Colruyt - Folder van 19.05.2021 tot 01.06.2021 - Pagina 1
Hier is pagina 1 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 19.05.2021 tot 01.06.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
AAN TAFEL …
=
Lekker
Een vooraf voor u samengesteld weekmenu, dat heeft heel wat
HN
voordelen: u bespaart tijd en u eet tegelijk evenwichtig.
Koken /
Ons kookteam zorgt voor voldoende groenten, ze wisselen vlees, vis
2
en veggie af, en gebruiken zoveel mogelijk pure ingrediënten.
Li gekment
Bovendien controleren onze voedingsdeskundigen elk recept.
Zo dragen we samen bij aan een betere gezondheid, stap voor stap.
colruyt.be/weekmenu
WEEK 1: 19/5 - 25/5
=
2
| As
A
(Eon
VRIENDELIJK
A5 mi
Oe
2,
4
5
en
À
1%
=
À
u
N
Le
se
=
ie
er LA
alé
Ma,
à
|
5
4
N
AL
er
Pr.
NGN
-
A
evulde aardappel
FA
polataen£
CEE
Ki
ppenchi
komkommers
hé
met tomaten"|
SER
Ingrediönten (personen)
4 kippenchipolata's (beenhouwerij)
1 teentje knoflook
3 trostomaten
2 Meng intussen de tomatenblokjes met de komkommer, de rode ui, het
10 ontpitte zwarte olijven (versmark)
knoflook, de olijven en de platte peterselie. Roer er 3 eetl. olijfolie en de
1 komkommer
5 eetl. olijfolie
balsamicoazijn onder en kruid met peper en zout.
1/2 plantje platte peterselie
1 eetl. witte balsamicoazijn
4 dikke aardappelen
peper en zout
> Verhit 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de chipolata's 1 min. aan
1 rode ui
elke kant goudbruin. Zet het vuur lager en laat nog 4 à 5 min. verder garen.
Draai af en toe om.
Voorberei
ing (15 min)
-
Snipper de rode ui en het teentje knoflook heel fijn.
Afwerking
a
Leg op elk bord een aardappel en snij in de lengte open, maar niet volledig
-
Hak de platte peterselie grof.
doormidden. Verdeel er de tomaten-komkommersalsa over en serveer met
Snij de tomaten en de ongeschilde komkommer in blokjes van
de kippenchipolata's.
max. I cm.
-
Snij de zwarte olijven in schijfjes.
Granbeau Grenache Noir
Voedingswaarde per pesaan (op bass van de ingredinteris)
Energie 5@2 kcal Vezeis. 668
Bereiding Go min)
LGP. Pays d'Oc
Veten
3016 Ein 35,38
1 Wrif de ongeschilde aardappelen goed schoon onder koud water.
Postel Blond
(waanan) verzadigdevetzuren 61g Zout
248
Kook 25 à 30 min. in lichtgezouten water. Giet af.
Blond abdijbier
Koolhydaten
3608
Guaanan) suiers
678
eeen aren |