Colruyt - Folder van 17.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 7
Hier is pagina 7 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 17.06.2020 tot 30.06.2020.

Hier is pagina 7 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 17.06.2020 tot 30.06.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 17.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 7
a ÿ a et bloemkool AA 25 min.jA 2,30€ mmetje enboomsta Ingrediënten (@ personen) 4 boomstammetjes 200 g verse roomkaas natuur . (beenhouwerij) 400 g volkorenpenne rigate ur A 1 bloemkool 2 eetl. rode pesto (bokaal) 2 takjes verse tijm 4 2 eetl. boter zwarte peper (molen) zout Voorbereiding 6 min) UN Verdeel de bloemkool in roosjes. Bereiding (zomin) 1 Kook de bloemkoolroosjes samen met de tijm 8 min. gaar in nr Le lichtgezouten water. Giet af en verwijder de takjes tijm. ta 2 Smelt ondertussen de boter in een braadpan en bak de € p boomstammetjes aan alle kanten goudbruin. Zet het vuur lager 8 \ en laat nog 10 min. garen. 5 Kook intussen de penne beetgaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af. 9 4 Meng de roomkaas samen met de pesto onder de warme D pasta en verdeel er de bloemkool over. Kruid met peper en zout. It IR f Afwerking |: Fe Verdeel de penne met bloemkool over de borden en serveer er ‘een boomstammetje bij. Aigle Noir Pinot Noir LG.P. Pays d'Oc Gérard Bertrand Gérard Bertrand K | Postel Tripel #9 Voedingswaarde per persoon (op bass van de ingrediënten Energie W6kal Vezek ng Vetten 3558 Ewen EF ” ÊT %5g Zout 278 (esra) verdie verwen 708 | (daarvan) suikers 1018 k | IE Tip van Valérie 5 van het kookteam Wat met de restjes rode pesto? Geef je & Arad U Fr cl een Italiaan » Bestrijk stokbrood met rode pesto en beleg met Italiaanse ham, rucola, schijfjes mozzarella en geroosterde pijnboompitten. D » Voeg wat rode pesto toe aan je gehakt 7 en rol er gehaktballetjes van. Ns » Prak hardgekookte eitjes fijn en meng Sr met rode pesto. Kruid met peper en zout. Da Lekker voor op de boterham of op een = toastje als aperitief. Werk af met een blaadje basilicum of een schijfje olijf. sk Met uw 22 xTRA -app of-kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar. M consensus
Colruyt - Folder van 17.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 7