Colruyt - Folder van 19.05.2021 tot 01.06.2021 - Pagina 6
Hier is pagina 6 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 19.05.2021 tot 01.06.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Op het menu
45 min.
bleue,
el U
Ingrediënten
uit weekmenu 2.
re é
Rode Prijzen geldig van
Hd
re
ww cé
ie
Be +
One
we
;
RE
bn
Boni Selection
I fo)
1245 €/kg
“u
as
Veggie linzenburgers
di
2 stuks 200 g
Fi
2,49:
Lu Kk
SE
ld
#7
7
m
en
Boomstammetje
ax+140g
(A7
met casarec
Boomst
ammetjes
sto
AR
nerwtenpe
5 3Ber
Ingrediënten (4 personen)
4 boomstammetjes (beenhouwerij)
1 teentje knoflook
100 g erwten (diepvries)
70 g parmezaan bk)
1 broccoli
400 g casarecce (paste)
250 g sugarsnaps (ukerenten)
1/2 di + 2 eetl olijfolie
1/2 plantje basilicum
peper en zout
voorbereiding ontdooitid + 15 min)
Ontdek onze weekmenu's
- Laat de erwten ontdooien.
ook online
- Snij de broccoli in kleine roosjes. Schil de steel en snij in gelijke staafjes.
- Verwijder de uiteinden van de sugarsnaps.
Naast de recepten in onze folder vindt
- Snij de parmezaan in stukjes en doe samen met de erwten, 1/2 dl olijfolie, de blaadjes
basilicum en het gepelde knoflook in een blender. Mix tot een gladde puree en kruid met
u ook online heel wat inspiratie voor uw
weekmenu.
peper en zout.
» Scan de QR-code bij de receptfoto's en
Bereiding 0 min)
de receptpagina opent op uw smartphone.
1 Kook de broccoliroosjes en -staafjes + 8 min. onafgedekt in lichtgezouten water. Voeg de
laatste 3 min. de sugarsnaps toe. Schep 1/2 dl kookvocht uit de kookpot en meng onder de
Met de meeste smartphones volstaat het
emwtenpesto als die te dik is. Giet de groenten af en spoel onder koud water.
om met uw camera over de code te gaan.
Met sommige Android-toestellen hebt u
> Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de boomstammetjes aan alle kanten
goudbruin. Zet het vuur lager en laat 10 à 15 min. verder garen. Kruid met peper en zout.
een QR-scannende app nodig.
> Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
» Ook in het weekend inspiratie nodig?
4 Meng de erwtenpesto samen met de groenten onder de pasta en laat nog even opwarmen.
U vindt elke week nieuwe ideeën op
Les Hauts Rocs
Voedingswaarde per persoon (op bas van de ingrediënten)
colruyt.be/weekmenu.
Energie
989kcal Vezek
gag
AOP. Côtes du Rhône
Vetten
465 Ellen 3598
St. Bernardus Tripel
(waarvan) verzadigde 1698 Zout
258
Sterk blond bier
(ana) rail van
Ag
(daarvan) suikers
638
zijn dan in deze.
‘Omdat we atijd
ade Ben
‘prijzen en promoties in de andere
vertoon van uw Xa
Sai
esin uw streek, kunnen de prijzen in uw Colruyt-vinkel nóg la
men daar
ge prijzen in uw wankel kan u
zoek raadplegen via de
ngen
ruytapp, op okuytbe of bij onze Klantendienst
2 omst
ugeen kansen.
MZ laagste prijzen