Colruyt - Folder van 19.05.2021 tot 01.06.2021 - Pagina 7
Hier is pagina 7 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 19.05.2021 tot 01.06.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ECS
+ —
vislasagn
e met gele
en olijven
40 min
45 min.
©
Ingrediënten (@ personen)
400 g wokmix vis diepvries)
12 lasagnevellen
4 gele courgettes
690 g passata rustica
lui
(gezeeide tomaten)
1 teentje knoflook
1 eetl. olijfolie
10-tal groene en zwarte
1 koffiel. paprikapoeder
1 blokje visbouillon
nd
olijven met kruiden gersmack)
peper en zout
125 g mozzarella
voorbereiding (entdooitjd + 20 min)
- Snij de gele courgettes in dunne repen met een dunschiller
of een mandoline.
Le
8
-
Snij de mozzarella in schijfjes.
id
Snij de olijven in ringetjes.
=
Snipper de ui en het knoflook fijn.
-
Laat de vis oppervlakkig ontdooien.
ae
M
Bereiding 0 min +404 45 min. in de oven)
ei
1 Verwarm de oven voor op 180 °C.
23
2 Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de ui en het knoflook
132 min.
ns
3 Voeg het paprikapoeder toe en overgiet met de passata.
La
Verkruimel er het bouillonblokje over en laat 5 min. koken. Kruid
on
kr ed
met peper en zout.
Hr
4 Verdeel een laagje tomatensaus en courgetterepen over de
EA
bodem van een ovenschaal. Leg er enkele lasagnevellen naast
elkaar in. Verdeel er de stukken vis over en ga verder met een
f
N
u
laag saus. Herhaal tot alle ingrediënten op zijn. Eindig met een
laagje saus en werk af met de olijven en de mozzarella.
- &
5 Zet 40 à 45 min. in de voorverwarmde oven. Dek eventueel
af met aluminiumfolie als de mozzarella te bruin wordt.
en
Vermentino di Sardegna D.O.C. 'La Cala’
Sella & Mosca
Sardegna - Italië
Postel Dubbel
jen:
Donker abdijbier
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)
Ei
Energie Oke vezels 148
Vetten
Be
(vaanan) ve
de vetzuren
1428 Eten
218
088
(vaanvan) suikers
2688
7198
Tip van Valerie
van het kookteam
D
Nog wokmix vis over?
\deaal voor
AE
nel gerecht
De wokmix vis is een mengeling van
—% e
3 soorten diepgevroren graatloze
vis: schar, zalm en Alaska pollak.
Het is een handig product om in
sy
LS
huis te hebben als u weinig tijd hebt.
€
Laat de stukjes vis oppervlakkig
ontdooien en verwerk ze in een
A
#4
SAS
vissoep, pasta met roomsaus of
me
een wokgerecht. Inspiratie nodig?
PER
Ontdek onze recepten met wokmix
Er
3} Wokschotel met vis groenten en safraanrist
vis op colruyt.be/lekkerkoken.
Zed
Vissoep met courgette,
limoen en njstvermiceli
%l
Met deze tip kan u restjes opgebruiken.
,
Zo gaan we voedselverspilling tegen en dragen we
Tro van vs met smeuige pel
samen bij aan een beter
u, stap voor stap.
Kz
sk Met A XTRA .
Gegen arten. von