Colruyt - Folder van 19.05.2021 tot 01.06.2021 - Pagina 2


Hier is pagina 2 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 19.05.2021 tot 01.06.2021.



Colruyt Folder 19.05.2021

Hier is pagina 2 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 19.05.2021 tot 01.06.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 19.05.2021 tot 01.06.2021 - Pagina 2

Op het menu 4 ” ne lr we Zn Will à | Ingrediënten =] A uit weekmenu 1. à f ete de ze 4 En Rode Prijzen geldig van Au LS A] 7 x TEE pe Er Zonder en “4 bg AS - \ 1,8 Kippenchipolata | 5,45 €/kg 35 min DE: y Sh ne Ek ede = 1 x + RR #8 es tametcham pignons U Gri ekse pas! Er fl 4 _ } 2 EE | 4 le, pe \ n tomaten” RG Boni Selection Ingrediänten (4personen) champignons 100 % Belgische teelt 500 g champignons 400 g Griekse pasta (isoni) 500 378€/k8 2 wortelen 690 g passata rustica (gezeefde tomaten) Herkomst: België. 2 stengels groene selder 4 eetl. olifolie 1 plantje basilicum 2 eetl. spaghettikruiden 1,89: 2 takjes verse tijm 1 blaadje laurier Tui peper en zout 2 teentjes knoflook Voorbereiding Qs min) Snipper de ui en het knoflook fijn. ALES gen over koken? Snij de champignons middendoor. eam Schil de wortelen en snij in blokjes van 1/2 cm. Vraag het aan EL CL Verwijder de draden van de groene selder en snij in blokjes van 1/2 cm. en Hou 4 takjes baslicum opzij voor de afwerking en snipper de rest fijn. il * Bereiding @0 min) 1 Verhit 2 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de champignons 5 min. op een hoog vuur. Kruid met peper en zout. Schep uit de kookpot. = 2 Verhit opnieuw 2 eetl. olijfolie in de kookpot en bak de ui en het knoflook 1 à 2 min. glazig. > Kook intussen de Griekse pasta gaar in lichtgezouten water (kookt ie verpakking). Giet af. « Voeg de wortelen, de selder, het laurierblaadje en de tijm toe aan de ui. Roerbak 5 min. A H 5 Doe er de passata en de spaghettikruiden bij en laat 10 min. sudderen. 5 Meng er de champignons en het basilicum onder. Laat nog even opwarmen. 2 k Afwerking Ti Verdeel de Griekse pasta over de borden en lepel er de saus over. Werk af met het opzijgehouden basilicum. TS Voedingswaarde per persoon (op bass van de ingrediënten) woken A es Cap d'Agde Terret ? 1.G.P. Côtes de Thau Energie 557kcal Vezek 928 Vetten Kookteam Ye Eiten 1868 Og colruyt.be/lekkerkoken LeFort (waarvan) verzadigde 208 Zout (ana) rail van Bag Sterk donker bier (waarvan) suikers 1528 facebook.com/ColruytLekkerkoken.EnCuisine Omdat en promoties in de andere | rote winkels in uw streek, kunnen de prijzen in uw Colruyt-winkel nóg la Mean rage ve de CAN ERE uy vertoon van uw Xa app, op okuyt be of bij onze Klantendiens! of fi ‘Haar komen dear 2 omst ge prijzen in uw wankel kan u ‘u geen kansen. MZ laagste prijzen

Colruyt - Folder van 19.05.2021 tot 01.06.2021 - Pagina 2