Colruyt - Folder van 19.05.2021 tot 01.06.2021 - Pagina 6


Hier is pagina 6 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 19.05.2021 tot 01.06.2021.



Colruyt Folder 19.05.2021

Hier is pagina 6 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 19.05.2021 tot 01.06.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 19.05.2021 tot 01.06.2021 - Pagina 6

Op het menu 45 min. bleue, el U Ingrediënten uit weekmenu 2. re é Rode Prijzen geldig van Hd re ww cé ie Be + One we ; RE bn Boni Selection I fo) 1245 €/kg “u as Veggie linzenburgers di 2 stuks 200 g Fi 2,49: Lu Kk SE ld #7 7 m en Boomstammetje ax+140g (A7 met casarec Boomst ammetjes sto AR nerwtenpe 5 3Ber Ingrediënten (4 personen) 4 boomstammetjes (beenhouwerij) 1 teentje knoflook 100 g erwten (diepvries) 70 g parmezaan bk) 1 broccoli 400 g casarecce (paste) 250 g sugarsnaps (ukerenten) 1/2 di + 2 eetl olijfolie 1/2 plantje basilicum peper en zout voorbereiding ontdooitid + 15 min) Ontdek onze weekmenu's - Laat de erwten ontdooien. ook online - Snij de broccoli in kleine roosjes. Schil de steel en snij in gelijke staafjes. - Verwijder de uiteinden van de sugarsnaps. Naast de recepten in onze folder vindt - Snij de parmezaan in stukjes en doe samen met de erwten, 1/2 dl olijfolie, de blaadjes basilicum en het gepelde knoflook in een blender. Mix tot een gladde puree en kruid met u ook online heel wat inspiratie voor uw weekmenu. peper en zout. » Scan de QR-code bij de receptfoto's en Bereiding 0 min) de receptpagina opent op uw smartphone. 1 Kook de broccoliroosjes en -staafjes + 8 min. onafgedekt in lichtgezouten water. Voeg de laatste 3 min. de sugarsnaps toe. Schep 1/2 dl kookvocht uit de kookpot en meng onder de Met de meeste smartphones volstaat het emwtenpesto als die te dik is. Giet de groenten af en spoel onder koud water. om met uw camera over de code te gaan. Met sommige Android-toestellen hebt u > Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de boomstammetjes aan alle kanten goudbruin. Zet het vuur lager en laat 10 à 15 min. verder garen. Kruid met peper en zout. een QR-scannende app nodig. > Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af. » Ook in het weekend inspiratie nodig? 4 Meng de erwtenpesto samen met de groenten onder de pasta en laat nog even opwarmen. U vindt elke week nieuwe ideeën op Les Hauts Rocs Voedingswaarde per persoon (op bas van de ingrediënten) colruyt.be/weekmenu. Energie 989kcal Vezek gag AOP. Côtes du Rhône Vetten 465 Ellen 3598 St. Bernardus Tripel (waarvan) verzadigde 1698 Zout 258 Sterk blond bier (ana) rail van Ag (daarvan) suikers 638 zijn dan in deze. ‘Omdat we atijd ade Ben ‘prijzen en promoties in de andere vertoon van uw Xa Sai esin uw streek, kunnen de prijzen in uw Colruyt-vinkel nóg la men daar ge prijzen in uw wankel kan u zoek raadplegen via de ngen ruytapp, op okuytbe of bij onze Klantendienst 2 omst ugeen kansen. MZ laagste prijzen

Colruyt - Folder van 19.05.2021 tot 01.06.2021 - Pagina 6