Colruyt - Folder van 19.05.2021 tot 01.06.2021 - Pagina 7




Hier is pagina 7 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 19.05.2021 tot 01.06.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ECS

+ —

vislasagn

e met gele

en olijven

40 min

45 min.

©

Ingrediënten (@ personen)

400 g wokmix vis diepvries)

12 lasagnevellen

4 gele courgettes

690 g passata rustica

lui

(gezeeide tomaten)

1 teentje knoflook

1 eetl. olijfolie

10-tal groene en zwarte

1 koffiel. paprikapoeder

1 blokje visbouillon

nd

olijven met kruiden gersmack)

peper en zout

125 g mozzarella

voorbereiding (entdooitjd + 20 min)

- Snij de gele courgettes in dunne repen met een dunschiller

of een mandoline.

Le

8

-

Snij de mozzarella in schijfjes.

id

Snij de olijven in ringetjes.

=

Snipper de ui en het knoflook fijn.

-

Laat de vis oppervlakkig ontdooien.

ae

M

Bereiding 0 min +404 45 min. in de oven)

ei

1 Verwarm de oven voor op 180 °C.

23

2 Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de ui en het knoflook

132 min.

ns

3 Voeg het paprikapoeder toe en overgiet met de passata.

La

Verkruimel er het bouillonblokje over en laat 5 min. koken. Kruid

on

kr ed

met peper en zout.

Hr

4 Verdeel een laagje tomatensaus en courgetterepen over de

EA

bodem van een ovenschaal. Leg er enkele lasagnevellen naast

elkaar in. Verdeel er de stukken vis over en ga verder met een

f

N

u

laag saus. Herhaal tot alle ingrediënten op zijn. Eindig met een

laagje saus en werk af met de olijven en de mozzarella.

- &

5 Zet 40 à 45 min. in de voorverwarmde oven. Dek eventueel

af met aluminiumfolie als de mozzarella te bruin wordt.

en

Vermentino di Sardegna D.O.C. 'La Cala’

Sella & Mosca

Sardegna - Italië

Postel Dubbel

jen:

Donker abdijbier

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)

Ei

Energie Oke vezels 148

Vetten

Be

(vaanan) ve

de vetzuren

1428 Eten

218

088

(vaanvan) suikers

2688

7198

Tip van Valerie

van het kookteam

D

Nog wokmix vis over?

\deaal voor

AE

nel gerecht

De wokmix vis is een mengeling van

—% e

3 soorten diepgevroren graatloze

vis: schar, zalm en Alaska pollak.

Het is een handig product om in

sy

LS

huis te hebben als u weinig tijd hebt.



Laat de stukjes vis oppervlakkig

ontdooien en verwerk ze in een

A

#4

SAS

vissoep, pasta met roomsaus of

me

een wokgerecht. Inspiratie nodig?

PER

Ontdek onze recepten met wokmix

Er

3} Wokschotel met vis groenten en safraanrist

vis op colruyt.be/lekkerkoken.

Zed

Vissoep met courgette,

limoen en njstvermiceli

%l

Met deze tip kan u restjes opgebruiken.

,

Zo gaan we voedselverspilling tegen en dragen we

Tro van vs met smeuige pel

samen bij aan een beter

u, stap voor stap.

Kz

sk Met A XTRA .

Gegen arten. von