Colruyt - Folder van 19.05.2021 tot 01.06.2021 - Pagina 5
Hier is pagina 5 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 19.05.2021 tot 01.06.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Lekker
U krijgt niet 1, maar wel 2 weekmenu's van
sel CL
ons kookteam. Lekkere en evenwichtige maaltijden
Li
N
waarmee u tijd bespaart.
we AUG
a
i
5
5
ee
3
=
7
à
2%
I
ig
_
v2
6
;
#4
if
ni
re
cn
7
ae
me
es
FR
N
4
sf
€ pp.
a
Sn,
2 |
N
35 min
2,
80€
Zonder
ar
kommerslaatje
ger met kom
"à
Nt
Broodj
ey)
inzenbur
er.
A gebak
ken slaharten
%
=
(@ personen)
(0 min)
Bak de diepgevroren pistolets af in de voorverwarmde oven (baktijd: zie
4 linzenburgers (versmarkt)
1 sjalot
verpakking).
4 pistolets ‘jumbo! (diepvries)
1 teentje knoflook
2 Romeinse slaharten
7 eetl olijfolie
Meng intussen de komkommer met de radijzen, de platte peterselie, de
1 komkommer
1 eetl. balsamicoazijn
sjalot, het knoflook, 3 eetl. olijfolie, de balsamicoazijn, peper en zout.
Verhit 2 eetl, olijfolie in een braadpan en bak de slaharten kort goudbruin.
5 radijzen
peper en zout
Kruid met peper en zout. Haal uit de pan.
1/3 plantje platte peterselie
Verhit 2 eetl. olijfolie in dezelfde braadpan en bak de linzenburgers 3 à
(5 min)
4 min. aan elke kant goudbruin.
-
Snij de Romeinse slaharten i
de lengte in 2.
Snij de pistolets open en beleg met een linzenburger, het
=
Schil de komkommer en snij in lange linten met een dunschiller.
komkommerslaatje en een half gebakken slahart.
®
-
Snipper de sjalot, het knoflook en de platte peterselie fijn.
Ma Belle Pomelle
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)
Snij de radijzen in 4 of 6 naargelang de dikte.
AOP. Ventoux
Energie Teka vezds 1138
=
Verwarm de oven voor op 180 °C.
etten
78 Ewilen Og
Estaminet Refined Lager
(waarvan) verzadigde vetzuren 5,58 Zout
228
Pils
Kooydrten
708
(waarvan) uiers
918
Geldigvan 26/5 tem. 1/6/2021.
sk Met A XTRA .