Colruyt - Folder van 19.05.2021 tot 01.06.2021 - Pagina 1


Hier is pagina 1 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 19.05.2021 tot 01.06.2021.



Colruyt Folder 19.05.2021

Hier is pagina 1 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 19.05.2021 tot 01.06.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 19.05.2021 tot 01.06.2021 - Pagina 1

AAN TAFEL … = Lekker Een vooraf voor u samengesteld weekmenu, dat heeft heel wat HN voordelen: u bespaart tijd en u eet tegelijk evenwichtig. Koken / Ons kookteam zorgt voor voldoende groenten, ze wisselen vlees, vis 2 en veggie af, en gebruiken zoveel mogelijk pure ingrediënten. Li gekment Bovendien controleren onze voedingsdeskundigen elk recept. Zo dragen we samen bij aan een betere gezondheid, stap voor stap. colruyt.be/weekmenu WEEK 1: 19/5 - 25/5 = 2 | As A (Eon VRIENDELIJK A5 mi Oe 2, 4 5 en À 1% = À u N Le se = ie er LA alé Ma, à | 5 4 N AL er Pr. NGN - A evulde aardappel FA polataen£ CEE Ki ppenchi komkommers hé met tomaten"| SER Ingrediönten (personen) 4 kippenchipolata's (beenhouwerij) 1 teentje knoflook 3 trostomaten 2 Meng intussen de tomatenblokjes met de komkommer, de rode ui, het 10 ontpitte zwarte olijven (versmark) knoflook, de olijven en de platte peterselie. Roer er 3 eetl. olijfolie en de 1 komkommer 5 eetl. olijfolie balsamicoazijn onder en kruid met peper en zout. 1/2 plantje platte peterselie 1 eetl. witte balsamicoazijn 4 dikke aardappelen peper en zout > Verhit 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de chipolata's 1 min. aan 1 rode ui elke kant goudbruin. Zet het vuur lager en laat nog 4 à 5 min. verder garen. Draai af en toe om. Voorberei ing (15 min) - Snipper de rode ui en het teentje knoflook heel fijn. Afwerking a Leg op elk bord een aardappel en snij in de lengte open, maar niet volledig - Hak de platte peterselie grof. doormidden. Verdeel er de tomaten-komkommersalsa over en serveer met Snij de tomaten en de ongeschilde komkommer in blokjes van de kippenchipolata's. max. I cm. - Snij de zwarte olijven in schijfjes. Granbeau Grenache Noir Voedingswaarde per pesaan (op bass van de ingredinteris) Energie 5@2 kcal Vezeis. 668 Bereiding Go min) LGP. Pays d'Oc Veten 3016 Ein 35,38 1 Wrif de ongeschilde aardappelen goed schoon onder koud water. Postel Blond (waanan) verzadigdevetzuren 61g Zout 248 Kook 25 à 30 min. in lichtgezouten water. Giet af. Blond abdijbier Koolhydaten 3608 Guaanan) suiers 678 eeen aren |

Colruyt - Folder van 19.05.2021 tot 01.06.2021 - Pagina 1