Colruyt - Folder van 19.05.2021 tot 01.06.2021 - Pagina 7
Hier is pagina 7 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 19.05.2021 tot 01.06.2021.

Hier is pagina 7 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 19.05.2021 tot 01.06.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 19.05.2021 tot 01.06.2021 - Pagina 7
ECS + — vislasagn e met gele en olijven 40 min 45 min. © Ingrediënten (@ personen) 400 g wokmix vis diepvries) 12 lasagnevellen 4 gele courgettes 690 g passata rustica lui (gezeeide tomaten) 1 teentje knoflook 1 eetl. olijfolie 10-tal groene en zwarte 1 koffiel. paprikapoeder 1 blokje visbouillon nd olijven met kruiden gersmack) peper en zout 125 g mozzarella voorbereiding (entdooitjd + 20 min) - Snij de gele courgettes in dunne repen met een dunschiller of een mandoline. Le 8 - Snij de mozzarella in schijfjes. id Snij de olijven in ringetjes. = Snipper de ui en het knoflook fijn. - Laat de vis oppervlakkig ontdooien. ae M Bereiding 0 min +404 45 min. in de oven) ei 1 Verwarm de oven voor op 180 °C. 23 2 Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de ui en het knoflook 132 min. ns 3 Voeg het paprikapoeder toe en overgiet met de passata. La Verkruimel er het bouillonblokje over en laat 5 min. koken. Kruid on kr ed met peper en zout. Hr 4 Verdeel een laagje tomatensaus en courgetterepen over de EA bodem van een ovenschaal. Leg er enkele lasagnevellen naast elkaar in. Verdeel er de stukken vis over en ga verder met een f N u laag saus. Herhaal tot alle ingrediënten op zijn. Eindig met een laagje saus en werk af met de olijven en de mozzarella. - & 5 Zet 40 à 45 min. in de voorverwarmde oven. Dek eventueel af met aluminiumfolie als de mozzarella te bruin wordt. en Vermentino di Sardegna D.O.C. 'La Cala’ Sella & Mosca Sardegna - Italië Postel Dubbel jen: Donker abdijbier Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten) Ei Energie Oke vezels 148 Vetten Be (vaanan) ve de vetzuren 1428 Eten 218 088 (vaanvan) suikers 2688 7198 Tip van Valerie van het kookteam D Nog wokmix vis over? \deaal voor AE nel gerecht De wokmix vis is een mengeling van —% e 3 soorten diepgevroren graatloze vis: schar, zalm en Alaska pollak. Het is een handig product om in sy LS huis te hebben als u weinig tijd hebt. € Laat de stukjes vis oppervlakkig ontdooien en verwerk ze in een A #4 SAS vissoep, pasta met roomsaus of me een wokgerecht. Inspiratie nodig? PER Ontdek onze recepten met wokmix Er 3} Wokschotel met vis groenten en safraanrist vis op colruyt.be/lekkerkoken. Zed Vissoep met courgette, limoen en njstvermiceli %l Met deze tip kan u restjes opgebruiken. , Zo gaan we voedselverspilling tegen en dragen we Tro van vs met smeuige pel samen bij aan een beter u, stap voor stap. Kz sk Met A XTRA . Gegen arten. von
Colruyt - Folder van 19.05.2021 tot 01.06.2021 - Pagina 7