Colruyt - Folder van 19.05.2021 tot 01.06.2021 - Pagina 6




Hier is pagina 6 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 19.05.2021 tot 01.06.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Op het menu

45 min.

bleue,

el U

Ingrediënten

uit weekmenu 2.

re é

Rode Prijzen geldig van

Hd

re

ww cé

ie

Be +

One

we

;

RE

bn

Boni Selection

I fo)

1245 €/kg

“u

as

Veggie linzenburgers

di

2 stuks 200 g

Fi

2,49:

Lu Kk

SE

ld

#7

7

m

en

Boomstammetje

ax+140g

(A7

met casarec

Boomst

ammetjes

sto

AR

nerwtenpe

5 3Ber

Ingrediënten (4 personen)

4 boomstammetjes (beenhouwerij)

1 teentje knoflook

100 g erwten (diepvries)

70 g parmezaan bk)

1 broccoli

400 g casarecce (paste)

250 g sugarsnaps (ukerenten)

1/2 di + 2 eetl olijfolie

1/2 plantje basilicum

peper en zout

voorbereiding ontdooitid + 15 min)

Ontdek onze weekmenu's

- Laat de erwten ontdooien.

ook online

- Snij de broccoli in kleine roosjes. Schil de steel en snij in gelijke staafjes.

- Verwijder de uiteinden van de sugarsnaps.

Naast de recepten in onze folder vindt

- Snij de parmezaan in stukjes en doe samen met de erwten, 1/2 dl olijfolie, de blaadjes

basilicum en het gepelde knoflook in een blender. Mix tot een gladde puree en kruid met

u ook online heel wat inspiratie voor uw

weekmenu.

peper en zout.

» Scan de QR-code bij de receptfoto's en

Bereiding 0 min)

de receptpagina opent op uw smartphone.

1 Kook de broccoliroosjes en -staafjes + 8 min. onafgedekt in lichtgezouten water. Voeg de

laatste 3 min. de sugarsnaps toe. Schep 1/2 dl kookvocht uit de kookpot en meng onder de

Met de meeste smartphones volstaat het

emwtenpesto als die te dik is. Giet de groenten af en spoel onder koud water.

om met uw camera over de code te gaan.

Met sommige Android-toestellen hebt u

> Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de boomstammetjes aan alle kanten

goudbruin. Zet het vuur lager en laat 10 à 15 min. verder garen. Kruid met peper en zout.

een QR-scannende app nodig.

> Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

» Ook in het weekend inspiratie nodig?

4 Meng de erwtenpesto samen met de groenten onder de pasta en laat nog even opwarmen.

U vindt elke week nieuwe ideeën op

Les Hauts Rocs

Voedingswaarde per persoon (op bas van de ingrediënten)

colruyt.be/weekmenu.

Energie

989kcal Vezek

gag

AOP. Côtes du Rhône

Vetten

465 Ellen 3598

St. Bernardus Tripel

(waarvan) verzadigde 1698 Zout

258

Sterk blond bier

(ana) rail van

Ag

(daarvan) suikers

638

zijn dan in deze.

‘Omdat we atijd

ade Ben

‘prijzen en promoties in de andere

vertoon van uw Xa

Sai

esin uw streek, kunnen de prijzen in uw Colruyt-vinkel nóg la

men daar

ge prijzen in uw wankel kan u

zoek raadplegen via de

ngen

ruytapp, op okuytbe of bij onze Klantendienst

2 omst

ugeen kansen.

MZ laagste prijzen