Colruyt - Folder van 19.05.2021 tot 01.06.2021 - Pagina 3


Hier is pagina 3 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 19.05.2021 tot 01.06.2021.



Colruyt Folder 19.05.2021

Hier is pagina 3 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 19.05.2021 tot 01.06.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 19.05.2021 tot 01.06.2021 - Pagina 3

ges Ee 3 3 B ni a TU asper wa en Kabeljauwhaas en sherryr oomsaus LAAR IN ll in IR DD} PE 35 min Ingrediënten (@ personen) = a TES Ex > 600 g kabeljauwhaasje royal Tui D HA Wersmarkt) 2 eetl. boter + en Siad + ie. 1 kg witte asperges 2,5 dl lichte room 1 zakje waterkers 1 dl droge sherry 1 takje verse tijm 1/2 blokje visbouillon 200 g parelcouscous 1 blaadje laurier 1 teentje knoflook peper en zout % Voorbereiding (5 min) 5 - Snipper de ui en het knoflook fijn. - Schil de asperges van de top naar de voet en verwijder het harde uiteinde. "LR - Hak de waterkers grof. pe - Rits de blaadjes van het takje tijm. © Be 5 (20 min) 1 Doe de ui samen met het knoflook, de tijm en de laurier in een me kookpot en overgiet met de droge sherry. Laat droogkoken zonder | dat de ui bruin kleurt. Overgiet met de room en verkruimel er het & A WE A bouillonblokje over. Laat voor de helft inkoken. Verwijder het blaadje 3% à laurier. N 2 Doe intussen de asperges in een kookpot met koud water en breng aan de kook. Laat + 10 min. garen, naargelang de dikte. À Er > Kook de parelcouscous gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie x verpakking). Giet af. 4 Smelt de boter in een braadpan en bak het kabeljauwhaasje | +5 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout. Snij in 4 schuine A stukken. A 2 Afwerking 32 P: Verdeel de asperges en de parelcouscous over de borden. Schik er a een stuk kabeljauw naast en lepel er de saus over. Werk af met de waterkers. D Me ar Change Sauvignon Blanc-Viognier LG.P. Pays d'Oc 2 A Gérard Bertrand NR 19 ER Voedingswaarde per pesaan (op bs va de ingrediënten) fe LeFort Tripel 389kcal Vezeis. 45 Sterk blond bier Veten 127g Ewiten 33,68 (waarvan) verzadigde vetzuren 758 Zout 048 Kooydrten 2628 Guaanvan) suiers 128 vl Tip van Valerie Ee van het kookteam Ed CSS houden lekker vers He Bereid asperges zo snel mogelijk na aankoop. Wil u ze toch bewaren? Wikkel ze in een vochtige keukenhanddoek en leg ze in de koelkast. Zo blijven ze nog 1 à 2 dagen goed. Geschilde asperges legt u het best meteen ín koud water. Zo drogen ze niet uit. Gooi de schillen en het kookwater niet weg: u kan er soepen en bouillons mee op Là smaak brengen! \ à Met deze tip kan u restjes opgebruiken. 4 SH CE Zo gaan we voedselverspilling tegen en dragen we ‘samen bij aan een beter milieu, stap voor stap. Kz eeen sue arr

Colruyt - Folder van 19.05.2021 tot 01.06.2021 - Pagina 3