Colruyt - Folder van 19.05.2021 tot 01.06.2021 - Pagina 2
Hier is pagina 2 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 19.05.2021 tot 01.06.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Op het menu
4
”
ne
lr
we
Zn Will
à
|
Ingrediënten
=]
A
uit weekmenu 1.
à
f
ete
de
ze
4
En
Rode Prijzen geldig van
Au
LS
A]
7
x
TEE
pe
Er
Zonder
en “4
bg
AS
-
\
1,8
Kippenchipolata
| 5,45 €/kg
35 min
DE:
y
Sh
ne
Ek
ede
=
1
x +
RR
#8
es
tametcham
pignons U
Gri
ekse pas!
Er
fl
4
_ }
2
EE | 4
le,
pe
\
n tomaten”
RG
Boni Selection
Ingrediänten (4personen)
champignons 100 % Belgische teelt
500 g champignons
400 g Griekse pasta (isoni)
500
378€/k8
2 wortelen
690 g passata rustica (gezeefde tomaten)
Herkomst: België.
2 stengels groene selder
4 eetl. olifolie
1 plantje basilicum
2 eetl. spaghettikruiden
1,89:
2 takjes verse tijm
1 blaadje laurier
Tui
peper en zout
2 teentjes knoflook
Voorbereiding Qs min)
Snipper de ui en het knoflook fijn.
ALES
gen over koken?
Snij de champignons middendoor.
eam
Schil de wortelen en snij in blokjes van 1/2 cm.
Vraag
het aan EL CL
Verwijder de draden van de groene selder en snij in blokjes van 1/2 cm.
en
Hou 4 takjes baslicum opzij voor de afwerking en snipper de rest fijn.
il
*
Bereiding @0 min)
1 Verhit 2 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de champignons 5 min. op een hoog vuur.
Kruid met peper en zout. Schep uit de kookpot.
=
2 Verhit opnieuw 2 eetl. olijfolie in de kookpot en bak de ui en het knoflook 1 à 2 min. glazig.
> Kook intussen de Griekse pasta gaar in lichtgezouten water (kookt
ie verpakking). Giet af.
« Voeg de wortelen, de selder, het laurierblaadje en de tijm toe aan de ui. Roerbak 5 min.
A
H
5 Doe er de passata en de spaghettikruiden bij en laat 10 min. sudderen.
5 Meng er de champignons en het basilicum onder. Laat nog even opwarmen.
2
k
Afwerking
Ti
Verdeel de Griekse pasta over de borden en lepel er de saus over. Werk af met het
opzijgehouden basilicum.
TS
Voedingswaarde per persoon (op bass van de ingrediënten)
woken
A
es
Cap d'Agde Terret
?
1.G.P. Côtes de Thau
Energie 557kcal Vezek 928
Vetten
Kookteam
Ye Eiten 1868
Og
colruyt.be/lekkerkoken
LeFort
(waarvan) verzadigde 208 Zout
(ana) rail van
Bag
Sterk donker bier
(waarvan) suikers
1528
facebook.com/ColruytLekkerkoken.EnCuisine
Omdat
en promoties in de andere |
rote winkels in uw streek, kunnen de prijzen in uw Colruyt-winkel nóg la
Mean rage ve de CAN
ERE
uy
vertoon van uw Xa
app, op okuyt be of bij onze Klantendiens!
of
fi
‘Haar komen dear
2 omst
ge prijzen in uw wankel kan u
‘u geen kansen.
MZ laagste prijzen