaardappelen

=.

3 eet olifolie

250 g champignons

1 eetl. Italiaanse kruidenmix

Le

1 bosje wortelen

zwarte peper (malen)

1 gele paprika

zout

k

25 min)

7

Wrijf de krieltjes goed schoon onder koud water. Snij in de

EN

lengte in 2.

eed

hr

=

Schil de wortelen. Laat een deel van het groen aan de wortelen.

Snij in de lengte in 2.

nn



Snij de champignons in 4.

F

fi

7

End

Ed

5

Snipper de blaadjes basilicum fijn.

Snij de rode ui in ringen.

L

4

Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de gele paprika en

As

snij in reepjes.

8

Verwarm de oven voor op 200 °C.

(5 min. + 40 min in de oven)

Bedek een bakplaat met bakpapier en verdeel er de krieltjes, de

wortelen, de champignons, de rode ui en de paprika over. Meng er

8

2 eetl. olijfolie onder en bestrooi met de Italiaanse kruidenmix. Zet

A

35 min. in de voorverwarmde oven.

Doe de kippenblokjes intussen in een grote ovenschaal. Meng,

er 1 eetl. olijfolie onder en kruid met zwarte peper en zout. Zet

20 min. in de oven. Schep de groenten regelmatig om.

Doe de groenten bij de kippenblokjes. Meng er de pesto onder. Ir

À

F

on

Zet nog 5 min. in de oven.

Vaugelas 'Les Falaises'

N

AO.P. Languedoc

Estaminet Refined Lager

ik

Pils

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)

ik

Vetten

Energie. 450kcal Vezels 1028

1238 Einen

18

(vaanan) vezadigdevetzuren 248 Zout

Koolhydraten

4358

wænan) suites

1528

Geldig van 20/10 te.m. 26/10/2021.

sk Met 2 XTRA

‘Ons vakmanschap drink je met verstand.