Colruyt - Folder van 19.05.2021 tot 01.06.2021 - Pagina 1




Hier is pagina 1 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 19.05.2021 tot 01.06.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

AAN TAFEL …

=

Lekker

Een vooraf voor u samengesteld weekmenu, dat heeft heel wat

HN

voordelen: u bespaart tijd en u eet tegelijk evenwichtig.

Koken /

Ons kookteam zorgt voor voldoende groenten, ze wisselen vlees, vis

2

en veggie af, en gebruiken zoveel mogelijk pure ingrediënten.

Li gekment

Bovendien controleren onze voedingsdeskundigen elk recept.

Zo dragen we samen bij aan een betere gezondheid, stap voor stap.

colruyt.be/weekmenu

WEEK 1: 19/5 - 25/5

=

2

| As

A

(Eon

VRIENDELIJK

A5 mi

Oe

2,

4

5

en

À

1%

=

À

u

N

Le

se

=

ie

er LA

alé

Ma,

à

|

5

4

N

AL

er

Pr.

NGN

-

A

evulde aardappel

FA

polataen£

CEE

Ki

ppenchi

komkommers



met tomaten"|

SER

Ingrediönten (personen)

4 kippenchipolata's (beenhouwerij)

1 teentje knoflook

3 trostomaten

2 Meng intussen de tomatenblokjes met de komkommer, de rode ui, het

10 ontpitte zwarte olijven (versmark)

knoflook, de olijven en de platte peterselie. Roer er 3 eetl. olijfolie en de

1 komkommer

5 eetl. olijfolie

balsamicoazijn onder en kruid met peper en zout.

1/2 plantje platte peterselie

1 eetl. witte balsamicoazijn

4 dikke aardappelen

peper en zout

> Verhit 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de chipolata's 1 min. aan

1 rode ui

elke kant goudbruin. Zet het vuur lager en laat nog 4 à 5 min. verder garen.

Draai af en toe om.

Voorberei

ing (15 min)

-

Snipper de rode ui en het teentje knoflook heel fijn.

Afwerking

a

Leg op elk bord een aardappel en snij in de lengte open, maar niet volledig

-

Hak de platte peterselie grof.

doormidden. Verdeel er de tomaten-komkommersalsa over en serveer met

Snij de tomaten en de ongeschilde komkommer in blokjes van

de kippenchipolata's.

max. I cm.

-

Snij de zwarte olijven in schijfjes.

Granbeau Grenache Noir

Voedingswaarde per pesaan (op bass van de ingredinteris)

Energie 5@2 kcal Vezeis. 668

Bereiding Go min)

LGP. Pays d'Oc

Veten

3016 Ein 35,38

1 Wrif de ongeschilde aardappelen goed schoon onder koud water.

Postel Blond

(waanan) verzadigdevetzuren 61g Zout

248

Kook 25 à 30 min. in lichtgezouten water. Giet af.

Blond abdijbier

Koolhydaten

3608

Guaanan) suiers

678

eeen aren |