Colruyt - Folder van 19.05.2021 tot 01.06.2021 - Pagina 2




Hier is pagina 2 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 19.05.2021 tot 01.06.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Op het menu

4



ne

lr

we

Zn Will

à

|

Ingrediënten

=]

A

uit weekmenu 1.

à

f

ete

de

ze

4

En

Rode Prijzen geldig van

Au

LS

A]

7

x

TEE

pe

Er

Zonder

en “4

bg

AS

-

\

1,8

Kippenchipolata

| 5,45 €/kg

35 min

DE:

y

Sh

ne

Ek

ede

=

1

x +

RR

#8

es

tametcham

pignons U

Gri

ekse pas!

Er

fl

4

_ }

2

EE | 4

le,

pe

\

n tomaten”

RG

Boni Selection

Ingrediänten (4personen)

champignons 100 % Belgische teelt

500 g champignons

400 g Griekse pasta (isoni)

500

378€/k8

2 wortelen

690 g passata rustica (gezeefde tomaten)

Herkomst: België.

2 stengels groene selder

4 eetl. olifolie

1 plantje basilicum

2 eetl. spaghettikruiden

1,89:

2 takjes verse tijm

1 blaadje laurier

Tui

peper en zout

2 teentjes knoflook

Voorbereiding Qs min)

Snipper de ui en het knoflook fijn.

ALES

gen over koken?

Snij de champignons middendoor.

eam

Schil de wortelen en snij in blokjes van 1/2 cm.

Vraag

het aan EL CL

Verwijder de draden van de groene selder en snij in blokjes van 1/2 cm.

en

Hou 4 takjes baslicum opzij voor de afwerking en snipper de rest fijn.

il

*

Bereiding @0 min)

1 Verhit 2 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de champignons 5 min. op een hoog vuur.

Kruid met peper en zout. Schep uit de kookpot.

=

2 Verhit opnieuw 2 eetl. olijfolie in de kookpot en bak de ui en het knoflook 1 à 2 min. glazig.

> Kook intussen de Griekse pasta gaar in lichtgezouten water (kookt

ie verpakking). Giet af.

« Voeg de wortelen, de selder, het laurierblaadje en de tijm toe aan de ui. Roerbak 5 min.

A

H

5 Doe er de passata en de spaghettikruiden bij en laat 10 min. sudderen.

5 Meng er de champignons en het basilicum onder. Laat nog even opwarmen.

2

k

Afwerking

Ti

Verdeel de Griekse pasta over de borden en lepel er de saus over. Werk af met het

opzijgehouden basilicum.

TS

Voedingswaarde per persoon (op bass van de ingrediënten)

woken

A

es

Cap d'Agde Terret

?

1.G.P. Côtes de Thau

Energie 557kcal Vezek 928

Vetten

Kookteam

Ye Eiten 1868

Og

colruyt.be/lekkerkoken

LeFort

(waarvan) verzadigde 208 Zout

(ana) rail van

Bag

Sterk donker bier

(waarvan) suikers

1528

facebook.com/ColruytLekkerkoken.EnCuisine

Omdat

en promoties in de andere |

rote winkels in uw streek, kunnen de prijzen in uw Colruyt-winkel nóg la

Mean rage ve de CAN

ERE

uy

vertoon van uw Xa

app, op okuyt be of bij onze Klantendiens!

of

fi

‘Haar komen dear

2 omst

ge prijzen in uw wankel kan u

‘u geen kansen.

MZ laagste prijzen